Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Мнения - Сайтове за семена

Цялата важна информация на едно място
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 728 times
Been thanked: 1012 times

Някой имал ли е опит с Divine Seeds, ако не друго гледам имат доста гръмки имена https://divineseeds.net/
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Godzila
Градинар
Градинар
Has thanked: 102 times
Been thanked: 24 times

здравейте банда ;) баш ми е драго отново да се включа отново и да обменяме информация . Искам да попитам какво стана с villa bufo защо няма експресна доставка с Еконт и коя от опциите да избера за да ви пусна поръчка ,малко тъп въпрос но Иннка ми е свикана ;) и благодарение на нея имам добри резултати миналата година успех и без гъсеници
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5501 times

Здравей, радвам се за това! 👍👏Но за Вила бафо ние не отговаряме,още не работим с тях, просто като теб чат пат поръчваме от там.... 🤷Не съм влизала скоро да гледам.Имай предвид, че тук и не можем много да влизаме в подробности кой с какво и как доставя. Така че ще трябва ти да си разучиш.Но ако работят не може някак да не доставят, може би просто искат предварително да си платил, а не наложен платеж...
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 728 times
Been thanked: 1012 times

Godzila написа: 12 Мар 2024, 16:59 здравейте банда ;) баш ми е драго отново да се включа отново и да обменяме информация . Искам да попитам какво стана с villa bufo защо няма експресна доставка с Еконт и коя от опциите да избера за да ви пусна поръчка ,малко тъп въпрос но Иннка ми е свикана ;) и благодарение на нея имам добри резултати миналата година успех и без гъсеници
Колко по-екпресно бе, колега? :) Няколко дена ако са ти много просто не знам, и тука говорим за поръчка от чужбина. Мене от България накои неща ми пристигат по-бавно. Ако ти се бърза , палиш колата , отиваш в Гърция във физическия им магазин и готово. За някои неща просто се чака.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

не обсъждай подробности ....кое как къде......да не стане .....добър ден имаме заповед за обиск......и прасетата да се снимат ухилени с твоите растения!!!!
CannaMommy

Здравейте,
Новак съм в отглеждането. Искам да си закупя семена от гърците, но бих искала да помоля някой да ми обясни защо има сортове с еднакво име на различни цени? По скъпите на по голям процент Тхц ли отговарят или зависи от брийдъра или производителя, банката.. Например има Gorilla за 18 евро - 3 семки и Gorilla за 78 евро - 3 семки.
Моля помогнете да се ориентирам в този казус и да си поръчам.
Благодаря!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5501 times

CannaMommy написа: 12 Апр 2024, 12:25 Здравейте,
Новак съм в отглеждането. Искам да си закупя семена от гърците, но бих искала да помоля някой да ми обясни защо има сортове с еднакво име на различни цени? По скъпите на по голям процент Тхц ли отговарят или зависи от брийдъра или производителя, банката.. Например има Gorilla за 18 евро - 3 семки и Gorilla за 78 евро - 3 семки.
Моля помогнете да се ориентирам в този казус и да си поръчам.
Благодаря!
Да, заради брийдъра, защото вероятно е по-квалитетен. Не че евтните семки не са яки, но един и същ сорт ако е аз бих избрала на по-квалитетните ако ми е за индор или хубав аутдор. Обаче ако искаш повечко семки така да имаш за проба, по горите и тн, тогава може да не се хвърляш пък на най-скъпите.... Ти прецени за къде са, как ще ги гледаш. Иначе сигурно и другите не са лоши. Едва ли ще станат пръчки, но по принцип си взимам от старите брийдъри, дето се знаят какво ще излезе.
Makd
Градинар
Градинар
Has thanked: 28 times
Been thanked: 20 times

Преди месец поръчах 3 от Seedsmafia дойдоха но само едното тръгна както трябва другите 2 едното се развива малко по бавно а 3-тото едвам успя и е още малко
Alexios
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 10 times

С коя куриерска фирма ви пристигат поръчките от seedsman.com
Outgrowing
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 26 times

Искам да попитам някой поръчвал ли е от Pyramidseeds.com искам да поръчам един техен сорт, който вече не се предлага поне за сега в Seedsman?
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”