Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
zzigzag
Градинар
Градинар
Has thanked: 40 times
Been thanked: 110 times

накъсай трева и сложи отгоре
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Asda91 написа: 08 Юни 2019, 14:29
avatar написа: 08 Юни 2019, 13:10 За 16-17 дена след пресяването понаедряха, чудя се тия дупки по листата , от какво ли са? Яде ли ги нещо или от скапаното време? Нямам идея, дали ги е бил град, когато имаше локални градушки миналите дни и седмици.

п.с. На десета страница от 20-ти май са последните снимки, ако някой се интересува за прогреса. Значи 19 дни.
Да добавя снимка от 20-ти май:
Доста добре изглеждат...дано с времето и аз да почна да правя такива китки хд
Ха-ха, ако не се бъзикаш мерси, понеже за пръв път садя, а в лечебницата, темата за болни растения, ако ги видиш как ги подкарах, че щяха да умрат още тогава. Добре, че няколко човека помогнаха със съвети. То едно се и спомина, горкото. :coke:
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

avatar написа: 08 Юни 2019, 16:11
Asda91 написа: 08 Юни 2019, 14:29
avatar написа: 08 Юни 2019, 13:10 За 16-17 дена след пресяването понаедряха, чудя се тия дупки по листата , от какво ли са? Яде ли ги нещо или от скапаното време? Нямам идея, дали ги е бил град, когато имаше локални градушки миналите дни и седмици.

п.с. На десета страница от 20-ти май са последните снимки, ако някой се интересува за прогреса. Значи 19 дни.
Да добавя снимка от 20-ти май:
Доста добре изглеждат...дано с времето и аз да почна да правя такива китки хд
Ха-ха, ако не се бъзикаш мерси, понеже за пръв път садя, а в лечебницата, темата за болни растения, ако ги видиш как ги подкарах, че щяха да умрат още тогава. Добре, че няколко човека помогнаха със съвети. То едно се и спомина, горкото. :coke:
Аз също съдя за 1 път...почти де...щото миналата година садих...ама беше не както трябва....абе аз и аз за първа година съдя сериозно хд...важното е че са добре китките...и само 1 е дало фирата....мен това от по горе ми е последното оцеляло от 4...защото язовец или нещо беше ми копало дупката и еба майката на другите...но това някак на магия оцеля...бяха само 2 малки разклонения но хукна пак хд...ще видим накрая на сезона как ще е :D....моето е от средата на март...и сега е колкото твойте хд...ама то заради стреса и вастановяването...пък и то не е имало слънце от 2 седмици...ама ся за 2 дена пекна и пущоря
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар

zzigzag написа: 08 Юни 2019, 15:33 накъсай трева и сложи отгоре
Това са 2-3 см със трици...не стигат ли?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

И трици и всичко е хубаво! Може да се слагат много неща в последствие отгоре.avatare,браво бре!!!!!Не може да с е благодари засега на постовете в тази тема,затова така ви казвам накуп,че всичко изглежда добре:)
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Мерси Инна, но тепърва предстоят по-сложните операции, цъфтежи, подхранване, евентуално сушене и т.н. Стъпка по стъпка.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Asda91 написа: 08 Юни 2019, 17:59
2-3 см трици за мулч е добре, но ще е по-добре ако е още по-дебел мулча, защото колкото по-дебел е мулча толкова повече ще възпира изпаряването на влагата от почвата. Тревата има и камуфлажена роля. Дори от небето (дрон, парапланер или ниско летящ самолет) ще се види ясно, че това не е диво растение, а да не говорим ако някой мине покрай него. Когато сложиш трева върху триите и камъните малко или много ще ги "скриеш". (поне няма да си личи толкова много)

Горите и поляните ги обикалят много гъбари, билкари, ловджий, бракониери, туристи, градинари и крадци на градини. Колкото по-добре ти е маскирана градината е толкова по-добре.

Много гъбари и ловджии биха подминали конопенето растение ако изглежда диво, защото ще си кажат Гръсти и няма да му обърнат внимание, но като го видят мулчирано с трици и заградено с камъни веднага ще им светне крушката, че това не е диво растение и че тук се случва нещо.

Препоръчително е градината да се слива с околната среда, като естествен камуфлаж. Препоръчително е да не оставяте туби и боклуци в градината си. Едно на ръка, че така се замърсява Природата. Другото е че боклука издават дейност, а 3-тото е че остават пръстови отпечатъци по тубите, боклуците и т.н. .

Да не говорим, че при ходене се мачка тревата и се чупят клони, които остават пътеки и следи към градините.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар

firstcitizen написа: 10 Юни 2019, 20:04
Asda91 написа: 08 Юни 2019, 17:59
2-3 см трици за мулч е добре, но ще е по-добре ако е още по-дебел мулча, защото колкото по-дебел е мулча толкова повече ще възпира изпаряването на влагата от почвата. Тревата има и камуфлажена роля. Дори от небето (дрон, парапланер или ниско летящ самолет) ще се види ясно, че това не е диво растение, а да не говорим ако някой мине покрай него. Когато сложиш трева върху триите и камъните малко или много ще ги "скриеш". (поне няма да си личи толкова много)

Горите и поляните ги обикалят много гъбари, билкари, ловджий, бракониери, туристи, градинари и крадци на градини. Колкото по-добре ти е маскирана градината е толкова по-добре.

Много гъбари и ловджии биха подминали конопенето растение ако изглежда диво, защото ще си кажат Гръсти и няма да му обърнат внимание, но като го видят мулчирано с трици и заградено с камъни веднага ще им светне крушката, че това не е диво растение и че тук се случва нещо.

Препоръчително е градината да се слива с околната среда, като естествен камуфлаж. Препоръчително е да не оставяте туби и боклуци в градината си. Едно на ръка, че така се замърсява Природата. Другото е че боклука издават дейност, а 3-тото е че остават пръстови отпечатъци по тубите, боклуците и т.н. .

Да не говорим, че при ходене се мачка тревата и се чупят клони, които остават пътеки и следи към градините.
Благодаря ти за саветите...по принцип на мастото където сея не ходят ловджии никога...защото е забранен лова там или аз нз...гъбари ходят...и то само един човек...и той е много мой...и няма проблеми...иначе други хора не ходят...и шанса е много малък някой да отиде...но ще послушам савета ти за тревата...надявам се обаче да е наред всичко...защото въпросния гъбар ми каза днес че на 50-60м от китката ми имало копано от диви прасета...или язовци...а тея гадове вече 2 пъти ми ровят дупката -_- ...и ако сега са ми прецакали китката и това ще е за тая година :( дано всичко е ок...утре ще проверя...също така искам да попитам....имам идеята да опъна мрежа за краставици и да приложа LST...и да го връзвам за нея...че да пълзи така да речем...пък и ще го държи...добра идея ли е?...и дали ще се получи ок?
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Колеги, за Автомат на около 40 дни (50+см. височина) , колко вода според вас ще пие ? Слага се по литър, литър и 1/2 , но не е ли малко ? С колко сте поливали през този период вие на автоматите и до колко сте стигали до ден 60ти примерно ? Поздрави!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

В саксия ли?Или навън?Навън е малко може би,но в саксия може и да стига,зависи от размера и...….Не знам с колко,аз поливам на око,докато видя че е полято:)Навън трудно се преполива по принцип,дъжда може да го преполее.Там сипвам колкото мога повече,но това е защото ходя рядко...….Има много фактори,например почвата каква е,дали е било поливано скоро,как изсъхва почвата......А на теб как ти се вижда,малко ли?
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”