Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Indoors 2024-обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Spiral написа: 22 Юни 2024, 12:26
Peggy Zina написа: 22 Юни 2024, 11:15 Така като ги гледате колко им остава 2те мимози са това - едната сдуханата , дето й покафеняха пистилите от кога, и другата по-човечната...
Имат още, всичките тези чупенки и тн. забавят малко процеса, отделно вземи си един джобен микроскоп не са скъпи и ще ти свърши много по-добра работа, с тая лупа нищо не виждам :D . даже ако тела ти е с хубава макро камера пак е по- добре от това. И не забравяй да НЕ гледаш кристалите по листата те узряват по- бързо и това подвежда. Те сега на колко седмици са, така като ги гледам поне още няколко има.
Другата седмица влезат в 7ма седмица по каталог едната мимоза е 8 седмици цъфтеж другите са по 10. Средата на юли мисля да резна мимозата , а другите 3та седмица на юли, че са и жеги вече....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
New
Градинар
Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Здравейте на всички. Бихте ли ми препоръчали подходящ бустер според вас, за надуване на главите
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

Peggy Zina написа: 22 Юни 2024, 13:01
Spiral написа: 22 Юни 2024, 12:26
Peggy Zina написа: 22 Юни 2024, 11:15 Така като ги гледате колко им остава 2те мимози са това - едната сдуханата , дето й покафеняха пистилите от кога, и другата по-човечната...
Имат още, всичките тези чупенки и тн. забавят малко процеса, отделно вземи си един джобен микроскоп не са скъпи и ще ти свърши много по-добра работа, с тая лупа нищо не виждам :D . даже ако тела ти е с хубава макро камера пак е по- добре от това. И не забравяй да НЕ гледаш кристалите по листата те узряват по- бързо и това подвежда. Те сега на колко седмици са, така като ги гледам поне още няколко има.
Другата седмица влезат в 7ма седмица по каталог едната мимоза е 8 седмици цъфтеж другите са по 10. Средата на юли мисля да резна мимозата , а другите 3та седмица на юли, че са и жеги вече....
Щом жегата е фактор режи, когато прецениш. Не знам защо в началото ми беше трудно да приема, че каталога е много груб ориентир, сигурно от нетърпение :lol: , може и по-рано от каталога, може и по- късно, само и единствено микроскопа ще ти каже кога. :passg:
Keep on growing :stone:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2224 times

New написа: 22 Юни 2024, 20:11 Здравейте на всички. Бихте ли ми препоръчали подходящ бустер според вас, за надуване на главите
Доста фирми си имат техните PK-13-14 буустери, но преди да се концентрираш в това, бъди сигурен, че основната храна, поливките, ПХ и ЕЦ са ти точни. Реално нямаш нужда от бустери. Ползвал съм какви ли не бустери, но не е там истината, колкото повече ги блъскаш с неща, толкова по-зле става понякога. Хубава основна храна с един бустер за корени, и стимулатор за цъфтеж(не ПК), добавка за почва като фулвични киселени или Humic, може би и един кал-маг за всеки случай, е всичко от което имаш нужда, поне докато изградиш знанията и усета към нуждите на растенията. Всички други добавки са второстепенни.
Keep on growing :stone:
New
Градинар
Градинар

Spiral написа: 23 Юни 2024, 11:21
New написа: 22 Юни 2024, 20:11 Здравейте на всички. Бихте ли ми препоръчали подходящ бустер според вас, за надуване на главите
Доста фирми си имат техните PK-13-14 буустери, но преди да се концентрираш в това, бъди сигурен, че основната храна, поливките, ПХ и ЕЦ са ти точни. Реално нямаш нужда от бустери. Ползвал съм какви ли не бустери, но не е там истината, колкото повече ги блъскаш с неща, толкова по-зле става понякога. Хубава основна храна с един бустер за корени, и стимулатор за цъфтеж(не ПК), добавка за почва като фулвични киселени или Humic, може би и един кал-маг за всеки случай, е всичко от което имаш нужда, поне докато изградиш знанията и усета към нуждите на растенията. Всички други добавки са второстепенни.
Ок благодаря за мнението 🙂
iz4adie
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 20 times
Been thanked: 25 times

Здравейте,
Дойде и моя ред да се сблъскам със сериозен проблем и тъй като не искам да гадая, моля за съвети какво може да е и как да се справя с проблема.
От няколко дена долните листа започнаха да пожълтяват и окапват. Поливам със серията на 'Advensed nutrience' по схема за цъфтеж (колкото и кофти да звучи, нямам пх метър, а поддържам пх със sensi bloom a+b от серията, тъй като ми е първи опит)
Надявам се да не е фатално и да успея да си отгледам до край зверчетата
Всеки съвет и предложение ще са ми от полза.
Поздрави
Прикачени файлове
IMG_20240626_161949.jpg
IMG_20240626_161649.jpg
IMG_20240626_161658.jpg
IMG_20240626_161326.jpg
IMG_20240626_160332.jpg
I don't like the drugs, but the drugs like me :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

iz4adie написа: 26 Юни 2024, 17:17 Здравейте,
Дойде и моя ред да се сблъскам със сериозен проблем и тъй като не искам да гадая, моля за съвети какво може да е и как да се справя с проблема.
От няколко дена долните листа започнаха да пожълтяват и окапват. Поливам със серията на 'Advensed nutrience' по схема за цъфтеж (колкото и кофти да звучи, нямам пх метър, а поддържам пх със sensi bloom a+b от серията, тъй като ми е първи опит)
Надявам се да не е фатално и да успея да си отгледам до край зверчетата
Всеки съвет и предложение ще са ми от полза.
Поздрави
Заели са целите саксии и ще ти е малко трудно да ги поддържаш свежи. Също така не трябва да увисват така, повече вода(с торовете по график) , да се напояват обилно и да натежават. Можеш да ги почистиш надолу тези листа и някпи клонки, да не ти пият и ядат и те.
New
Градинар
Градинар

Здравейте, бях чел някъде из форума,чекогатп са в цъфтеж се махат най долните и големи листа. Та въпроса ми е така ли е наистина или някой просто го е написал ей така да си чеше езика
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

New написа: 27 Юни 2024, 15:09 Здравейте, бях чел някъде из форума,чекогатп са в цъфтеж се махат най долните и големи листа. Та въпроса ми е така ли е наистина или някой просто го е написал ей така да си чеше езика
😁😁😂😂😂😂😂😂
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

New написа: 27 Юни 2024, 15:09 Здравейте, бях чел някъде из форума,чекогатп са в цъфтеж се махат най долните и големи листа. Та въпроса ми е така ли е наистина или някой просто го е написал ей така да си чеше езика
Лолипопинг му се вика на английски, ти и да не го направиш нагоре като налеят, надолу остава тъмница и всичко се сдухва и изхермва , само дърпат нутриенти , които може да отиват в главите и да наливат, ето виж как стана в предишния ми грол като оставих надолу листа.viewtopic.php?t=1154
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”