Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Въпроси от бъдещ фермер

Цялата важна информация на едно място
Публикувай отговор
Семена марихуана
Peter Pan
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 51 times

Повечето скали като гнайс, базалт и варовик са богати на минерали, но е хубаво да са на ситно. Хубаво е да сложиш в дупките зеолит и доломит, който регулира ПХ - то на почвата. Вчера когато копах за новите дупки попаднах на някакви минерали. Бели назъбени и лесно се чупят. Доста са интересни. За реките съм чувал, че в блатистите места горния слой в водата е богат на доста неща. Някой хора правят мътилка, и пълнят бутилки и туби, и с тая вода и поливат . А за гората горния слой на изгнилите широколистни листа е богат наа азот. Може да попаднеш и на иглолистни, но той е доста по беден на хранителни вещества.
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Благодаря за изчерпателния отговор, има много опадали изгнили листа, чак като стъпя на тях потъвам в почвата, много е мека. Също има и много изпадали дървета, които са много изгнили. Поздрави !
Peter Pan
Градинар
Градинар

Здравейте. 100 см ли беше препоръчително то разстояние с 1000w hps при момичета на един месец?
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Peter Pan написа: 19 Апр 2021, 12:10 Здравейте. 100 см ли беше препоръчително то разстояние с 1000w hps при момичета на един месец?
Много е. Аз на 60 сантиметра гледам да са.
Peter Pan
Градинар
Градинар

Не мога да се сетя дали гледах за 100см или 60 см. Може би и двете. 100см за в началото, и 60 см за след втората седмица наа развитие.
Peter Pan
Градинар
Градинар

А някой може ли да обясни разликата в видовете стрейнове? OG, Kush, Haze, Chees,
Diese какъв е ефекта от всеки един от тях, каква е разликата,? Знам че Kush strain е с много силна миризма, а за Haze има доста дълаг период на цъфтеж, както и че се издължава доста. Но искам да знам за ефекта за всеки един от тях. Благодаря предварително.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Къш и тн са повече индика. Индиката е приспиваща и забиваща,против безсъние, за болки нещо. А тези тип хейзове и изобщо сативите(те идват от по влажни райони и са по огромни, дълго цъфтящи) са по енергезиращи, ентусиазиращи, по не затапват..... И има миксове 30%индика/70%сатива , едното преобладава или 50/50.И ти съответно избираш тези пустинните, авганистански и тн са индики, тежки, за хашиш се ползват. Аз харесвам хейзовете доста, но трябва да се изчакат хубаво да узреят всичките сативи. Сативите пак могат да бъдат чук, но все пак се водят по еуфорични и тонизиращи.
Peter Pan
Градинар
Градинар

Благодаря Inna. Търся един ефект от миналото. Елфория със смях, и " незнам какво се случва", и " всичко ми минава като лента от филм." Преди години попадах на такива стрейнове, но с времето явно всеки гледа нещо по бързо да озрява, и се гледа масово индики. Аз продължавам да търся този ефект, и тази година съм заложил на Jack Herer, White Widows, Ghost Train haze, а за индика съм заложил на Chemdog #4. Всичко беше супер докато преди дни докато правих дупки в градинката която подготвям от миналия септември не изкочиха двама ловджий с думите какво правя тук?! И май отговора ми че копая за минерали не мина. Върнаха ме не в първи клас, ами направо в пред училищна...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

О, в такъв случай там не ги слагай!
Ако трябва да съм честна, съдейки по себе си, трудно ще се напушваш както в тийнейджърството😆Най близо до този ефект съм, когато пуша доста рядко. Ако пушиш всеки ден според мен не става, дори от яките козове напушването става по тъпо.... Не знам на каква възраст си, но аз вече не се напушвам по онзи начин, тоест винаги знам какво става😆
Peter Pan
Градинар
Градинар

Поддържам надеждата аз. :D Иначе последно преди година отгледах една мадама на Humboult seeds. Сорта беше Dr Greenthumb's Em-Dog By B-Real. Това е стрейн на Cypress Hill. Имах чувството че този сорт имаше висше образование по пластична лицево-челюстна хирургия. Гледам се в огледалото, и немога да се позная. Криво лице, наа което липсват очите. Грозна картинка.
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”