Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Myzg_1978
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 93 times
Been thanked: 37 times

ами весело, пушим някаква индика и мезета и домашна ракия !
https://youtu.be/3DA5LH145b4
Поздрав от нас... 🎼🎼🎼Капитане , капитане...
PEACE AND GANJA :stone:
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Здравейте, колеги! Имам чуденка. Понеже си пазя все още увита и влажна салфетката от първото покълване (преди 4 месеца), напоена с вода и К+Амино, сложих в нея една семка от пушен коз (пазя си ги за тестове) и си покълна добре за 24 часа. Чуденето ми е безопасно ли е след толкова време да я използвам за покълването на новия грол. Рискувам ли някакви патогени и вредни неща да засегнат семките или не би трябвало да има проблем?
foto_no_exif.jpg
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Наздравее....и от нас...хубава домашна.....ракия....и мара!!!това е идилия....за мен 😂🤣
Fuckthesystem
Градинар
Градинар
Has thanked: 53 times
Been thanked: 26 times

Днеска ми дойдоха подаръците от seedsman ама миналия път като си поръчвах имаше листчета други подаръци са нищо нямаше :(
само много бонус семки даже не знам защо толкова много :D
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

iKAR написа: 30 Дек 2021, 09:15 Здравейте, колеги! Имам чуденка. Понеже си пазя все още увита и влажна салфетката от първото покълване (преди 4 месеца), напоена с вода и К+Амино, сложих в нея една семка от пушен коз (пазя си ги за тестове) и си покълна добре за 24 часа. Чуденето ми е безопасно ли е след толкова време да я използвам за покълването на новия грол. Рискувам ли някакви патогени и вредни неща да засегнат семките или не би трябвало да има проблем?
foto_no_exif.jpg
Става да се ползва повторно салфетката и не веднъж съм ги ползвал повторно, но последните години ги слагам в компостера. Също така най-икомонично е като вземеш 2 капки K+AMINO и ги добавиш в 50 мл престояла вода без хлор, разбъркваш и след това киснеш семките. След това водата с 2-те капки можеш да я ползваш за овлажняване на салфетките.
С 2 капки K+AMINO и 50 мл вода можеш и 50 семки да инокулираш и разпукаш.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 769 times
Been thanked: 448 times

https://www.youtube.com/watch?v=GHJg_5kbI6A
извинявам се ако е качване вече
:roll:
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Тази вечер звездите са много красиви. Виждат се много ясно.
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Да ви е честита и плодородна новата година, колеги! И вие да сте честити през нея! Бъдете здрави, пъстри и често споменавани с добро! Бъдете крепки и светли! И нека бъклицата и нощвата ви да са вечно пълни, а терезùята (мерилото) ви вечно да е равнена със Вселенското Махало! И нека през цялата година любов да изпълва сърдцата ви, и както ручеят къпе малките камъчета, тая любов да къпе вашите ближни и да ги мие от всякакви несгоди и нечистоти! Благодат да цари както в умовете, така и в домовете ви! Огънят, дето пламти в камините ви, да пламти и в душите ви, да ви дари с уют и топлина, с които и вие да дарявате! И нека реченото бъде сторено!
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

За много години на всички, живи здрави и берекет през новата година
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

И аз да си спамна ЧНГ! Много здраве и дебели глави по клонките :). И смях! И да я декриминализорат най накрая.
Публикувай отговор