Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Fuckthesystem
- Градинар

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте в seedsman бяха пуснати продукти на динафем сега пак изчезнаха дали се прецаках че не поръчах предния път ги нямаше над 6-7 месеца 
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
За комарите действат тия дето са с течност или едни таблетки аз тях ползвам лятно време .Има и едни спирали дето миришат 20 пъти по гадно от таблетките че дори и от течността , но за в гората са идеални хем са най евтини , иначе и оцета и ракията вършат работа . Мен много ме обичат и винаги съм подготвен с пръскалоMixedGreens написа: ↑11 Дек 2021, 16:23 Не. Може да има някакво действие, но за 36 лв да решава такива проблеми, по-добре наблегни на хигиена и стеризацията. Мнението ми е необосновано и се базира на това какво мисля. Малко съм реалист. Това е малко като тези против кимарите дето са с честотите на излъчване на вълни, дето нищо не чравят. Поне при мен де. Може да има и такива дето бачкат нз![]()

-
Fuckthesystem
- Градинар

Seedsman и те ли станаха измамници вчера направих поръчка платих с карта пратиха ми емайл че всичко е точно днес си влизам в профила в поръчки You have placed no orders. а
честито.....
честито.....
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
При мен когато поръчвах преди месеци стана така, но им писах мейл, и оправиха неща за ден-два, появи ми се поръчката и си я получих без проблеми. Нали имаш и платежен документ, а също и мейл, че всичко е точно. Аз мисля, че е по-скоро някаква техническа грешка отколкото измама от страна на Сийдсмен.Fuckthesystem написа: ↑12 Дек 2021, 17:53 Seedsman и те ли станаха измамници вчера направих поръчка платих с карта пратиха ми емайл че всичко е точно днес си влизам в профила в поръчки You have placed no orders. а
честито.....
-
Fuckthesystem
- Градинар

- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Да това доколкото виждам е точно мейла, който се казва "Seedsman order placed - #123456". На него би трябвало да имаш #номерa на поръчката. Просто им пиши какво е станало и им дай номера на поръчката от този мейл. Ако проблемът е чисто технически, може би изобщо няма да ти трябва да доказваш, че си платил, защото те ще го видят. Иначе лесно ще си извадиш от интернет банкиране или от банков клон разписка за транзакцията, ако трябва да им я покажеш. Успех, не се ядосвай, случват се такива спънки, и пиши после какво е станало!
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Грешки стават навсякъде, хора сме. Seedsman са сериозни. Gorilla girl f1 ще се смееш доста ако я отгледаш правилно 
-
Fuckthesystem
- Градинар

А възможно ли е понеже платих с карта на приятел "моя" човек по някакъв начин да е отказал плащането и да си е прибрал парите
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Кажи на твоят приятел да отвори онлайн банкирането и виж платежното нареждане дали е осъществено и му направи скриншот за да си спокоен че някой ако го иска да го имаш....но мен ме съмнява че плащането не е станало...онзи ден поръчвах и така ми се получи ако не са ти пратили имейл че поръчката е приета значи плащането не е станалоFuckthesystem написа: ↑12 Дек 2021, 18:57 А възможно ли е понеже платих с карта на приятел "моя" човек по някакъв начин да е отказал плащането и да си е прибрал парите
-
Fuckthesystem
- Градинар

Майл-а го имам ще го вида оня вика че не е правил refund пък ще
видим от сайта какво ще кажат
видим от сайта какво ще кажат
.png)