Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Fuckthesystem
Градинар
Градинар
Has thanked: 53 times
Been thanked: 26 times

Здравейте в seedsman бяха пуснати продукти на динафем сега пак изчезнаха дали се прецаках че не поръчах предния път ги нямаше над 6-7 месеца :cry:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

MixedGreens написа: 11 Дек 2021, 16:23 Не. Може да има някакво действие, но за 36 лв да решава такива проблеми, по-добре наблегни на хигиена и стеризацията. Мнението ми е необосновано и се базира на това какво мисля. Малко съм реалист. Това е малко като тези против кимарите дето са с честотите на излъчване на вълни, дето нищо не чравят. Поне при мен де. Може да има и такива дето бачкат нз :)
За комарите действат тия дето са с течност или едни таблетки аз тях ползвам лятно време .Има и едни спирали дето миришат 20 пъти по гадно от таблетките че дори и от течността , но за в гората са идеални хем са най евтини , иначе и оцета и ракията вършат работа . Мен много ме обичат и винаги съм подготвен с пръскало :D .
:roll:
Fuckthesystem
Градинар
Градинар

Seedsman и те ли станаха измамници вчера направих поръчка платих с карта пратиха ми емайл че всичко е точно днес си влизам в профила в поръчки You have placed no orders. а
честито.....
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Fuckthesystem написа: 12 Дек 2021, 17:53 Seedsman и те ли станаха измамници вчера направих поръчка платих с карта пратиха ми емайл че всичко е точно днес си влизам в профила в поръчки You have placed no orders. а
честито.....
При мен когато поръчвах преди месеци стана така, но им писах мейл, и оправиха неща за ден-два, появи ми се поръчката и си я получих без проблеми. Нали имаш и платежен документ, а също и мейл, че всичко е точно. Аз мисля, че е по-скоро някаква техническа грешка отколкото измама от страна на Сийдсмен.
Fuckthesystem
Градинар
Градинар

За това ли искаш да кажеш за емайл че имам а за платежен документ какъв трябва да имам.
Прикачени файлове
Заснемане5.PNG
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Да това доколкото виждам е точно мейла, който се казва "Seedsman order placed - #123456". На него би трябвало да имаш #номерa на поръчката. Просто им пиши какво е станало и им дай номера на поръчката от този мейл. Ако проблемът е чисто технически, може би изобщо няма да ти трябва да доказваш, че си платил, защото те ще го видят. Иначе лесно ще си извадиш от интернет банкиране или от банков клон разписка за транзакцията, ако трябва да им я покажеш. Успех, не се ядосвай, случват се такива спънки, и пиши после какво е станало!
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Грешки стават навсякъде, хора сме. Seedsman са сериозни. Gorilla girl f1 ще се смееш доста ако я отгледаш правилно :stone:
Fuckthesystem
Градинар
Градинар

А възможно ли е понеже платих с карта на приятел "моя" човек по някакъв начин да е отказал плащането и да си е прибрал парите
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Fuckthesystem написа: 12 Дек 2021, 18:57 А възможно ли е понеже платих с карта на приятел "моя" човек по някакъв начин да е отказал плащането и да си е прибрал парите
Кажи на твоят приятел да отвори онлайн банкирането и виж платежното нареждане дали е осъществено и му направи скриншот за да си спокоен че някой ако го иска да го имаш....но мен ме съмнява че плащането не е станало...онзи ден поръчвах и така ми се получи ако не са ти пратили имейл че поръчката е приета значи плащането не е станало
Прикачени файлове
Screenshot_20211212-192527_ABVbg.jpg
Fuckthesystem
Градинар
Градинар

Майл-а го имам ще го вида оня вика че не е правил refund пък ще
видим от сайта какво ще кажат
Публикувай отговор