Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Sofia Cannabis написа: ↑06 Яну 2022, 16:24
Не забравяйте че тази лампа в най-мощната си нагласа е само 743PPFD в центъра и средно по-малко от 600 PPFD (The Photosynthetic Photon Flux Density), което е сравнително ниско за днешните стандарти.
Ако стане по-студено или имаш възможност да свалиш температурата може да я свалиш на 20см от върховете на 100% след 3-4 седмица цъфтеж. Тогава главите са се заформили вече и издържат на доста повече светлина.
Доста по високи стойности ми изкарва, ако мога да се доверя на това приложение. Стойностите на снимката са на 30 см от лампата която в момента е на 100%
Едит: благодаря ти от сърце човеко за съветите и помощта. Що се отнася до фазата 12/12 и аз мислех от др седмица да ги пускам защото не са автоматици.
Доколкото съм запознат това на телефона може да измери определен LUX и този app най-вероятно го смята по-формула, но не мисля че си близо по-никакъв начин.
Така...
...лампата е смъкнат на 50 см и я намалих на 75% за тази вечер. Утре ще я направя на 100% защото ми се иска някак по-плавно да се случат нещата.
От неделя мисля да ги пускам на 12/12.
Искам да Ви попитам необходимо ли е преди това да ги оставя два дена на тъмно. Чета някой колеги процедират така или директно да ги пусна на 12/12 часов режим.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!