Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Как да се приготвим за цъфтеж?
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Хах този фет банан смръди на жумел и на квус не ми хареса ама хваща много здраво. Свъщност имах 2 корена бет банан единия мирише добре единия зле ама и двете хващат еднакво. А за нордерн лайт няма какво да говорим просто такъв вкус и миризма на цитросови плодове че не може да бъде а и си хваща добре. Който има възможност нека посее нордерн лайт ауто : )
- VasilIliev
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Здравейте, колеги интересува ме с какъв уред да измера THC?
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Поне на него успях на пълно да изчистя храните от почвата мисля още 3 4 дни да стои след това ще му забия 2 3 клечки долу в стъблото и ще го оставя за 24часа на тъмно да видя повече ли ще хваща от братчето си. Яд ме е че това цвете не се разви добре и пусна има няма 10-15 грама може би
.png)