Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
PhenyoM- написа: ↑19 Ное 2021, 23:18
А освен да пробват да ни махнат , какъв е шанса да се следят потребителите тук ?
На 100% в сайта има ушета дето гледат какво става, но само до там.
Предприети са нужните технически мерки и процеси, за да запазим анонимността на потребителите, като единствената пробойна остават крайните потребители, защото е много по-лесно да се следи краен потребител от колкото сайт. За това е хубаво да използвате ВПН и да си изградите навици и практики за поддържане на вашата сигурност.
А и реално отглеждането на канабис научава човека на доста приятни уроци. И не говоря самото отглеждане и да чакаш големите глави ами самите стадии. Интересно е как растението ти "говори" по някакъв начин, когато се нуждае от нещо. Също така те научава на отговорност малко или много. Другото, което е ти създаваш живот , вземаш една малка семка и правиш буквално "чудо" от нея. Или примерно си казал тази година ще гледам и си споделил на най-добрият си приятел и става така , че той ти обира градината. И какъв е урока , канабиса показва, кои са ти приятелите всъщност. Аз поне от такава гледна точка гледам. А и самото отглеждане те кара да се занимаваш и с други растения. Аз примерно преди грам не съм занимавал с такива неща, а сега искам да го правя , защото ми донася кеф, било и то само да забия колци на доматите или да прекопая градината. Отглеждането на канабис ми показа, че е хубаво да се занимаваш с растения , особено ако си в напрегната среда , самото растения и грижата за него (дори и да не е трева) ти дава едно чилващо усещане, успокояващо. Сега с кеф се грижа за градината на село , която имаме и от вас научих за домашните торове и ги прилагам и в "легалната градина" и има супер ефекти. До преди 5 дена си откъснах последните домати , да не говоря, че още имам пипер за бране ! С една дума, хубаво е да се занимаваш с растения
PhenyoM- написа: ↑21 Ное 2021, 09:24
А и реално отглеждането на канабис научава човека на доста приятни уроци. И не говоря самото отглеждане и да чакаш големите глави ами самите стадии. Интересно е как растението ти "говори" по някакъв начин, когато се нуждае от нещо. Също така те научава на отговорност малко или много. Другото, което е ти създаваш живот , вземаш една малка семка и правиш буквално "чудо" от нея. Или примерно си казал тази година ще гледам и си споделил на най-добрият си приятел и става така , че той ти обира градината. И какъв е урока , канабиса показва, кои са ти приятелите всъщност. Аз поне от такава гледна точка гледам. А и самото отглеждане те кара да се занимаваш и с други растения. Аз примерно преди грам не съм занимавал с такива неща, а сега искам да го правя , защото ми донася кеф, било и то само да забия колци на доматите или да прекопая градината. Отглеждането на канабис ми показа, че е хубаво да се занимаваш с растения , особено ако си в напрегната среда , самото растения и грижата за него (дори и да не е трева) ти дава едно чилващо усещане, успокояващо. Сега с кеф се грижа за градината на село , която имаме и от вас научих за домашните торове и ги прилагам и в "легалната градина" и има супер ефекти. До преди 5 дена си откъснах последните домати , да не говоря, че още имам пипер за бране ! С една дума, хубаво е да се занимаваш с растения
И аз така започнах да се интересувам и от други растения. И наистина градинарството, включително и нашето, има страхотен ефект върху душевното състояние и потенциал за лекуване на психични заболявания. Лекуване, не притъпяване. Знам една лудница, където някога лудите са имали градина. И са успявали да отгледат доста неща,радвали са се..... Но сега са просто на силни медикаменти.......
Та много правилно и позитивно казано, точно и аз това си мисля, колко ползи!
И аз съм на мнение че една добра сатива с хубава компания, буквално стопира панически атаки и депресии, които са ръка за ръка с шизофренията. Както казах хиляди са положителните ефекти даже съм сигурен че има и още за които не знаем, а ще научаваме тепърва..
MixedGreens написа: ↑21 Ное 2021, 10:58
И аз съм на мнение че една добра сатива с хубава компания, буквално стопира панически атаки и депресии, които са ръка за ръка с шизофренията. Както казах хиляди са положителните ефекти даже съм сигурен че има и още за които не знаем, а ще научаваме тепърва..
Абе...миналата година по това време страдах от брутални паник атаки, до такава степен, че да седя на опашка в магазин беше мисия . Тогава също си пуших почти всеки ден както и сега, но не знам ако съм бил напушен докато ми се случва нещо такова дали нямаше да е 100 пъти по-кошмарно. Така че е 50/50 работата, в приятна компания дето казваш може би да, но не мисля, че ще е така за всеки. Все пак силната тревата си е известна със своята параноя грозяща аматьори, понякога дори и ветерани
При мен е пушенето, още докато пуша и започвам да се смея. Аз пуша 60/40 сативка, в домаша обстановка без миризма и без някой да ме напряга. Спокойно ми е и се чувствам добре така.. И аз избягвам да съм напушен на обществени места ( магазин, мол ...), защото е нелегално, а не защото съм надран. Когато бях на 15 пушихме 10 човека до даскало и никой не му дремеше, вървим по центъра и си подаваме масе. Моментното състояние също е важно психическа нагласа и т.н. Гледането ме притеснява заради миризми и вентс. Искам къща!
Днес е ден на национален траур. България отдава почит на загиналите при пожар в Дом за възрастни хора в с. Рояк и на жертвите загинали в тежка катастрофа с автобус на АМ "Струма". Скърбим за загиналите, съчувстваме на близките им. Питам се, като милиони други у нас и по света как се е стигнало да тази ужасна катастрофа? Спомняме си и за един мастит наш политик ( бивш министър пре{це}дател ), който повече от десетилетие беше издигнал в приоритет строежа на пътната инфраструктура на Република Българи. ( както и в кражбата на средства от тях ) Дали той и всички участвали по веригата носят косвена вина за случилото се? Прекалено много се хвалеше с прекрасните ни магистрали, че чак се самозабрави. Трябва пълна проверка на инфраструктурата и на всичко което са правило през последните 12 години (да не кажа повече). Бог да прости на загиналите и да даде сили на близките им. Знам, че ще прозвучи грозно, но вярвам, че тези трагедии ще доведат до нещо хубаво. Ще започнем да обръщаме повече внимание на възрастните хора. Отношението към възрастните хора е както отношението към всички слаби в нашето общество. ( психично болни, деца без родители, индвалиди, животни и други ). Уж парите за социално слабите отиваха за пътища да се развива инфраструктурата, но всъщност и пътищата не са направени, както трябва и убиват хора.
Другата трагеди ще доведе до сближаването и стоплянето на отношенията между Република България и Република Северна Македони. Трудните моменти сближават хората. Другото е че ще се направи пълна проверка на инфраструктурата на пътищата ни и вярвам, че много ще се подобри качеството на бъдещите ни пътища, както и ремонта на старите.
Също така нашите политици ще разберат, че има неща от които не трябва да се краде, а именно инфраструктура, здравеопазване, образование и други.
Вярвам, че това ще доведе и до по-отговорни политици. Както и до осъдени политици.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!