Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бъдещ дневник
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
-
SmokeMachine
- Градинар

Ден 22
Изглеждаха добре и щастливи и ги топирам. Ниските на 4то разклонение;Високите на 3то разклонение. Параметрите не са се променили. Сега ще изчакам да се възстановят за следващото топиране. Листа мога ли да махам за да може малките отдолу да се радват на повече светлина? Или да ги оставя да се възстановят? Треперах докато ги клъцнах...
Поздрави
Изглеждаха добре и щастливи и ги топирам. Ниските на 4то разклонение;Високите на 3то разклонение. Параметрите не са се променили. Сега ще изчакам да се възстановят за следващото топиране. Листа мога ли да махам за да може малките отдолу да се радват на повече светлина? Или да ги оставя да се възстановят? Треперах докато ги клъцнах...
Поздрави
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 662 times
- Been thanked: 925 times
Аз миналия грол махнах всичко надолу веднага след топирането (тоест заедно наведнъж, но и топирах доста рано), а на този изчаках преди да чистя листа (но пък и топирах по-късно с вече по-добре развити растения). И сега се възстановиха по-бързо. Затова моят съвет, без да се ангажирам с твърдението че е по-добре така, е да оставиш и листата и разклоненията и всичко надолу поне за ден-два, докато видиш че всичко е ок и си растат, пък после каквото искаш чисти.
-
SmokeMachine
- Градинар

-
SmokeMachine
- Градинар

Добро утро на всички :
Понеже станах много рано и докато си пих кафенето с 1 фас викам да разгледам из форума и ми хрумна 1 идея:
След като големите листа повечето от тях се махат аз реших да не ги махам за сега, а да ги свия да не пречат на малките под тях, защото след последното поливане направо полудяха. Или направо да махна всички големи листа и да останат по малките?
Това което съм направил дали е проблем за цветята???
Моля ви за мнение и съвет.
Поздрави
Понеже станах много рано и докато си пих кафенето с 1 фас викам да разгледам из форума и ми хрумна 1 идея:
След като големите листа повечето от тях се махат аз реших да не ги махам за сега, а да ги свия да не пречат на малките под тях, защото след последното поливане направо полудяха. Или направо да махна всички големи листа и да останат по малките?
Това което съм направил дали е проблем за цветята???
Моля ви за мнение и съвет.
Поздрави
-
SmokeMachine
- Градинар

Ден 25
Здравейте хора,днес не издържах и окастрих китките... Махнах доста от големите листа, защото пречеха на малките отдолу и ги притиска ха. След това добавих малко почва по саксийте и полях че бях а за поливане.Разтвора е 2лтр вода+5мл ризотоник+ 5мл Био Вега с пх 5.8 (малко го оАках), но се надявам да няма проблеми.
Температура е 24/26° на светло и 22/25° тъмно
Влажност 45/55%
Лампата я намалих на 45/50% и е на 55-55см от върховете.
Имам 2въпроса:
1-Четох други дневници и видях някой на 25 дни да сменят режима на 12/12 а аз съм на 25 ден вегитация и само с 1 топиране до тук. Струва ми се малко бавна вегетацията и самия растеж на цветята. До сега всеки ден съм публикувал информация и бих искал да ви попитам дали бъркам някъде? Моля ви да споделите мнението си за да се поуча от грешките си.
2- Аз наливам 10лтр туба и я оставям да дехлорирана за 24-48ч. и след това докато не я свърша др не ползвам. От началото до сега съм полива с 1 вода? (престояла 30-35дни в тубата)
Това грешка ли е?
Благодаря предварително
Поздрави.
Здравейте хора,днес не издържах и окастрих китките... Махнах доста от големите листа, защото пречеха на малките отдолу и ги притиска ха. След това добавих малко почва по саксийте и полях че бях а за поливане.Разтвора е 2лтр вода+5мл ризотоник+ 5мл Био Вега с пх 5.8 (малко го оАках), но се надявам да няма проблеми.
Температура е 24/26° на светло и 22/25° тъмно
Влажност 45/55%
Лампата я намалих на 45/50% и е на 55-55см от върховете.
Имам 2въпроса:
1-Четох други дневници и видях някой на 25 дни да сменят режима на 12/12 а аз съм на 25 ден вегитация и само с 1 топиране до тук. Струва ми се малко бавна вегетацията и самия растеж на цветята. До сега всеки ден съм публикувал информация и бих искал да ви попитам дали бъркам някъде? Моля ви да споделите мнението си за да се поуча от грешките си.
2- Аз наливам 10лтр туба и я оставям да дехлорирана за 24-48ч. и след това докато не я свърша др не ползвам. От началото до сега съм полива с 1 вода? (престояла 30-35дни в тубата)
Това грешка ли е?
Благодаря предварително
Поздрави.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Според мен тази форма е малко странна в момента.
Мисля си, или остави долните, които си разпънал, или само горния етаж, който е горе на стъблото, а надолу да няма нищо.
Може би поне да махнеш и тези големи листа, които си оставил отгоре да видиш кои клони как ще вървят и от там ще прецениш каква форма в крайна сметка.....Не ги сравнявай чак толкова с други дневници, все пак различни сортове, условия, торове, саксии. Гледай да са свежички, зеленки твоите, пък...
Мисля си, или остави долните, които си разпънал, или само горния етаж, който е горе на стъблото, а надолу да няма нищо.
-
SmokeMachine
- Градинар

Благодаря за мнението, незнам защо оставих тия големите листа отгоре но довечера ще ги махна. За сега вървят добре и без следи от стрес. Довечера ще кача инфо и снимкиInna написа: ↑08 Мар 2022, 11:54 Според мен тази форма е малко странна в момента.
Мисля си, или остави долните, които си разпънал, или само горния етаж, който е горе на стъблото, а надолу да няма нищо.Може би поне да махнеш и тези големи листа, които си оставил отгоре да видиш кои клони как ще вървят и от там ще прецениш каква форма в крайна сметка.....Не ги сравнявай чак толкова с други дневници, все пак различни сортове, условия, торове, саксии. Гледай да са свежички, зеленки твоите, пък...
![]()
-
SmokeMachine
- Градинар

-
SmokeMachine
- Градинар

Ден 28
Здравейте пичове, днес беше ден за храна и ще кача малко информация:
Температура: 23/25° светло 19/20° тъмно
Влажност : 45/50%
Лампата е на 60 см от върховете и е на 50% мощност
Разтвора- 2л вода + 4.5 мл ризотоник + 5мл биоВега
Пх на разтвора е 6.2 (по 500мл на саксия)
Разпъвам ги полека. Скоро предстои 2ро топиране и евентуална смяна на режима. Днес дойде биоБууста 1л. Нямат никакви следи от стрес или петна.
Снимките са веднага след поливане.
Поздрави
Здравейте пичове, днес беше ден за храна и ще кача малко информация:
Температура: 23/25° светло 19/20° тъмно
Влажност : 45/50%
Лампата е на 60 см от върховете и е на 50% мощност
Разтвора- 2л вода + 4.5 мл ризотоник + 5мл биоВега
Пх на разтвора е 6.2 (по 500мл на саксия)
Разпъвам ги полека. Скоро предстои 2ро топиране и евентуална смяна на режима. Днес дойде биоБууста 1л. Нямат никакви следи от стрес или петна.
Снимките са веднага след поливане.
Поздрави
.png)