Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Козите са по-ефективни от косачка или хербицид. За 6 дни направо го оглозгаха. Машини ;)
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1519 times
Been thanked: 1272 times

Наздраве!
Прикачени файлове
DSC04902.JPG
DSC04902.JPG (100.07 KiB) Преглеждано 2772 пъти
completely mad
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

like
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Здравейте на всички
Не знам дали е задаван този въпрос...но понеже шофирам всеки ден...а за 1 седмица съм на почивка...и се чудя...до колко дни показват тестовете за наркотици на кат опотребата на трева....дали ако пуша в началото на седмицата след 7 дена има възможност да покаже положителен...и не казвам за големи количества пушене...1 джойнт за релакс...защото не си падам по алкохола...лично аз не съм пушил от 4 месеца и реших че мога да разтоваря
Дали ще покаже след седмица
Благодаря ви :)
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Asda91 написа: 25 Юли 2019, 11:33 Здравейте на всички
От пафкане, след ден-два, като си измиеш зъбите три-четири пъти, няма как да го хванат на духалките или т.нар. Дрегер, понеже Дрегер е фирма, като Сони примерно, която произвежда различни уреди, тия са се специализирали в такива и подобни, боравил съм с техен за радиационни цели, ако мога да се изразя така, струваше 50 бона.. Обаче в урината седи много. Айде, от една цигара ще се изчистиш, но пафкащите редовно, трябва да знаят, че в урината стои повече от месец. ТХК- то също се натрупва, макар и нищожно в сравнение с маслата. Тъпото е, че и три дни да не си пушил, ако стане мпс- с твое участие, говоря принципно в момента, урината и кръвта ще покажат наличие на ТХК в тях и виновния ще е пушача, дори да не е виновен.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

avatar написа: 25 Юли 2019, 13:38
Asda91 написа: 25 Юли 2019, 11:33 Здравейте на всички
От пафкане, след ден-два, като си измиеш зъбите три-четири пъти, няма как да го хванат на духалките или т.нар. Дрегер, понеже Дрегер е фирма, като Сони примерно, която произвежда различни уреди, тия са се специализирали в такива и подобни, боравил съм с техен за радиационни цели, ако мога да се изразя така, струваше 50 бона.. Обаче в урината седи много. Айде, от една цигара ще се изчистиш, но пафкащите редовно, трябва да знаят, че в урината стои повече от месец. ТХК- то също се натрупва, макар и нищожно в сравнение с маслата. Тъпото е, че и три дни да не си пушил, ако стане мпс- с твое участие, говоря принципно в момента, урината и кръвта ще покажат наличие на ТХК в тях и виновния ще е пушача, дори да не е виновен.
Значи след седмица няма да ми покаже от слюнка...а дано да не ставе птп хд
Благодаря ти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Боклука за едно е съкровище за други. Какво се случва с всичките унищожени долари ?

wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Здравейте..можете ли да ми препоръчате някакъв органичен тор за цъфтеж..имам едно фотопериодно брус банджер и искам да го отгледам органично, до сега съм гледал само с кристалон искам да видя разликата, преглеждах гроу шоповете, но не знам кое да си избера, моля някой с опит да удари едно рамо.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

wefelwel написа: 16 Авг 2019, 17:03 Здравейте..можете ли да ми препоръчате някакъв органичен тор за цъфтеж..имам едно фотопериодно брус банджер и искам да го отгледам органично, до сега съм гледал само с кристалон искам да видя разликата, преглеждах гроу шоповете, но не знам кое да си избера, моля някой с опит да удари едно рамо.
Имаш много варианти според желанията и ресурсите ти. Задължително ли искаш да пазаруваш от българските гроу шопове? Ако е така тогава можеш да си вземеш на guanokalong фосфорно bat guano, lava worm и seaweed powder, и можеш да даваш от себе си дървесна пепел от широколистни дървета. Може да даваш меласа 1 супена лъжица на 5 литра престояла вода. Също така да си направиш тор от коприва, водорасли, коноп, кълнове от семена и от много други неща.

Можеш да ползваш торове на BetterOrganix и да ползваш полезни почвени бактерии, микориза (гъби), продукти за всички фази на отглеждането включително невероятни ефикасни органични бустери, които са в пъти по-ефикасни от guanokalong, но и са по-скъпи.

Освен това можеш да ползваш много и рализнични други водове органични бранодове, като Биобизз, Генерал Органик или много други избори. Но аз лично бих ползвал домашни торове в комбинация с BetterOrganix или с някой продукти на Guanokalong.
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

firstcitizen написа: 16 Авг 2019, 19:53
wefelwel написа: 16 Авг 2019, 17:03 Здравейте..можете ли да ми препоръчате някакъв органичен тор за цъфтеж..имам едно фотопериодно брус банджер и искам да го отгледам органично, до сега съм гледал само с кристалон искам да видя разликата, преглеждах гроу шоповете, но не знам кое да си избера, моля някой с опит да удари едно рамо.
Имаш много варианти според желанията и ресурсите ти. Задължително ли искаш да пазаруваш от българските гроу шопове? Ако е така тогава можеш да си вземеш на guanokalong фосфорно bat guano, lava worm и seaweed powder, и можеш да даваш от себе си дървесна пепел от широколистни дървета. Може да даваш меласа 1 супена лъжица на 5 литра престояла вода. Също така да си направиш тор от коприва, водорасли, коноп, кълнове от семена и от много други неща.

Можеш да ползваш торове на BetterOrganix и да ползваш полезни почвени бактерии, микориза (гъби), продукти за всички фази на отглеждането включително невероятни ефикасни органични бустери, които са в пъти по-ефикасни от guanokalong, но и са по-скъпи.

Освен това можеш да ползваш много и рализнични други водове органични бранодове, като Биобизз, Генерал Органик или много други избори. Но аз лично бих ползвал домашни торове в комбинация с BetterOrganix или с някой продукти на Guanokalong.
Разгледах ги, не са толкова скъпи пък и все пак за себе си го правя, само тоя лава лорм не можах да го намеря, иначе може ли да взема този бустер по долу и да го комбинирам с другите торове :)
Прикачени файлове
gd-booster.jpg
gd-booster.jpg (14.42 KiB) Преглеждано 2660 пъти
kalong-bloom-1l.jpg
kalong-bloom-1l.jpg (42.6 KiB) Преглеждано 2660 пъти
guanokalong-seaweed-powder.jpg
guanokalong-seaweed-powder.jpg (43.58 KiB) Преглеждано 2660 пъти
Публикувай отговор