Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Важото е да ги вижда и да му помагат :) whatever ...
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

С коя личност бихте искали да се напафкате ( както в how hight :) ) Азз си мисля с Адам и Ева и Хитлер :)
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Пичове, абе някой може ли да сподели със необразован човек който е забравил с какво се сваляше и вдигаше Пх на разтвор.

Сещам се за сода, фосфорна киселина и още некви неща, но не се сещам кое сваляше и кое повишаваше?

Благодаря!
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 01 Авг 2021, 23:13 Пичове, абе някой може ли да сподели със необразован човек който е забравил с какво се сваляше и вдигаше Пх на разтвор.

Сещам се за сода, фосфорна киселина и още некви неща, но не се сещам кое сваляше и кое повишаваше?

Благодаря!
До колкото съм запомнил от други теми..фосфорната киселина сваля а за содата нянам на идея...
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Phosphoric Acid - pH down
Nitric Acid - pH down
potassium hydroxide - pH up
рН up - не вярвам да ти се наложи да използваш в твоята градина, освен ако не поливаш с киселинна дъждовна вода.

Може да използваш и двете заедно (Nitric and Phosphoric acid), ние слагаме първо азотната киселина защото има доста повече реакция с калцият във водата и след това добавяме фосфорна да нагласим до необходимите рН нива.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Ако искаш органично може да използваш citric acid - pH down
Но е доста нестабилно.

CITRIC DOWN will lower the pH level of your nutrient solution. Citric acid is a weak acid and while typically it will drop pH levels, its instability will cause the pH to raise back up over a couple of days.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

MixedGreens написа: 31 Юли 2021, 02:15 Успех с градината и медитацията. Семейството на първо място! Ashes to ashes and dust to dust.
Благодаря, да, точно така.
Sofia Cannabis написа:
firstcitizen написа: 31 Юли 2021, 00:16 +18 Не е за хора със слаби сърца или гнусливи! Изрично подчертавам, че няма наранени хора физически от моя страна
От няколко месеца се мажа по тялото с пепел от крематориума. 🙏 Слагам си пепелта на челото, на гърлото, на Слънчевият Сплит и зад двете уши, но понякога се мажа и целия, според това, коллко количество имам. :D Дава много успокояващ и ухлаждащ ефект, както и дава много сила (психическа, физическа и по много други начин човешкото същество може да е силно). Правя го за да ми напомня постоянно, че съм тук временно. Просто връщам почвата обратно в почвата. Много малко хора могат да го направят грациозно. От тези милиарди хора на планетата, и от милярдите хора, които са били, само малцина могат да го направят грациозно. Пепелта идва от крематориума.
Тази пепел определено има свойте собствени качества :D Другото е че е постоянно напомняне на собствената смъртност. Винаги нося смъртността на тялото си.
Желая ви дълъж живот с много здраве, но ако доктора ви каже, че сте болни и ще умрете след 24 часа. Ще забележите, че ще започните да се променяте с минути. Пепелта ми помага да ми напомни, че съм смъртен, че съм смъртен, че съм смъртен и се променям, без да е нужно да чакам доктора да ми каже, че съм болен от нещо,
Това прави ума ми по-прост, работи по по-прост начин. Забелязах, че излишно усложнявам мозъка си и губя времето и живота си, но благодарение на упражненията и напомнянето, че съм смъртен ставам с по-прост ум.
Не очаквам хората да умират всеки ден, но просто си напомням.
В пепелта от крематориума определено има енергия и се усеща на мястото където се нанесе и някак мястото релаксира. Пепелта от крематориума много засилна медитацията, духовните практики и отключва модели от свещенната геометрия. Стоката е от крематориума. :D
Като си я сложа зад ушите и съпругата ме бъзика, че си "слагам парфюма".
Пепелта се продава напълно легално и се плащат данъци и такси. (или можеш да идеш крематориума и да си я събереш :D )
Действам по градината и имам много задачи и работа, както и обръщам повече внимание на семейството. Пепелта определено ме трансформира.
Това е +70 а не +18 тема. 😂

How High филма не си го разбрал правилно - отглежда се трева с пепелта, а не си правиш пепелни бани с нея. 😁😂😁
Коментара ти ме усмихна :D Благодаря за което. Между другото How High ми е един от любимите филми. .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

firstcitizen написа: 31 Юли 2021, 00:16 +18 Не е за хора със слаби сърца или гнусливи! Изрично подчертавам, че няма наранени хора физически от моя страна
От няколко месеца се мажа по тялото с пепел от крематориума. 🙏 Слагам си пепелта на челото, на гърлото, на Слънчевият Сплит и зад двете уши, но понякога се мажа и целия, според това, коллко количество имам. :D Дава много успокояващ и ухлаждащ ефект, както и дава много сила (психическа, физическа и по много други начин човешкото същество може да е силно). Правя го за да ми напомня постоянно, че съм тук временно. Просто връщам почвата обратно в почвата. Много малко хора могат да го направят грациозно. От тези милиарди хора на планетата, и от милярдите хора, които са били, само малцина могат да го направят грациозно. Пепелта идва от крематориума.
Тази пепел определено има свойте собствени качества :D Другото е че е постоянно напомняне на собствената смъртност. Винаги нося смъртността на тялото си.
Желая ви дълъж живот с много здраве, но ако доктора ви каже, че сте болни и ще умрете след 24 часа. Ще забележите, че ще започните да се променяте с минути. Пепелта ми помага да ми напомни, че съм смъртен, че съм смъртен, че съм смъртен и се променям, без да е нужно да чакам доктора да ми каже, че съм болен от нещо,
Това прави ума ми по-прост, работи по по-прост начин. Забелязах, че излишно усложнявам мозъка си и губя времето и живота си, но благодарение на упражненията и напомнянето, че съм смъртен ставам с по-прост ум.
В пепелта от крематориума определено има енергия и се усеща на мястото където се нанесе и някак мястото релаксира. Пепелта от крематориума много засилна медитацията, духовните практики и отключва модели от свещенната геометрия. Стоката е от крематориума. :D
Пепелта се продава напълно легално и се плащат данъци и такси. (или можеш да идеш крематориума и да си я събереш :D )
Действам по градината и имам много задачи и работа, както и обръщам повече внимание на семейството. Пепелта определено ме трансформира.
Пълно куку си😄👍
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

firstcitizen написа: 02 Авг 2021, 07:36
MixedGreens написа: 31 Юли 2021, 02:15 Успех с градината и медитацията. Семейството на първо място! Ashes to ashes and dust to dust.
Благодаря, да, точно така.
Sofia Cannabis написа:
Това е +70 а не +18 тема. 😂

How High филма не си го разбрал правилно - отглежда се трева с пепелта, а не си правиш пепелни бани с нея. 😁😂😁
Коментара ти ме усмихна :D Благодаря за което. Между другото How High ми е един от любимите филми. .
И най вече момента сцената с Rammstein - Du Hast (Хубаво събуждане)
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

:roll: :roll: Bruce banger seedman
Прикачени файлове
16279185455876772946954298421998.jpg
Публикувай отговор