Ходил съм до там и съм го разглеждал магазина е на ниво и съм много доволен една не тръгнала семка нямам от тях . От сиидсмена коя тръгне коя не
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Мнения - Сайтове за семена
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Ще споделя малко опит за ентусиастите, търсещи бюджетни решения. Новак във форума, но не и в отглеждането (Cannabonsai ми е хоби над 5 години, а Микологията - почти 20).
Освен вече обсъжданите обичайни заподозрян като seedsman, мога да препоръчам:
1. Growbarato /The Green Brand/ (Испански) - Добро качество, нормални цени, безпроблемна и бърза доставка.
2. Villabafo (Гръцки) - Добро качество, леко завишени цени, но с чести промоции, компенсират. Бърза доставка за €5, безплатна над €50.
3. Linda-seeds (Испански) - Добро качество, много ниски цени ( €1.50 за Auto NL, Auto Fat Blueberry... ), Бърза доставка за €4, €6.
Дано информацията е била полезна.
Освен вече обсъжданите обичайни заподозрян като seedsman, мога да препоръчам:
1. Growbarato /The Green Brand/ (Испански) - Добро качество, нормални цени, безпроблемна и бърза доставка.
2. Villabafo (Гръцки) - Добро качество, леко завишени цени, но с чести промоции, компенсират. Бърза доставка за €5, безплатна над €50.
3. Linda-seeds (Испански) - Добро качество, много ниски цени ( €1.50 за Auto NL, Auto Fat Blueberry... ), Бърза доставка за €4, €6.
Дано информацията е била полезна.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Че замнезия възстановили ли са си доставката към бг, до скоро даже не можеше да се влезе в сайта без VPN.
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Когато не приемат поръчки от БГ аз лично го смятам за дискриминиращо и назадничаво и в общи линии това са "западните" банки. Може би това, че България е членка на ЕС, както и всяка друга страна не са го забелязали?!Парите ни също важат струва ми се.
Предпочитам да си пазарувам каквото и да е от източна Европа. Нарочно. Последно чаках нещо от тъпата Холандия, което седя там около месец по различните им пощи, услугата им поща е гола вода.Дори имам чувството, че нарочно неглижираха, дали защото е за БГ, но хайде да не твърдя. а от Китай получих за седмица, при това ми писаха цена, каквато се уговорим, за да не плащам реално мито.Кирайците са супер, ЕС може да ходи и да се застреля.
Така че Холандия може като цяло да върви на майната си, макар и повечето семки да са холандски и Дъч пешън да са ми топ любими.И други има някои такива тъпаци, които отказват по 200 евро от България?!
Вече е рядкост, но още има малоумни. 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз пък смятам, че съм права и мен лично ме обижда страна в ЕС да не ноже да изпрати до друга страна... в ЕС. Щом някои могат, значи всички трябва да могат, няма оправдание.Аз лично съм получавала семки от прияъели от Америка, лесно и точно, стига човек да си направи труда да види как става. И от Белгия. Балканите били малък пазар?! Не били за 200 евро, брей, ми няма да им ги дам и готово.Dzvero написа: ↑10 Май 2023, 06:00Инка тук изобщо не си права....
Щом да ти откажат парите значи не става и най-вероятно имат проблем с доставките до нашата дестинация както вече споменах.
Никой няма да ги чака сумати време да им ги задържат, после да си ги търсят суматио време и накрая да им ги върнат обратно на собствени разноски....
отделно, че тук пазара е малък и не си заслужава за 200 евра да се занимават с глупости всеки път
Успех!!
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
що така аз на греенхаус......поръчвам .....KDZexpress.......е доставчика много са точни и бързи.......но смятам че си права и мен ме обижда тва отношение......имам познат българин но с турски имена......при него се проблеми.......бавят ги ...връщат ги....винаги са стари семената.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
На сегашния ми гроу имам zombie death fuck на блимбърн, като цяло нищо особено. Не бих си го купил, но другите сортове може да им са по-яки.
Keep on growing 
.png)