Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Семена, сортове и банки

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Хвърлих око на Orange Punch????
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 734 times
Been thanked: 1020 times

Някой да е имал досег с новата серия на Royal Queen Seeds , разработена съвместно с Майк Тайсън? Гледам голям го вадят, но има ли покритие , да не е само като анцузите на Ицо Стоичков :D :D :D
https://www.royalqueenseeds.com/tyson20
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Пуснал съм такива и са навън ,не знам още ,не съм много фен на rqs.
Прикачени файлове
Screenshot_20240611-010631_Gallery.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1340 times
Been thanked: 2327 times

Peggy Zina написа: 11 Юни 2024, 00:18 Някой да е имал досег с новата серия на Royal Queen Seeds , разработена съвместно с Майк Тайсън? Гледам голям го вадят, но има ли покритие , да не е само като анцузите на Ицо Стоичков :D :D :D
Да аз ги следя, но вече не пращат директно до бг и не ми се занимава да се праща до мой човек в англия и от там към мен :lol: . Иначе от цялата серия и на мен само динамит дизела ми изглеждаше като нещо, което бих пробвал, ще кажеш как е. Навън ли ще пускаш?
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 11 Юни 2024, 10:59
Peggy Zina написа: 11 Юни 2024, 00:18 Някой да е имал досег с новата серия на Royal Queen Seeds , разработена съвместно с Майк Тайсън? Гледам голям го вадят, но има ли покритие , да не е само като анцузите на Ицо Стоичков :D :D :D
Да аз ги следя, но вече не пращат директно до бг и не ми се занимава да се праща до мой човек в англия и от там към мен :lol: . Иначе от цялата серия и на мен само динамит дизела ми изглеждаше като нещо, което бих пробвал, ще кажеш как е. Навън ли ще пускаш?
А пффффф, не. Квото съм си изкарал това ще е. При мене аутдора не го ли изкарам края на Април ,/началото на Май навън да си налива зян е. Питам, защото много ми ги рекламират и ми светна лапичката. А до колкото знам, това , което Майк Тайсън си гледа в неговата фирма стига до 30-34% ТХЦ и изведнъж пущат нещо с негово пространство дето се върти около 20-те процента ТХЦ....... да вярно, процентите нямали кой знае какво значение ама все пак. От друга страна Майк Тайсън едва ли би застанал с името си зад нещо току-така....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 400 times
Been thanked: 305 times

Здравейте колеги!

Снощи ми се отдаде възможност да опитам Purple Punch Auto на Barney's Farm. Въпреки, че пробата беше от засенчени, нефелни пуканки, останах очарован от ефекта и от вкуса. Брутално як вкус хора. За 10 мин взех решение, че този сорт е задължителен за моята градинка. Препоръчвам силно на хора търсещи индика ефект с приятен свеж кик в началото и любители на екзотични, запомнящи се вкусове. Честно, в момента ми се пуши от този сорт, само заради вкуса :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Harvester написа: 31 Окт 2025, 15:50 Здравейте колеги!

Снощи ми се отдаде възможност да опитам Purple Punch Auto на Barney's Farm. Въпреки, че пробата беше от засенчени, нефелни пуканки, останах очарован от ефекта и от вкуса. Брутално як вкус хора. За 10 мин взех решение, че този сорт е задължителен за моята градинка. Препоръчвам силно на хора търсещи индика ефект с приятен свеж кик в началото и любители на екзотични, запомнящи се вкусове. Честно, в момента ми се пуши от този сорт, само заради вкуса :stone:
Като казваш за вкус,значи на вейп ще е супер!Ами ако е просто Пърпъл пънч,а не ауто версията?
Harvester
Градинар
Градинар

Inna написа: 31 Окт 2025, 18:09

Като казваш за вкус,значи на вейп ще е супер!Ами ако е просто Пърпъл пънч,а не ауто версията?
Отначало и аз си помисих същото, но не знам до колко BF Auto Critical - бащата в кроса е предал вкусови качества и дали са успели да избегнат присъствието им в поколенията. Може и да са писали някъде из чуждите форуми или в гроу дневниците точка ком но ще е дълго търсене. И аз предпочитам фотопериодните, но има нови поколения автомати, които са много сериозни генетики. Purple Punch Auto на Barney's Farm, расте и цъфти по-дълго и дава време за тренировки с цел да се увеличи крайния добив. Видях едно необрано растение, беше побеляло от трихомите, много са и нагъсто. ТХЦ 20+. Презентират вкуса на сорта, като ябълков пай, карамфил, бонбони.
Скоро гледах техника на обезлистяване при дългоцъфтящи автоматици. Като тръгнат разклоненията, още във вегетационния период, започва премахване на големите листа, понеже закриват връхчетата на долните клонки, дори и тези от самия връх на растението се махат. Този метод се спира, като премине предцъфтежната фаза. Целта е да няма засенчване и така тръгва едно широко и равно растение, без да стърчи много основното стебло.

Един тип беше изгледал Purple Punch Auto в DWC. 295 гр му е реколтата а растението беше 1,65 м високо. В почва и саксия няма да е така нито с височината нито с реколтата то е ясно, но има голям потенциал.

п.п. Трябва да се пробва от авто и фото и ще се знае :)
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Не е минавала година да не гледам пърпъл пънч за фотото говоря. Имал съм и градини изцяло с него. Дори и вътре съм го гледал. Почти не мирише в цъфтеж. На вкус е добре и напушва стабилно, няма да сгрешиш с него, но устойчивостта му на мухъл и влаги е спорна, трябва яко превенция с фунгициди, това е...
Harvester
Градинар
Градинар

Благодаря, че се включи! Може ли да се възползвам от опита ти с някоко въпроса :) ?
На коя банка си гледал ПП фото версията, БФ или Фаст Бъд?
Има ли фенотипи и ако да, къде са разликите? При индора имал ли си проблем с мухъл или само навън? Това за миризмата е много добре, уважавам ги тия сортове, дето миришат слабо а са вкусни. От авто версията, която пуших ти остава сладко покритие върху устните. Минеш ли се езика - ммм вкусно :stone:

Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”