Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
SativaLover написа: ↑05 Дек 2019, 16:29
Бурканите съм чувал, че в началото трябва да се отварят всеки ден по няколко часа, за да "поемат" въздух и това се прави в продължение на няколко седмици/месеца
СЛАГАМ ТИ 2-ро предупреждение, не спираш да пишеш глупости и някой от новите ще ти повярват! Админа да прецени дали да ти върне цялото мнение.
SativaLover написа: ↑05 Дек 2019, 16:29
Бурканите съм чувал, че в началото трябва да се отварят всеки ден по няколко часа, за да "поемат" въздух и това се прави в продължение на няколко седмици/месеца
СЛАГАМ ТИ 2-ро предупреждение, не спираш да пишеш глупости и някой от новите ще ти повярват! Админа да прецени дали да ти върне цялото мнение.
Въобще да не му връщат мнението! Той милия е толкова бос, че не е истина.. На всичко отгоре гледам го обикаля из темите и спами с неща които той самия не разбира, прочел ги някъде..
Аз кво питам, то кво отговаря хаха
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Перфектните условия са 60% влага 60 fahrenheit (15.5556 C), Ако имаш как да ги постигнеш това е магическият номер.
60/60 се казва за 14 дни, Но това е много трудно за постигане и трябва да имаш специално стая с климатик, овлажнител и обезвлажнител които се ползват само за сушене на коз.
В домашни условия е важно да няма вентилатор които да духа директно срещи растенията когато се сушат. Отнема между 5-10 дни в зависимост от сезона (температурата и влагата във въздуха)
Плодове зеленчици и какъвто и да е вид produce не се слага никога в буркана с трева. Единствено се ползва Боведа или леко влажна салфетка с филтрирана (RO) или дистилирана вода ако искаш да добавиш влага в главите.
След като ги сложиш в буркан, след 24 часа отваряш буркана за пъви път. Ако са много мокри оставяш буркана отворен докато не са подходящата влага. След като са сухи буркана стой затоворен и се отвяря всеки ден за 30 секунди само да влезе чист въздух в буркана в продължение на 1 седмица ( може и две ако искаш).
Ако са много сухи слагаш Боведа и тя ше оправи влагата на главите (ще добави влага). като тук отваряш буркана всеки следващ ден за 30 секунди само да влеза чист въздух в буркана за седмица може и две. След това ако искаш да отлежава го оставяш заворен, ако не просто си го пушиш.
Отнема от 4-6 седмици да се премахне аромата на свеж и зелен коз и да се появят всички останали аромати.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Точно. Сега както е студено можеш да минеш без климатик и ако не сушиш едно растние може да минеш и без овлажнител, но обезвлажнител е нужен на 100%. Трябва ти стая, която не се отоплява и гледаш да е 15 до макс 20 градуса, да е затворена отвсякъде и само обезвлажнител настроен на 60%. Обаче ако стаята е пркалено голяма и сушиш 1-2 китки влажността много ще падне.
Повечето неща са ми известни,че иска 62% влага докато съхне. Това, че му трябват 15-16градуса температура не го знаех! Аз си мислих, че повече иска, мерси. Също така сън чувал, че при ниски температури тхц пада.
Наясно съм, че вентилатор който да брули директно в тях, не е ок. Може да върви ама настрани.
По-скоро търсих отговор нещо като.
"вземи еди какъв си овлажнител или абсорбатор"
Сложи ги еди къде си за повече ефективност, етц.
Като цяло ме интересува как да постигна тия 62% влага, температура и тн. За бавно сушене.
Какъв абсорбатор ще ми препоръчате(марка) който има копче за настройване на колко % влага го искаш.
Като цяло най-вероятно този път ще отдрежа всички китки на веднъж и ще висят в бокса. Ще върви изкарващия вент за да сменя въздуха (да речем ще направя така, че през 10мин да върви за 10мин,пример казвам просто)
Абсорбатора и малкия закачащ вент просто да върти малко въздуха.
Последно промяна от АУЕ БЛАТНОЙ на 07 Дек 2019, 09:28, променено общо 1 път.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Бяха клюмнали тъй като ги засуших няколко дни, до утре предполагам ще са настръхнали вече.
Всичко за сега изглежда нормално.
Размених разположението на цветята, мисля, че така ще хваща повече светлина навсякъде,също мислих да сложа по 6 цветя под всяка лампа, а останалите да ги пръсна встрани. Така, със сигурнист 12китки ще вземат най-много светлина, а сега както е ми се струва, че 8 взимат най много. Вие какво мислите?
Снимки.
Прикачени файлове
Полято днес с чиста вода pH 7.1 свърши ми оцета и не можах да сваля повече, надявам се, че почвата ще буферира остатъка.
Грешка номер 1 за този грол.
-Трябваше да топирам по 1път всички както ме посъветваха по опитните кучета по назад в дневника. Аз обаче се напраех за 3-4дни вегетация още и сега ме е яд..
Защо?
Защото има една китка която в началото докато прилагах лст за по-малко разстояние между разклоненията съм фимнал/топнал едното и сега изглежда чудесно затва ме е яд, но квото такова
Снимки.
Прикачени файлове
Полято днес с блуум + екстракт от червей, водорасли и листно пръскане. (виж снинката по-доло)
Влажност - 55-60% (тъмен период)
Температура 16°
pH - 6.7
Реших да топирам,само 5 дами. Знам, чв някой ще ми скочат отгоре, но съм готов да се скарате :д експериментирам да видя какво ще се получи.
Защо само 5?
Бяха с 5-10 санта по-високи от останалите и викам, кво па толко. Хем да се изравнят
Малко снимки.
Прикачени файлове
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!