Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka Outdoor 2019

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

Здравейте, аз на моите тестовите им обърнах режима на 12/12 да ги видя какви са. За 4 цикъла 12/12 излезе едно момче, другите две не са показали пол все още.
Като цяло са на 20 дни от поникване и за сега никакви техники, торове и стимулатори, само на чиста вода са.

Ето как изглежда мъжко растение в самото начало, до колкото знам при смяна на режима, първо те си показват пола.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Това е в моята почва и за сега то се развива най- добре.
4.jpg
5.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, аз вече знам пола и на останалите 2 тестови растения. От семки 2 излязоха мъже и за радост все пак има и едно момиче. Това в почвата от outdoor-a също излезе момче. За 20-22 дни, не съм сигурен точно на колко са, не съм го хранил и показва малко преторяване с азот, явно дупките на вън са си доста горещи. Затова реших да ги разредя малко и за целта ще добавя по 20 литра чист с регулирано pH кокос. Мисля, че това ще бъде достатъчно и няма да има негативни последици.

Ето снимките на мъжлето в моята почва.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
И това е момичето, от сега натам ще започна да се гавря с нея. Ще я режа, огъвам общо взето опитно зайче. Накрая ако оцелее, ще я изкарам на вън, да видя какво ще покаже. На пръв поглед, листата и нямат нищо общо с формата на растението майка, много повече ми приличат на листата от LSD Миналата година.
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, на мен вече ми отесня бокса и утре изкарвам и последния разсад. Опитното ми зайче го окастрих много стабилно. Махнах всички разклонения под 4-то и оставих тези на ред 5 и 6. Интересно, че след, като го отрязах, новите разклонения не се забавиха изобщо за 2 дни повече от 4 см. израснаха. Аз съм ги изкривил и 4-те, като съм им сложил по една щипка да им тежи. Приготвил съм му и малко по- голяма саксия, да го пресадя следващата седмица. Мисля да му оставя 4 върха, като ще топирам всеки един по един път. Ако оживее, ще му направя, поне една 50 литрова дупка на вън.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте от доста време не съм писал в дневника ми. Направих много голяма беля, не съм предполагал, че може да навреди по някакъв начин, ама ето какво стана. Пуснах първите ми семки да покълнват във вода за 24 часа, след това в тампони за махане на грим. Обаче след, като преместя семките в тампона и спира всякакво развитие. Помислих си, сигурно им е било студено, тогава не беше времето както е сега. Пускам 2-рите семки, всичко се повтаря и вече ми става ясно, че не е било от студа. Взимам опаковката на тампоните и там пише, че са изработени от 100 % памук, но "В производствения им цикъл е включена специална технология, с неутрални химически съставки, която ги прави подходящи за всеки тип кожа. "
Освен да е от това, просто друга причина не виждам. И в крайна сметка, сортовете, които ще гледам ще са други.
Gelat Og, Critical Kush, Big Bang (семка от 24 skunk) и съм пуснал по- няколко клонинга от растенията ми с Scorpi, Mama Mia и Afgani Kush x Skunk. Последните семки ги държах във вода за 24 часа и след това директно в саксиите, за 3-4 дни дни се показаха. Мисля и за напред от водата и направо във саксиите.

В снимките ще обясня как съм взел клонингите и какво точно съм използвал. Ако може някой да ме поправи, ако нещо е сбъркано.

Това са майките от градината със скорпи, лявото е Afgani Kush x Skunk, а дясното Mama Mia.
1.jpg
Листата на Скънка
skunk1.jpg
Gelat OG, той е на 3 дни от показване.
gelat.jpg
Crtitical Kush, бонус семка от миналата година. Банката е Barny или Dinafem. Със сходни характеристики са и на двете места.
criticalkush.jpg
Big Bang, в момента се ражда, надявам се всичко да е наред.
bigbang.jpg
Това са отрязаните разклонения, ползвал съм първите 2 двойки и на двете растения. Mama mia, върви малко по- издължена и от нея взех и върха за клонинг.
На майките съм оставил разклоненията от 3-ти възел до 5-ти включително. Нямам снимка след топирането на растенията.
kloning1.jpg
Това са саксиите в които ще сложа резниците за вкореняване. Направил съм им повече отвори, за да мога да видя по- лесно, какво се случва.
kloningall3.jpg
В ляво е цялата клонка без нищо махано, сложил съм червените линии, там където съм отрязал. В дясно е готовия клонинг. На следващата снимка съм показал, как изглежда края на клонинга. На всички листа, съм махнал връхчетата. След това, го топя в пудрата на лактофол за вкореняване, и го слагам в почвата.
След това ги затварям и ги оставям на 24 часа светлина с една обикновена 12 вата 5000К CFL лампа. Проветрявам всеки ден, ако има нужда пръскам с вода, като се стремя да е от долу на листата. Обикновено нещата се получават за 10-14 дни, но винаги си има и изключения.
Надявам се да е било полезно и ако има нещо грешно, нека го обсъдим :roll:
kloningstrekla.jpg
kloning4.jpg
kloning44.jpg
kloningall.jpg
kloningall2.jpg
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

На всички е трябвало да процедираш като на първите 3 снимки с малкия резник(8,9,10 снимка от поста). На някои си оставил повече листна маса. Винаги такива ми се бавят повече(не че нестават) и накрая така или инъче го махам той растеж и то листо. За това стигнах до извода да процедирам както си направил на снимките с червените линии. Точно като на тях. И резултатът да е снимката под тях. Чук е всичко. Биг банг макар , че моя го попиля градушка смятам ще ти вдигне летвата - много расте говедото - беше като препикано мушкато сега листата му са да си направиш навес.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Слагай семките в почвата след 24те часа във вода и не се занимавай с глупости да си усложняваш живота. :)
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

NinjaDuck написа: 24 Май 2019, 19:11 На всички е трябвало да процедираш като на първите 3 снимки с малкия резник(8,9,10 снимка от поста). На някои си оставил повече листна маса.
Да днес скорпи, като ги видя и той каза същото, вече са подстригани.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, при мен клонирането вече има резултат. Вкоренени са ми и двата резника от Afgani Kush x Skunk, точно за 11 дни. Преместих го в 5 литра саксия и съм го сложил леко на сянка.
Тази седмица ще топирам Gelat OG и предполагам, другата седмица ще го изкарам на вън.
Big Bang-а ми върви с изкривени листа. Дали е мутация нещо нямам представа, но листата са му много странни. Не е от условията, защото на другите им няма нищо.
Criticalkush-a му гледах разни ревюта и го дават да става средата на октомври, а това мен не ме устройва много. Ще изчакам да видя какво ще стане и с клонингите от Mama Mia и Sapphire OG и ще преценя, какво да пусна в основните дупки.

Gelat OG
gelatog.jpg
gelatog2.jpg
Big Bang
bigbang1.jpg
bingbang2.jpg
CriticalKush
criticalkush1.jpg
criticalkush2.jpg
Afgani Kush x Skunk (клонинг)
kloning1.jpg
kloning2.jpg
all.jpg
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Нищо му няма. 1 към едно са му листата като на моя като тръгна. В момента има шишове (средния лист от листото - дългия) по 2 педи - 50+ сантиметра и издържа 2 сериозни и 2 по-леки градушки. Доста доволен.
Прикачени файлове
20190415_110244.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

И аз ще си хващам клонингите директно в почвен микс оттук нататък ,като гледам как бързо и безпроблемно ви се хващат:)За какво да си усложнявам живота с тия вати и изгъзици:)Исках да ти кажа,не че е нещо решаващо,но след като ги приготвиш клонингите да ги сложиш на тъмно,а не на светлина,тъмното помага за вкореняването по принцип и да си имат тъмно и светло.И да,както каза Нинджата с по-малко листа по-лесно и аз така съм забелязала.А за дупките отстрани на кората добре си се сетил и по-още една причина,да не седи накиснато долу повече,защото ако ги няма тях долните дупки са затиснати,е има там някакви влъбнатини на кутията(моята е същата,екстра работа върши за 8 лева беше),но все пак с дупки отстрани е по-добре за циркулация. И аз моите кори така ги пробих всичките.

Клъощавото на снимката вече супер ми мяза на дивак:D Дано греша:)
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”