Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
White Widow | Black Sugar
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Не бързай, изчакай поне седмица
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Дано тръгнат и всичко е нормално. Ще следя дневника!
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
С усмивка на лицето тази сутрин видях, че едното от покълналите се е показало и изглежда чудесно. Другото покълнало също се е показало, но ми се струва, че още е заклещено в черупката и ще следя как се развива и дали ще има нужда от помощ. От другите две все още няма и следа. Мисля да им махна найлоните и да се опитам да постигна висока влажност в бокса с овлажнителя.
- MasterBlaster
- Градинар

Днешният ден мина интересно. Сутринта махнах торбичките и им пуснах овлажнителя, като гледах да поддържам около 70% влага в бокса. Температурата е около 25 градуса. Лампата е на около 45см. от тях, на малко под 25% мощност, като с телефона на това разстояние и мощност излизат около 6-7 хиляди лукса. Лявото поникнало до следобяд се бореше с една малка бучка от почвата и накрая вече проби, като навдигна парчето, като само накрая вече му помогнах като го отместих. Заради това, че махнах торбичките, както и вероятно заради обдухващия вентилатор, който ползвам да обдухва парата от овлажнителя, и четирите кофички страшно много пресъхнаха и дори при бъркане навътре в почвата вече не усещах влага. Знам, че не се препоръчва да се полива преди да са поникнали, но усетих, че така е редно и в малкото 300мл. пулверизаторче сложих около капка БиоКана Ризотоник, като буквално няколко пъти пръснах с по няколко капки повърхността на двете непробили кофички, като освен това пръснах и поникналите. За жалост малко напръсках листенцата на лявото, но покрих всички кофички с торбички, за да не изгори напръсканото от лампата. Мисля и тази вечер да оставя лампата пусната непрекъснато, в очакване на останалите две.
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
няма смисъл да им свети постоянно. При мен я пуснах да им свети на режим чак като излезе над почвата.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Найлона може да го махнеш като се покажят над почвата 2-3см няма да им навреди ако не го махне веднага, като видиш че мърда почвата.MasterBlaster написа: ↑20 Яну 2022, 22:00 Днешният ден мина интересно. Сутринта махнах торбичките и им пуснах овлажнителя, като гледах да поддържам около 70% влага в бокса. Температурата е около 25 градуса. Лампата е на около 45см. от тях, на малко под 25% мощност, като с телефона на това разстояние и мощност излизат около 6-7 хиляди лукса. Лявото поникнало до следобяд се бореше с една малка бучка от почвата и накрая вече проби, като навдигна парчето, като само накрая вече му помогнах като го отместих. Заради това, че махнах торбичките, както и вероятно заради обдухващия вентилатор, който ползвам да обдухва парата от овлажнителя, и четирите кофички страшно много пресъхнаха и дори при бъркане навътре в почвата вече не усещах влага. Знам, че не се препоръчва да се полива преди да са поникнали, но усетих, че така е редно и в малкото 300мл. пулверизаторче сложих около капка БиоКана Ризотоник, като буквално няколко пъти пръснах с по няколко капки повърхността на двете непробили кофички, като освен това пръснах и поникналите. За жалост малко напръсках листенцата на лявото, но покрих всички кофички с торбички, за да не изгори напръсканото от лампата. Мисля и тази вечер да оставя лампата пусната непрекъснато, в очакване на останалите две.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- MasterBlaster
- Градинар

Държа лампата включена основно за да поддържа температурата по-близо до 25 градуса. Освен това си мисля, че в момента на показването е хубаво да свети. Тази сутрин семейството ни се увеличава и забелязах още един поникнал бандит, този път от Black Sugar и много се зарадвах, Също така видях, че и четвъртият герой е на път да се покаже и днес мисля вече да вкарам лампата в режим 18/6.
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Бластъре, първо честито за бруталната първа реколта, завидях благородно, бичих ти една евала на ум
Екстра са ти сега бебетата! При мене 4-те, които пуснах едновременно покълнаха с 4 или 5 дни разлика едно от друго и пак мисля че като навлязат в същинската вегетация и топирам няма да имат някаква сериозна разлика. Иначе чакай по традиция да поразсъждавам в твоя дневник.. видях, че си писал че ще си си пак в 11 литра финални и се замислих всъщност за взаимовръзката между големината на саксията, корените, главите, съответно времето за вегетация, за да могат да я запълнят, което пък е вързано пряко с размера и ограниченията на бокса, в който се гледа.. И понеже и 4 по 19 литра ще се съберат и при тебе и дори при мене, но пък лед-а не "пробива" много надолу, а и боксовете ни са ниски, едва ли би имало смисъл и време да запълнят 19л. Значи истината е както каза София Кана, схемата 6 саксии по 11 литра за най-оптимално и бързо напълване на този размер бокс с тази лампа (при мене уви в момента са 4 x 13л. и 2 x 7л., ама квот такова). Следя с интерес какво ще става тука, тоя път ще сравняваме Белите Вдовици накрая, и то с еднаквите храни на БиоКана 

- MasterBlaster
- Градинар

Здравейте, банда! Останалите бебета изглеждат добре, но последното вчера цял ден се мъчи с черупката. Снощи го оставих, като беше заклещено вътре в нея. На тази сутрин като се събудих беше в кажи-речи същото положение. Опитах се внимателно да премахна черупката с нокти и много лесно падна, но вътре не ми изглежда много добре. Сякаш листенцата са залепени с някакъв слой и това им пречи да се разперят. Според вас има ли някакъв шанс товада оцелее или да слагам нова семка вече.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
И аз имах такава семчица, оставих я да стои 1 седмица, не се разпука, след това с нокти, и даже и разлистих листата, но нищо не стана
Също съм помагал на друга семка и се разпука черупката и тръгна и я обрах даже
.
Твоята колко време седя?
По скоро слагай нова, ако имаш достатъчно семки.
Също съм помагал на друга семка и се разпука черупката и тръгна и я обрах даже
Твоята колко време седя?
По скоро слагай нова, ако имаш достатъчно семки.
.png)