Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
BuTaMuH #2
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Мери беше точно такава семка и и помогнах МНОГО внимателно като с нокти разтворих черупката. Беше мега суха и твърда и за мен не би могла сама да излезе от капана в който беше. Абе трябваше и хелп. 1 седмица в това състояние е твърде мн. Помагай според мен, защото скоро време може и да трябва да сложиш нова ако вече не е късно.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
би трябвало да се оправи и всичко да е наред:)BuTaMuH написа: ↑06 Сеп 2021, 18:10Благодаря ти братленце...това къш-че май ще излезе лабилно помогбах му за семката обаче вътре си седи залепбало за стеблото и бяна намерение да се изправи...точно затова пуснах още 1 haze че да може да ги догониganjalove написа: ↑06 Сеп 2021, 10:26Здравей бро и успех с новия проект:-) , малкото ще се оправи,поливай го само с вода и ако можеш да му дигнеш малко въздушната влага още по бързо ще стане, и при мен се е случвало така,пречи му люспата около 2 дена и накрая се къса ,можеш и сам да опиташ ,но това си е риск, аз бих ти казал..остави го не го мисли само ще се оправи:)
ПС. гледай занапред да ги забиваш с една идея по надълбоко и така шанса това да ти се повтори е много малък,. и много як пропагатор бро! с кеф да си го ползваш дълго време:)
аха всичко ми е на канна,био и минерални торове,гледам да ги редувам а торфа който ползвам е от торбите по 25лв дето са,био торфа им е към 40лв за 50Л чувал...от него още не съм пипалBuTaMuH написа:И както винаги забелязваш и страничните детайли...аз пък ще покзвам почва като твоята нали ти покзваюе кана био
Успех бро,всичко ще бъде наред!
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Братле аз до сега не съм слагал допълнително торф нали уж си има в почвата? Или има нужда от още? Аз слагам чкч,зеолит,перелит и туй то..ganjalove написа: ↑07 Сеп 2021, 08:23би трябвало да се оправи и всичко да е наред:)BuTaMuH написа: ↑06 Сеп 2021, 18:10Благодаря ти братленце...това къш-че май ще излезе лабилно помогбах му за семката обаче вътре си седи залепбало за стеблото и бяна намерение да се изправи...точно затова пуснах още 1 haze че да може да ги догониganjalove написа: ↑06 Сеп 2021, 10:26
Здравей бро и успех с новия проект:-) , малкото ще се оправи,поливай го само с вода и ако можеш да му дигнеш малко въздушната влага още по бързо ще стане, и при мен се е случвало така,пречи му люспата около 2 дена и накрая се къса ,можеш и сам да опиташ ,но това си е риск, аз бих ти казал..остави го не го мисли само ще се оправи:)
ПС. гледай занапред да ги забиваш с една идея по надълбоко и така шанса това да ти се повтори е много малък,. и много як пропагатор бро! с кеф да си го ползваш дълго време:)аха всичко ми е на канна,био и минерални торове,гледам да ги редувам а торфа който ползвам е от торбите по 25лв дето са,био торфа им е към 40лв за 50Л чувал...от него още не съм пипал![]()
Успех бро,всичко ще бъде наред!
- BuTaMuH
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Много въздух ще влиза, браво!
- BuTaMuH
- Градинар

Търсих на Армани бате ама шаблона го краднали...

-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Само да вметна, че аз съм с ето тези кошчета,
който са по девет литра на цена от 1,20лв. От мека гума са, която с времето не се чупи като повечето саксии. Пробивам 10-12 дупки от долу с голяма бургия, а с тънка бургия правя дупки отстрани. Доста бюджетни, и вършат страхотна работа.
- BuTaMuH
- Градинар

.png)