Аз само ти казвам за една възмоност, ти може да си го гледаш както решиш. Оставяш само два върха, всички други ги махаш. След няколко дни като тези два върха станат готови за топиране ги топираш и от тях ще тръгнат по други два върха и ще станат четири.
Ето тук са на десетия ден от показване на земята.
Тук са на 20ти ден и ги пуснах да цъфтят.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Mary's Diary •●○●•
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Разбрах благодаря за съврета ще пробвам в друг гроу живот и здраве. За Мери какъв ми е плана под първите големи листа махам всичко надолу. Чакам още 1 седмица докато 2та върха под главния върх не станат за топиране. Топирам ги при първа възможност и може и да я пусна да цъфти че ми се пафка мн яко
. Това е ок което съм го планувал нали ?( с махането на найдолните листа и топиране 2та подвърха на 1 път )
-
MixedGreens
- Градинар

Имам въпрос подозирам, че е засушаване ама все пак кажете. Лампата е на ~42 см 62.5%. Полях с 2.3л преди да изгаснат лампите. В началото на светлия период всичко беше нагоре. Смимлите са в края на светлия период след 15.30 ч светлина. Ще измеря и пх на почвата и ще пиша. Взех си пх и ец метъри. Температурата в бокса е ~26.5г и ~50% влажност.
-
MixedGreens
- Градинар

Пх на водата излязла под саксията ~6.85 това е след поливката с 2.3л дехлорирана вода. Пх на дехлорираната вода без торове ~8
-
MixedGreens
- Градинар

Май почна да се съвзема. Поне едните листа са нагоре другите още се мъчат и вента ги бие отгоре и ще им е трудно да се изправят ама да се борят, така структурата ще заякне според мен.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Може да съхне в страни, когато поливаш гледай да се намокри добре, после нека съхне, но поливката да е яка. Тия саксии понякога са малко ши... и крайчетата на корените съхнат..... Вентовете този плат може и да го сушат, нека не духат в саксията.
-
MixedGreens
- Градинар

да се похваля бях ги пуснал на максимална мощност и сега саксията е почти суха където духаха
. За напред няма да ги пускам предната поливка беше с капковото и 3.2л и не очаквах чак да пресъхнат.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
ПХ на излизащата вода не се мери, само ППМ. Каква е тая простотия да поливаш с вода с ПХ 8? Коригирай ПХто винаги преди поливане.MixedGreens написа: ↑29 Юли 2021, 15:41 Пх на водата излязла под саксията ~6.85 това е след поливката с 2.3л дехлорирана вода. Пх на дехлорираната вода без торове ~8
-
MixedGreens
- Градинар

Не съм и на 100% че го измерих правилно, но ще взема мерки да съм сигурен. Поливам с вода от чешмата в града в който живея. Явно в моя град пхто на водата е такова. Без апаратура и регулатори си поливам само с престояла вода. Ще си взема регулатори за вбъдеще и ще меря и регулирам. Благодаря за инфото. Ще прочета в нета за пх и ец също, че само си ги купих без да знам много много. За пх ми е ясно целя се в 6.5 от таблицата дето беше постнал ама ец за какво служи и какви референтни съойности трябва да бъде си нямам и на идея и ще търся
Днес изглежда свежо в края на светлинния период.
-
MixedGreens
- Градинар

Хмм струва ми се, че забелязвам проблем. Растението започна да мирише много. Изглежда ми на преторено. Предното ми растение до 1ва седмица в цъвтежа почти не се усещаше някаква миризма, същия сорт. Има леко пожълтяване на листата и ми се струва, че ще започнат да пожълтяват много. Почвата ми е от миналия гроу и си мисля, че след поливките всичко отива най-отдолу и съответно вече корените са ми на дъното на саксията и има прекалено много тор. Другия вариант е заради пх-то, ама нз. Имам към 5л престояла вода. Чудя се утре дали да не го флъшна в мивката. Как мислите ?
.png)