Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

въглероден диоксид в оранжерията - опит и идеи ?

Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Inna написа: 30 Ное 2020, 11:20 Приятели, ами в един бутафорен гардероб,при положение, че се уплътни малко повече(в тъмното само вътре върти вент, иначе се налага да е затворен) заслужава ли си да поръчам една от ония торби за СО2, които закачат над тях. те имат ли някакъв ефект и дали ще има смисъл? Цяла система със сигурност не, но това мога ако има някаква разлика със или без него?
Да заслужава си, всъщност тези торби за които говориш са проектирани за такива малки пространства. Сега зимата е супер подходящо да се добави защото в някои случаи не ти трябва да охлаждаш въобще и дори трябва да се добави топлина.

Резултатите ще те впечатлят със сигурност. С твоят опит веднага ще забележих колко по-бързо се развиват и колко по-устойчиви стават растенията.

Също така ако мислиш да добавяш Со2 и ще поръчваш торбва, докато чакаш може да добавиш оцет със сода за готвене - много лесен домашен начин за правене на Со2 има много клипчета в нета как да се контролира такава система с подръчни материали.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Добре, мерси! Малко скъповата е торбата, така че на сегашните ще опитам може би домашната. Но пък торбата е далеч по удобна! За твоите ще взема🙂
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз мога да го затворя тогава и в светлото, но засега съм се отказала, може би на следващия. Просто наистина въздуха около мен е осезаемо мръсен, тези дни нон стоп жълто ми показва, видима мъглица, а вечер влиза гадост като проветрявам, смог се вижда от високите части и за какво да добавям още цо 2 там, където спя, поне така си мисля. То мирише на изгорели газове като отвориш призореца и засега зарязах това. Разбрах, че е яко за тях, но по натам......
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1524 times
Been thanked: 1272 times

"Също така ако отоплява стаята с климатик той вкарва свеж въздух "

Климатиците въртят въздуха вътре в стаята. Има много малко модели от високия клас, кои то имат тази функция, но цената им е....
При мойте китки бях сложил бурето с винцето да ферментира, та имаше за десетина дена докато превря. Замислх се дали ще се получи да ферментирам ярма от царевица и като преври - през дестилатора. :toke:
completely mad
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”