Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Блатной OutDoor 2020 #1

Публикувай отговор
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Sofia Cannabis написа: Не ти трябват много неща.

Пилешка тор сега за растеж, бат гуано (блоом) за цъфтеж и МНОГО вода.
Добре, братленце. Знаеш, че те слушам винаги - сега няма да е по-различно. Благодаря за всяко твое мнение и насоки както и на останалите!
WDScorpio написа: @АУЕ БЛАТНОЙ всичко изглежда много хубаво, но горещо ти препоръчвам да махнеш тази вар от дупките или поне да я отдалечиш на безопасно разстояние от дупките, защото при първият дъжд, ще се отмие и сам можеш да се досетиш, къде отива този калциев хидроксид :)

GL
Хаха имаш право вмеждупрочем. Тва беше гасена вар в торбичка от строителен магазин с вода вътре и се е втърдила така и стои като камани хаха трябва да я изхърля 😄
Inna написа:Иначе са супер,доста големи!
На мен ми се виждат малки даже, не знам хах. Благодаря
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Sho написа: 14 Май 2020, 12:40 Като цяло доста рано си ги изкарал и си е жив късмет , че не ги съсипал студа . Ще станат големи елхи , така ли ще ги оставиш или ще топираш ? Бих те посъветвал да не снимаш с телефона , аз лично дори не го взимам в мен .
Топирал съм ги няколко пъти :) нямам с какво друго да снимам..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ъпдейт.

Дни не знам над 60 дни са г/д.

Осветление: слънце
Влага: "кот" даде природата

Намерих много стара кравешка тор направо е станала на пръст, супер яка. Сложих по дупките общо 2 чувала на всички 9броя.

Полях с 20литра на дупка водичка. Въпрос: нужно ли е да се наглася pH-то когато е аутдор? Или почвата навън си буферира квото не и трябва?

Топирах пак. Чудя се да топирам ли още или да приключвам.. Лошото е, че когато бяха под лампите аз отсъствах и авера не разбира въобще и му е за първи път, та трябваше да ходя аз и да ги топирам още докато са вътре за да станат хубави храсти. Много закъснях с тоя вид стрес. Сега са метър г/д и топираните върхове почват от там някъде и ми се струва, че няма да станат храсти, а ще ходи на височина само. Мнения?

Снимки от днес!
Прикачени файлове
IMG_20200517_105649.jpg
IMG_20200517_131442.jpg
IMG_20200517_123527.jpg
IMG_20200517_131201.jpg
IMG_20200517_123505.jpg
IMG_20200517_123412.jpg
IMG_20200517_123446.jpg
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Holla amigos!

Ъпдейт.

Ходих днес до градината и за 4 дни са дръпнали дооста добре! Много им се радвам. Здравето им е отлично бих казал, само ми се струва, че им липсва желязо - речено сторено!
Напръсках с купешки (смешен) тор за желязо на лактофол тия аматьорските, градинските.
Иии.. Разбира се 10мин по-късно заваля :(
Полях и с около 25литра вода на корен предполагам няма да им пречи, че заваля така като има денивилация на терена.

Нямаше време за допълване на дупките, но ще се заема следващия път +мулч (обещано)

Подготвих един бидон 120литра или 100 не съм сигурен. Сложих му 1 чувал смесени лайна от гълъби, фазани, кокошки и пуйки! Предполагам ще им дойде разнообразно.
Напълних го до горе с вода и разбърках и ще поливам с такава тор предполагам 3пъти до около 10ти юни и спирам с азота.

Топирах пак 🤷‍♂️

Малко снимки да оплакнете и вие окото хаха 😂
Прикачени файлове
IMG_20200521_195007.jpg
IMG_20200521_193543.jpg
IMG_20200521_193215.jpg
IMG_20200521_193147.jpg
IMG_20200521_193524.jpg
IMG_20200521_193126.jpg
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ъпдейт.

Полях днес с "отварата" от различни птице-говна. Миришат ужас 3литра от лайната на 25литра вода, че ми се виждат много силни..

Запълнил съм дупките, но все още не мога да намеря една бала сено за мулча..

Не виждам положителен ефект от тоя тор за желязо, пак ми жълтеят върховете..

Снимки.
Прикачени файлове
IMG_20200524_115418.jpg
IMG_20200524_171359.jpg
IMG_20200524_122609.jpg
IMG_20200524_122537.jpg
IMG_20200524_122551.jpg
IMG_20200524_122522.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Супер са,кое имаш предвид,че жълтее?Понякога,като избухват също изглеждат отгоре доста по-светли?Много хубав старт!
Аз най-долните клони до едно ниво ги махам(различно но поне педя нищо да няма),те при дъжд се опират в земята и най-лесно скапват всичко,а в цъфтеж главите на земята и мухъл,изпитано:)
Не прекалявай с тореневнто изобщо,те това,което си им сложил в самата почва все още скоро няма да могат да изядат,навън никак нищо няма да им липсва,ти добре я беше нагласил.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 24 Май 2020, 20:13 Супер са,кое имаш предвид,че жълтее?Понякога,като избухват също изглеждат отгоре доста по-светли?Много хубав старт!
Аз най-долните клони до едно ниво ги махам(различно но поне педя нищо да няма),те при дъжд се опират в земята и най-лесно скапват всичко,а в цъфтеж главите на земята и мухъл,изпитано:)
Не прекалявай с тореневнто изобщо,те това,което си им сложил в самата почва все още скоро няма да могат да изядат,навън никак нищо няма да им липсва,ти добре я беше нагласил.
Ами жълтеят новите цветове, там където се топира.
Абе искаше ми се и аз да си ги окастря така една педя ама вече не е ли късно? Те долните виж ги кви са големи направо ми се свидят..

2пъти съм ги чистил доло. То дефакто имаше една педя, но нали допълвах дупките и сега пак им е малко все едно чистенето.

За торенето и аз мисля като теб, ако трябва да съм честен.. Но така ми се иска да гръмнат яко преди цъфтеж. Исках да постигна тоя ефект на горила грол, но ги изтървах в началото с топирането.

Сега най-малкото е 90см, а най-голямото е 110см. Дали ще станат поне по 1,80 докато дойде време за цъфтежа и после като се стречнат да отиват към 3метра 😂😂😂

Въпрос - до 20ти юни ли трябва да приключа с азота? И след тва да ги побутвам да цъфтят?

Едит: обобщено до тук - благодарен съм им, че са в добро здраве от там нататък дали ще станат храсти или trees не ме бърка. Само да успея да ги свърша без недостици и предобряне..
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Водата,това е най-важното на аутдора и то после,лятото е зора,сега те и сами ще си избухват чудесно като вали,пролетта е песен,лятото е гадост хахах.Затова е яко,че ще са големи до този момент и сами ще могат малко по-добре да се оправят,докато чакат да ги полееш.Ако имаш възможност редовно да поливаш,било то само с вода,ще станат сууупер!Щом не им трябва няма нужда да се добавя всеки път тор,дори само в ключови моменти може да се полива с нещо допълнително,зависи и от възможностите на градинаря,но повече знаеш,не е по-добре..Там с азот по-трудно с е предобрят,в саксия се тровят много повече,докато навън вали,това онова и някак си не страдат,оттича се.Ми като усетиш,че избухват на растеж преди цъфтежа изведнъж много големи могат да станат,тогава все още им трябва азотец,ти ще ги гледаш на око. и вече като имат близалца и започнат главичките спираш всичко азотно,подкарваш неща за цъфтеж.Но то пак ще си има и ще си остане,там контрола какво даваш и спираш е малко по-труден(защото те дърпат и от местната и от каквото пада и въобще),но пък и не е толкова стриктен и проблемите са повече с вредители и мухъл,както и от суша или обратно-много влага есента:)
Отдолу никога не е късно,те наваксват нагоре и там клоните стават много по-добре.за топиране на върховете обаче може по някое време да стане късно.по-натам може по някой кол нещо,мрежичка между клонките някъде в началото на цъфтежа да се подпрат добре.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 24 Май 2020, 22:07 Водата,това е най-важното на аутдора и то после,лятото е зора,сега те и сами ще си избухват чудесно като вали,пролетта е песен,лятото е гадост хахах.Затова е яко,че ще са големи до този момент и сами ще могат малко по-добре да се оправят,докато чакат да ги полееш.Ако имаш възможност редовно да поливаш,било то само с вода,ще станат сууупер!Щом не им трябва няма нужда да се добавя всеки път тор,дори само в ключови моменти може да се полива с нещо допълнително,зависи и от възможностите на градинаря,но повече знаеш,не е по-добре..Там с азот по-трудно с е предобрят,в саксия се тровят много повече,докато навън вали,това онова и някак си не страдат,оттича се.Ми като усетиш,че избухват на растеж преди цъфтежа изведнъж много големи могат да станат,тогава все още им трябва азотец,ти ще ги гледаш на око. и вече като имат близалца и започнат главичките спираш всичко азотно,подкарваш неща за цъфтеж.Но то пак ще си има и ще си остане,там контрола какво даваш и спираш е малко по-труден(защото те дърпат и от местната и от каквото пада и въобще),но пък и не е толкова стриктен и проблемите са повече с вредители и мухъл,както и от суша или обратно-много влага есента:)
Отдолу никога не е късно,те наваксват нагоре и там клоните стават много по-добре.за топиране на върховете обаче може по някое време да стане късно.по-натам може по някой кол нещо,мрежичка между клонките някъде в началото на цъфтежа да се подпрат добре.
Аз с водата нямам проблем.. Опъвам маркуча и поливам, ако искам и до сутринта! Хаха.
Поливат се всеки ден или в най-лошия случай пропускам ден.
Ще ги наблюдавам за преторяване за да разбера дали като добавям им идва в повече и евентуално ще взема решение.
Ще резна още един ред разклонения или два като отида другия път.
Бях чел някъде, че е хубаво до началото на юни или юли беше да се прекратява с топирането, че бави цъфтежа после. Така, че още 1,2пъти ще има топиране.

Благодаря ти, Инка. Само ти ми отговяряш, явно другите вече не могат да ме търпят и може и да не ъпдейтвам вече
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

"Аз с водата нямам проблем.. Опъвам маркуча и поливам, ако искам и до сутринта! Хаха." Ооооооо блазе тиии!
ами то няма какво да се каже,всичко върви чудесно и те за това сигурно:)Няама какво да е критикува или поправя:)Щом никой няма забележки това е добре:DА аз съм просто по-бъбрива:)
да не си посмял да НЕ ъпдейтваш!:DИ аз ще постна моите в общата тема,но съвсем скoро ги засадих и няма голямо развитие,затова малко по-натам като станат такива:D
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”