Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Голямото Четене
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
Който има малки деца му препоръчвам "Тайните на пластилина". Ето малко снимки. Голяма занимавка е и децата са доволни
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Къде ме върна бе, човек?Zafor19 написа: ↑08 Апр 2020, 18:23 Който има малки деца му препоръчвам "Тайните на пластилина". Ето малко снимки. Голяма занимавка е и децата са доволни
IMG_20200408_181500_1-min.jpgIMG_20200408_181527-min.jpgIMG_20200408_181523-min.jpgIMG_20200408_181518-min.jpgIMG_20200408_181512-min.jpgIMG_20200408_181441_1-min.jpgIMG_20200408_181535-min.jpg
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Майчето се е редила някога и е събирала много,аз сега ги подреждам и евентуално ще си направя една яка библиотека,има и доста повтарящи се,особено "Четриимата танкисти и кучето"го има сигурно 4 пъти хаха пропагандата е вървяла,тези от този тип ще ги разкарам.
Имам всички любими мои-Джек Лондон,сестрите Бронте,Стайнбек.Също доста Майн Рид и Карл Май,Винету хаха По принцип обичам романи,исторически и биографични,но да се развива действието преди 1900.От Българските много обичам Димитър Талев,но наскоро четох "снаха"и страшно добра беше,а в училище не проетох ни една от задължителните,сега оценявам,че наистина са добри:)Имам"Време разделно"няколко пъти и тя ми е една от лщбимите!
И Стивън Кинг хахаха абе доста разнообразни вкусове имам,зависи от настроението:)
Имам всички любими мои-Джек Лондон,сестрите Бронте,Стайнбек.Също доста Майн Рид и Карл Май,Винету хаха По принцип обичам романи,исторически и биографични,но да се развива действието преди 1900.От Българските много обичам Димитър Талев,но наскоро четох "снаха"и страшно добра беше,а в училище не проетох ни една от задължителните,сега оценявам,че наистина са добри:)Имам"Време разделно"няколко пъти и тя ми е една от лщбимите!
И Стивън Кинг хахаха абе доста разнообразни вкусове имам,зависи от настроението:)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
The 4-Hour Workweek
Book by Tim Ferriss
Book by Tim Ferriss
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Децата от улица "Тряскаджийска" - Астрид Линдгрен ( има я в Читанка ) 

-
Inna
- Marijuana Mom

Ти много целенасочено ги подбираш,бизнес,преговори:)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
биографии също много харесвам последните няколко които съм сложил тук бяха много интересни.
Следващата книга е Alexander The Great and The Macedonian Empire
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

И аз харесвам биографии.Ами а з четох за майка му до скоро,тя беше описана като решаваща фигура за неговото възпитание,през цялото време му втълпяваше,че е син на Зевс,а не на Филип Македонски,доста голяма откачалка беше,но те тогава са били съвсем луди:)И доста гадна жена,готова на убийства и всякакви мизериив името на властта!Но те всички всякога са били такива,отровители и прочее,алчни и властолюбиви ......Там беше описан и баща му и неговия живот и юношество(на Александър) и как всичко завърши и за тримата,но няма да издавам:)Междудругото е пределно ясно ,че тези хора нямат нищо общо с тази бивша част от България,наречена Македония.Аз съм ходила на могилата на Филип Македонски.И тя не е в Македония хахаха
обичам да ги чета под формата на роман биографиите,стига исторически да са достоверни.Може и по-съвременни личности,но най-много обичам историческите за средновековието или по-древни времена.От българските много харесвам Фани Попова Мутафова и Вера Мутафчиева,те имат много интересни за нашите владетели и история.
А преди това четох за Месалина хахаха Е тая вече беше...........нецензурна направо:D
обичам да ги чета под формата на роман биографиите,стига исторически да са достоверни.Може и по-съвременни личности,но най-много обичам историческите за средновековието или по-древни времена.От българските много харесвам Фани Попова Мутафова и Вера Мутафчиева,те имат много интересни за нашите владетели и история.
А преди това четох за Месалина хахаха Е тая вече беше...........нецензурна направо:D
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
-
Inna
- Marijuana Mom

Ще си пусна задължително с един вейп,благодаря!!!!!Zafor19 написа: ↑15 Апр 2020, 12:46 Ето една лекция от Учителя, прочетена наглас
https://youtu.be/HWarIF_nGRA
.png)