Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

мини хоби гроу 150w лед

Публикувай отговор
Семена марихуана
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Magaria написа: 11 Мар 2020, 17:48 Да те попитам каква е саксията от вътре ? Нещо като гумирани ми се видя или ? Пропуска ли вода, моите са подобни, като почна да поливам и ако не е поливано много скоро първите няколко милилитра ги почва след 1-2 минути и ако сложа малко в повече изтича в страни и стават едно лаинени работи не е за говорене... иначе четох че било доста добре за корените, а и от към цена не бяха лоши, не знам дали има вариант да се ползват отново... моите квито са отвън такива са и от вътре, успех.
Да имат някакво покритие но и при моите е така то и обикновени съксии да са пак ще стане така просто трябва много бавно да поливаш докато се накисне почвата и започне да поема по принцип ако имаш място за чиники отдоло ще си спестиш доста ядове....
Аз ще разчитам на тва допълнителното долнище на палатката ще бъде интересно 😆
4yk4y
Градинар
Градинар

Ъп
Темп 27.5 влага48-50%
7дена над почвата
Поливам през ден с root 1мл/литър 150мл разтвор разпределям на всички
Лампата съм я смъкнал на 30см от върховете мисля че им се отразява добре
Пръснати са един път с vita race 4мл/литър в ден 4
Според мен вървят добре като блуберито е най едро а dance world най дребен както си и тръгнаха в началото
Прикачени файлове
20200316_184001 (1).jpg
4yk4y
Градинар
Градинар

Ъп
Ден 14
Тем 27° влага 50%
Светлинен цикъл 20/4
Разстояние от лампата 30см
Пръскам един път седмично(сряда) с vita race 5мл на 1л
Поливам с 0,5мл root и 25мл кокосова вода на 1л
Понеже кореният стимулатор ми е на свършване го намалих а кокосова вода жената миналата седмица беше на поредната нова диета ма нещо неи понесе и я налазих бях чел тука из форума че върши работа....
Така малко за плановете който имам
Мисля утре като светне лампата да ги фимна 3те без dance world защото върви по дребен и Ще го изчакам ден макс два и тогава и него и сряда да ги пръсна с vita race и някаде към събота да започна да намалям светлината с 1ч на ден до достигането 12/12... миналия проект останах доволен от плавното и същевременно бързо преминаване в цъфтеж по тоя метод на намаляване светлиниат цикъл....
На мен цветята ми изглеждат добре за сега и съм доволен :stone:

Имам и един въпрос понеже в най скоро време цветята ще имат нужда от кал/маг а препарата с който разполагам мисля че не е органичен на атами кал/маг черно шишенце никъде не можах да разбера реално дали е минерален пък и толкова си разбирам за това питам някои да помогне удачно ли е да го използвам Изобщо?
Прикачени файлове
DSC_0132.JPG
DSC_0126.JPG
CBD cream cheese
CBD cream cheese
Blueberry
Blueberry
Badazz
Badazz
Dance world
Dance world
4yk4y
Градинар
Градинар

Ден 16
Ето ги красавиците вече подстригани(фимнати) и изкъпани vita race 5мл на 1л.... от утре почвам да намалям светлината че няма да има място то и пак няма да има сигорно миналия път като фимвах се получиха 4 върха отгоре на еднаква височина... горе доло и размер ще видим тоя път :weed:
Прикачени файлове
DSC_0134.JPG
DSC_0135.JPG
Dance world
Dance world
Badazz
Badazz
Blueberry
Blueberry
CBD cream cheese
CBD cream cheese
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

4yk4y написа: 25 Мар 2020, 21:09 Ден 16
Ето ги красавиците вече подстригани(фимнати) и изкъпани vita race 5мл на 1л.... от утре почвам да намалям светлината че няма да има място то и пак няма да има сигорно миналия път като фимвах се получиха 4 върха отгоре на еднаква височина... горе доло и размер ще видим тоя път :weed:
Супер са растенията.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да,всяко си има собствен цвят,а не са еднакво тъмно,маслено зелени,както е при преторяане с растежни торове.И мен много ми харесват.
4yk4y
Градинар
Градинар

Благодаря за позитивните коментари много ме радва те старая се да ги обгрижвам с любов жената даже вика че на децата не обръщам толкова внимание :D
4yk4y
Градинар
Градинар

Ъп
Ден 21 и първи ден 12/12
Темп 25° влагата скоро не е падала под 60%
Поливам през ден
Root 0,5мл на 1л
Кокосова вода 25мл на 1л
Кал/маг 0,5мл на 1л
Pure zym 0,5мл на 1л

Здравей те колеги цветя та реално от утре ще са на пълно 12/12 днес бяха 13/11 но от днес пускам блум секцията на лед панела и ще го броя днес за ден 1 за по лесно...форсирах малко намалянето на светлината за да не изразходват напразно ресурс от почвата в клони и листа които ще трябва да окастря И пак съм закъснял...чак вчера полях малко по обилно и добавих кал/маг и половин доза ензими с идеята да редуцирам стреса от смяната на режима реално не знам дали така се прави но аз така го почуствах пак може и да съм ги ......
А и също вчера на огласена лампа ги пръсках с английска сол по малко от половин кафена лъжичка от тия най малките в 300мл филтрирана вода.
Махнал съм на всички отдоло по един ред разклонения само на блуберито 2 реда но ще трябва май още да махна че ще станат много не съм сигурен какво точно права във всеки случай де.... :stone:
Поздрави на всички :)
Прикачени файлове
DSC_0128.JPG
DSC_0126.JPG
DSC_0125.JPG
CBD cream cheese  мно странно се развива на много разклонения
CBD cream cheese мно странно се развива на много разклонения
Blueberry
Blueberry
Badazz
Badazz
Dance world
Dance world
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

4yk4y написа: 30 Мар 2020, 20:57 Ъп
Ден 21 и първи ден 12/12
Темп 25° влагата скоро не е падала под 60%
Поливам през ден
Root 0,5мл на 1л
Кокосова вода 25мл на 1л
Кал/маг 0,5мл на 1л
Pure zym 0,5мл на 1л

Здравей те колеги цветя та реално от утре ще са на пълно 12/12 днес бяха 13/11 но от днес пускам блум секцията на лед панела и ще го броя днес за ден 1 за по лесно...форсирах малко намалянето на светлината за да не изразходват напразно ресурс от почвата в клони и листа които ще трябва да окастря И пак съм закъснял...чак вчера полях малко по обилно и добавих кал/маг и половин доза ензими с идеята да редуцирам стреса от смяната на режима реално не знам дали така се прави но аз така го почуствах пак може и да съм ги ......
А и също вчера на огласена лампа ги пръсках с английска сол по малко от половин кафена лъжичка от тия най малките в 300мл филтрирана вода.
Махнал съм на всички отдоло по един ред разклонения само на блуберито 2 реда но ще трябва май още да махна че ще станат много не съм сигурен какво точно права във всеки случай де.... :stone:
Поздрави на всички :)
Красиви са и много добре се справяш. Бих поизчистил повече. (даже 2 разклонения още преди известно време, че да се възстанови от стреса) Защото сега е джунгла, като ги пуснеш да цъфтят ще стане още по-голяма джунгла и след стречването тези глави долу ще останат пуканки и с цъфтеж много на зад, нямащо нищо общо с върховете горе, нито по сила, нито по плътност.
По-добре да изчистиш, растието да се възстанови и след това влага тая енергия и потенциал във върховете за яки камбани. Защото така или иначе до тия долните разклонения няма да стига светлина. (то сега не стига, а каму ли като се издължат върховете)

Избрал си много интересни и хубави сортове. Следея дневника ти с голям интерес

Успех с проекта!
4yk4y
Градинар
Градинар

[/quote]

Красиви са и много добре се справяш. Бих поизчистил повече. (даже 2 разклонения още преди известно време, че да се възстанови от стреса) Защото сега е джунгла, като ги пуснеш да цъфтят ще стане още по-голяма джунгла и след стречването тези глави долу ще останат пуканки и с цъфтеж много на зад, нямащо нищо общо с върховете горе, нито по сила, нито по плътност.
По-добре да изчистиш, растието да се възстанови и след това влага тая енергия и потенциал във върховете за яки камбани. Защото така или иначе до тия долните разклонения няма да стига светлина. (то сега не стига, а каму ли като се издължат върховете)

Избрал си много интересни и хубави сортове. Следея дневника ти с голям интерес

Успех с проекта!
[/quote]

Благодаря за куража и милите думи за мен означават много :) махнах по още един ред от разклоненията без на блуберито общо на всички съм махнал първите два реда найстина можеше и още но закаснеях и цветята се развиха доста по бързо от очакванията и плановете който имах а вече започнаха да стречват и не ми се иска да ги стресирам повече....това което научих е че съм си новобранец и нямам хладнокръвието на опитен гледач.....

Тва блуберито ми е абсолютен ТОП до сега не съм имал толкова красиво растение расте много дебело дръжките на листата са ацки дебели направо като на другите цветя стъблата разклоненията също и най странното ми е че разклоненията растат пемпердиколярно на горе за разлика от всички други който съм имал винаги долните разклонения правят някаква парабола :)

Вчера вече съм полял обилно и сега ще ги по засуша тия дни
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”