Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Blue Dream indoor Goshkata1997
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Ще следя темата с интерес. (:
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Хубаво е, че са пресадени. Нали ги поля след прехвърлянето в по-голямата саксия? Каква поча ползваш? В момента нямаш нужда от втора ХПС 600 в. В момента освен, че не е оправдано от към ток и от към площ, защото растенията са малки да пускаш 2-ра лампа, а и най-вероятно ще ти направи допълнителен проблем, защото втората лампа ще вдигне още температурата, и ще смъкне още влагата. (те нещата са свързани) И така най-много да затвърдиш допълнително проблемите. Но ти си знаеш.Goshkata1997 написа: ↑26 Фев 2020, 23:13 Пресадени са. Пуснат е вентилатор и втората хпс 600в лампа. Мисля да ги държа на 18 часа с двете още 4 дни докато станат на 30 дни. 15 са сложени с 12 литрови кошчета, а в 4 25 литрови саксии по 2 по слаби.
Термометър и влагомер са ти задължителни инструменти във вътрешното отглеждане.(indoor) Поне влагометър си вземи...
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Термометър имам ще купя и влагометър. Площта е голяма само една лампа не покрива разстенията. Полях ги да. По нагоре написах каква е почвата, кокосови тухли, бат гуано, чкч, стара почва от гроу, чернозем, пепел от печка. Трябва да видя нещо по евтино с което да свалям и дигам влагата.
-
Goshkata1997
- Градинар

.
- firstcitizen
- Буден

Полей ги както трябва. Сега само си намокрил. Идеята е двете почви да са влажни, за да се споят и съединят. Също така корена се развива по-добре в леко влажна почва.
От тая ламарина нямаш много нужда и ще прави горещи петна и да ти прави беля. По-добре да беше изкарал растенията и да беше боядисал помещението с бяла влажна боя или с вар+ няколко мл боза. ( бозата е за да не не цапа варта, а варта дезинфекцира) Но блажната боя има една идея по-добра отразителна способност. Бялото има добра отразителна способност!
Дръж пода чист и ако можеш сложи 1 найлон, които го загърни на горе като корито. Така и да протече няма да намокри на долу.
Следващият път в почвата добави повече Кокос.
-
Goshkata1997
- Градинар

Сложил съм 3 тухли кокос общо. Отзад е боядисано с Латекс. Сложих ги тия ламарини за да се отразява уж колкото може светлината, иначе ги полях не много, те бяха поляти снощи с химии а новата почва си беше малко по влажна, преди това я суших навън, затова не съм ги мокрил много че им се полазват корените. Гледам да не ги поливам много, че съм патил.. а тези жълтите листа?
-
Goshkata1997
- Градинар

Едит: разстенията ги топирах преди няколко дни и сега имат много хубави нови два върха.
- firstcitizen
- Буден

Махни ламарините. От химии нямат нужда. В момента имат нужда само от вода. Имат хранителни вещства в почвата.Goshkata1997 написа: ↑27 Фев 2020, 13:00 Сложил съм 3 тухли кокос общо. Отзад е боядисано с Латекс. Сложих ги тия ламарини за да се отразява уж колкото може светлината, иначе ги полях не много, те бяха поляти снощи с химии а новата почва си беше малко по влажна, преди това я суших навън, затова не съм ги мокрил много че им се полазват корените. Гледам да не ги поливам много, че съм патил.. а тези жълтите листа?
Или от вода и коренов стимулатор. Тази химия, която я даваш само ги бави. Те не могат и да я освоят. Корен им трябва, корен...
-
Goshkata1997
- Градинар

Ок няма да им слагам, имам и меласа, неделя мисля да ги пусна да цъфтят тогава ще станат на 31 дни, или да ги оставя още малко? После направо тогава да почвам с цъфтежните препарати които имам и меласа? Само тия дето са По две ме притесняв да не им е много тясно но нямах повече смеска.. стигна ми точно..
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Мисля, че трябват още 10на дни вегетация. И както казва firstcitizen махни ламарините, латекса отразя по-добре от тях.
.png)