Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Здравейте
Ден 30
Върху някой от китките има следи от преторяване...но иначе вървят добре...за сега ще има 2 поливки с по 500мл вода 6.5пх...тренираните избухват направо....от всякаде върхове
Хубав ден и честита Баба Марта
П.с извинявам се за лошото качество на снимките ама са по "тъмно"
Прикачени файлове
Тренирани
IMG_20200301_175835.jpg (91.12 KiB) Преглеждано 2011 пъти
Нетренирани
IMG_20200301_175906.jpg (97.05 KiB) Преглеждано 2011 пъти
В тази почва има допълнително торове,така че може да с е полее с чиста вода(и дори да поизтече),намалянето само може да не свърши работа,защото са си доста преторени.Аз съм ЗА да ги караш само на вода няколко пъти,както го беше намислил.
kot написа: ↑01 Мар 2020, 18:16
Азота им е множко, мда. Не е лошо просто да намалиш силата на торта, а не да поливаш с чиста вода.
Ще опитам 2 поливания само с вода и после с по 2.5ml/10l от гроуа и 2.5ml/10l от блуума
По принцип им давам по 5 котето е дори по малко от това което е по схема...дават им по 0.7 на литър и на 2 те...но както каза Inna почвата е бая силна и тя...ще видим какво ще излезе
Благодаря ти за помоща
Sho написа: ↑01 Мар 2020, 19:02
Грешката ви на повечето е че ги храните по схеми без да имат нужда , гледайте си растенията и като са гладни ги хранете !
Привет жълти листа , липсваше ми
Привет и на теб и честита Баба Марта
И ти си много прав
Благодаря ти за съвета
Мир и дано няма много жълти листа тоя път
Хубава вечер
Честит празник на всички!
Ден 31..32 може би хд
Днес полях с по 1 литър вода повечето преторени...а тези който са по зле с по 2 литра...останалите който са си ок с по 500мл
Не бях ходил от 2 дена и разликата е голяма...избухват все повече и повече...очаква се скоро да влязат в цъвтеж...надявам се да оправя проблема с преторяването..за да може всичко да си е в норма
Ето малко снимки
Хубав ден на всички
Прикачени файлове
Клонинга който счупих без да искам...за сега изглежда добре..ще видим за напред
Това е едно от здуханите заради студа и тъмното..така и не се оправи...но реших да го сбола върху нещо че да достига светлина до него...някой беше го дал като съвет не помня кой но му благодаря хд
Bravo, радвам се че продължаващ да отглеждаш. Клониране от autoflower не се прави заради късият живот на растенията. Все пак ще е интересно да покажеш какво ще се получи.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Sofia Cannabis написа: ↑03 Мар 2020, 23:35
Bravo, радвам се че продължаващ да отглеждаш. Клониране от autoflower не се прави заради късият живот на растенията. Все пак ще е интересно да покажеш какво ще се получи.
Знам че по принцип не се прави защото автоматика има определен живот...но просто от интерес какво ще стане...за сега е свеж...не съм му слагал нищо за вкоренител...просто така в пръста хд
Благодаря ти и хубав ден колега
3EBC написа: ↑04 Мар 2020, 17:42
Ina има опит с клониране на автота, може да сподели ако иска какво се случи при нея.
Ще съм много благодарен на Inna
И още един въпрос...дали преебах нещата щото вчера като дигах кисията с която е покрито да напръскам за да е влажно и без да искам го преместих на една страна...и после го наместих обратно...дали му спрях вкореняването...днес не съм ходил и нз как е хд
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!