Благодаря за хубавите думи.
Растенията изглеждат супер.
Ще следя с интерес.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoor дневник Sunshine Punk
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
2ри ден 12/12 5ти-6ти на клонингите от предния сорт дето ми хареса. Ем те са стречнали малко.
Добавих днес китка която пуснах преди 20-21 дни красива стана , пресях я , взех и клонинги и същата схема като предните ама без топиране. Не съм гледал сорта а и да има такава китка (не топирана).
Последно спамя - това са клонингите на старта на 6-7ми ден цъфтеж.
Oще 2 китки доизчаквам и тия дето си набелязах ги чака интензивен растеж. След 2 седмици и аз няма да им вярвам че това са същите китки. Според мен някои идва и ми ги подменя всяка вечер.. ама докато са същата бройка няма проблем.
- NinjaDuck
- НинджаДък

Нека има едно пояснение - то си е в китката. Аз просто я отсях от другите. Не всяка китка става така. Особенно тия проклетии а си се прозял а са спряли за една седмица.. За да я има тая други 2-3 не са се класирали. Ако набарям такава китка даже я храня. Примерно .. Може би.. Е поне веднъж повече от по принцип..
Тази определено ще даде доста но до нея 2те заедно няма да направят 100гр а получиха от същата любов.
Тази определено ще даде доста но до нея 2те заедно няма да направят 100гр а получиха от същата любов.
- NinjaDuck
- НинджаДък

Клонингите от 1ви до 9ти ден 12/12 са поляни 2 пъти допълнени са леко с гуано(шепичка) чкч (едвам едвам) и торф.
След това по правилото - само връхчета - (почти)всичко по-ниско от основния чатал изчезна.
Доволен съм добре са огряти добре без големи претенции за място. Следва поливка с меласа , поливка с вода , допълване още веднъж в рамките на 2 седмици от първия път и ще ги наблюдавам.
Клонингите от тези клонинги вече са вкоренени и пресяти. За жалост съм загубил 2 други клонинга, но са най маловажните за мен и ги имам по 4 пъти. Това е с тия 2те от тук - каквото такова..
Клонингите от тези клонинги вече са вкоренени и пресяти. За жалост съм загубил 2 други клонинга, но са най маловажните за мен и ги имам по 4 пъти. Това е с тия 2те от тук - каквото такова..
- NinjaDuck
- НинджаДък

Общо състояние на повечето
Снимките са от 2 дни сега има още един етаж и скоро ги чака процедура подобна на тази при клонингите. Почистване под главния чатал. Когато направят прилично, поне долу -горе равно канапе(5 сорта са..) отгоре и се разтворят по тяхния си начин и засенчат стартовите си панели - и почистя ще мога да си направя реална сметка как ще се разположат - това и чакам.
Китките са на доста добра пасивна вентилация и в светлия период им е супер. Но в тъмното - хлад до студ и го виждам и от тях че им влияе.
Китките са на доста добра пасивна вентилация и в светлия период им е супер. Но в тъмното - хлад до студ и го виждам и от тях че им влияе.
- NinjaDuck
- НинджаДък

И като сметна стреса , рязането ,комбинацията жега суша студ . И където съм ги бавил - за мен това е момента, в който китките са минали 2 седмици 12/12. Макар , че им отне 17-18 дни заради моите намеси. От тук до 7 седмици ще са си казали всичко.
Освен да ги поддържам накиснати, но не преполяти и да ги разбутвам леко друго няма да правя скоро.
А да клонингите(от растението от предния гроу) 15-16 дни 12/12.
Освен да ги поддържам накиснати, но не преполяти и да ги разбутвам леко друго няма да правя скоро.
А да клонингите(от растението от предния гроу) 15-16 дни 12/12.
- NinjaDuck
- НинджаДък

Та примирих се , че най - вероятно са навсякъде и започнах да ги следя изкъсо и методична и трудоемка война.
Моментът , в който ме удариха така рязко беше първото затопляне (27-28) градуса под лампата - тяхната за люпене.
Първата стъпка беше да ги отделя да нямат пряк /директен контакт . Измих ги(листата) с 1към9 разтвор изо спирт и дестилирана вода. Намалих температурата(незначително) и ги ударих яко с вентилатор.
Труден гроу определено. От началото до сега усилията за за 2 гроуа а китките са за 4-5. Голяма играчка обаче има на кое да се усмихвам.
Моментът , в който ме удариха така рязко беше първото затопляне (27-28) градуса под лампата - тяхната за люпене.
Първата стъпка беше да ги отделя да нямат пряк /директен контакт . Измих ги(листата) с 1към9 разтвор изо спирт и дестилирана вода. Намалих температурата(незначително) и ги ударих яко с вентилатор.
Труден гроу определено. От началото до сега усилията за за 2 гроуа а китките са за 4-5. Голяма играчка обаче има на кое да се усмихвам.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
искам да ти кажа,че на мен лично твоя подход ми е най-интересен и ми харесва най-много от био градинарските тук!Доста е самобитен,а в същото време растенията са ти най-зелени до самия финал,това е много любопитно!
А за акарите в цъфтеж може да ги минеш всички с люта чушка,никак не остава вкус ако не са баш на самия край.
А за акарите в цъфтеж може да ги минеш всички с люта чушка,никак не остава вкус ако не са баш на самия край.
- NinjaDuck
- НинджаДък

За войната използвах канела екстракт , 200 000 сковила люто(за листата) екстракт разреден с вода, за миенето спирт вода. За жалост я загубих на първоизточника макар и да се втвърдиха главите и да се наля на смола ще приключи с по-ниско тегло и седмица по-късно. Ще изкара 8 седмици вместо 7 цъфтеж. Като последните 2 ще са на слънце.Като цяло мисля на време се намесих , но определено са много упорити на това определено растение.
Ако им давам каквото им трябва когато трябва за да си го смелят до момента на нужда и не давам нищо отгоре за да не блокирам нещо друго - китките почти не се нуждаят от нищо. До 2ра седмица цъфтеж не могат да се оправят от преназобаност с азот заради торфа , който ползвам(не го сменям). И другото е корените са до горе - докато запълня с нещо и все едно не съм слагал нищо - остава само перлита . Аз мисля , че могат дори по-гладно да я карат(добива да го духа важно е китката да е мучо густо). Бактериите , храненето , честото аериране на почвата заради честите поливки някак по -важни ми изглеждат.
Това всичко е през моята призма.
ПП СофияКанабис е дал страхотен пример за супер сойл , който е точно каквото съм се прицелил. В тя рецепта всяко едно нещо е подбрано не да се побългари а според какво , как , кога и по-колко е усвоимо , разградимо и добре като среда за бактериите. Следващия гроу ще е по-малко самобитен и ще бъде 99% само на вода. Грижата ще бъде за бактериите и като цяло да си е система.
Много благодаря Ина за включването и думите!
ПП2 Развълнувах се и забравих да спомена - торфа ми е категория супер е.а ли го какво и се оказа че се добавя 1:1 ... сигурно в него има само вещества за половин гроу само да ги поемат корените правилно
Ако им давам каквото им трябва когато трябва за да си го смелят до момента на нужда и не давам нищо отгоре за да не блокирам нещо друго - китките почти не се нуждаят от нищо. До 2ра седмица цъфтеж не могат да се оправят от преназобаност с азот заради торфа , който ползвам(не го сменям). И другото е корените са до горе - докато запълня с нещо и все едно не съм слагал нищо - остава само перлита . Аз мисля , че могат дори по-гладно да я карат(добива да го духа важно е китката да е мучо густо). Бактериите , храненето , честото аериране на почвата заради честите поливки някак по -важни ми изглеждат.
Това всичко е през моята призма.
ПП СофияКанабис е дал страхотен пример за супер сойл , който е точно каквото съм се прицелил. В тя рецепта всяко едно нещо е подбрано не да се побългари а според какво , как , кога и по-колко е усвоимо , разградимо и добре като среда за бактериите. Следващия гроу ще е по-малко самобитен и ще бъде 99% само на вода. Грижата ще бъде за бактериите и като цяло да си е система.
Много благодаря Ина за включването и думите!
ПП2 Развълнувах се и забравих да спомена - торфа ми е категория супер е.а ли го какво и се оказа че се добавя 1:1 ... сигурно в него има само вещества за половин гроу само да ги поемат корените правилно
.png)