Ели написа: ↑21 Ное 2021, 21:19
Даа, разбрах че няма.

Искаше ми се да намеря оферта, без онлайн плащане, но както и да е

от друга страна пък в сайтове като този избора е богат
Моля ви, внимавайте какви оферти правите, защото при още един намек и акаунта ви ще бъде изтрит.
Ваше си е решението дали ще ядете магически гъби или не.
Ако медитираш правилно, нямаш нужда да ядеш гъби. Правилната Медитация и Крия ( дихателни практики ) те свързват с реалната ти същност в най-високото и Хармонично Измерение. (и го правят много по-силно, трайно и правилно от гъбите)
Гъбите отключват много , но са и опасни и могат много да те завъртят. Гъбите са външен прием, а това, което можеш да отключиш вътрешно без прием е много по-силно, много по-достъпно и е безплатно. Още от сега трябва да избереш, какъв алхимик на тялото да си. Мързелив алхимик и да правиш духовните процесите с външен прием или работлив алхимик и тялото ти само да произвежда веществата чрез Медитация и други процеси.
На мен субстанциите ми помогнаха да отключа специалните си умения и да се свържа Измерението и Твореца, но най-важното е че ме насочиха към Медитация и Йога при които усещам неща надхвърлящи ефекта на гъбите или други субстанции. Най-якото е че не трябва да хапвам нищо, не е нелегално, не е срамно деяние, не струва пари, мога да го направя навсякъде и по всяко време и е достатъчно да си затворя или отворя очите или да дишам съзнателно, или просто да наблюдавам и живея живота. Медитацията и Йога практиките развиват много по-правилно и установено специалните умения на човек и енергиите му, и връзката му до другото Измерение и Твореца. (Божественното )
Също така ще ти споделя, че съм имал освен прекрасни, а и много травмиращи и изпитателни изживявания от гъбите и други субстанции. Предупреждавам те, че гъбите не търпят безотговорно отношение към тях.
Гъбите са като майка, могат да те накърмят и да се грижат за теб в нежни обятия, но могат и да те набият ако си бил непослушен. Много зависи, как се отнасяш към гъбите и какво имаш в главата си и като информация, и какво имаш в ДНК-то си като генетичен код, и какво имаш в червата като бактериална флора и вещества.
Също така ако сте с лабилна психически, имате проблеми с черният дроб или имате история на психични заболявания в рода е хубава да избегнеш гъбите.
Медитацията и Йога практиките много ми помагат за психическото и за физическото ми здраве. (те ме лекуват и поддържат)
Незнам каква Медитация и духовни практики правиш, но щом не ти е достатъчна и търсиш психаделични гъби, значи не е достатъчно ефективна (не работи ) или ти правиш грешно нещата.
Много важно при духовните практики, практиките да се правят всеки ден и да се повтарят. Най-ефективно е сутрин още преди да ти е започнал деня и на празен стомах. Има определени периоди в който енергиите се засилват и е по-подходящо за практикуване на Йога, Медитация или ядене на пси. гъби.(например при Изгрева на Слънцето, при Залез или при Пълнолуние, Затъмнения и т.н. )
Най-силен и ефективен е човек, когато е в е състояние на чисто съзнание ( без приеми на гъби, алкохол, кафе и т.н.)
Focktor написа: ↑21 Ное 2021, 22:14
Ели написа: ↑20 Ное 2021, 08:48
Не мога да се съглася с теб напълно, но пък може и да е така.. Защо искам? Защото съм духовен човек, медитирам..

обичам да научавам нови неща, да изпитвам нови емоции. И съм убедена, че едно "хапване" ще ми донесе интересно изживяване.
Едно "хапване" наистина може да ВИ донесе много повече от интересно изживяване. Но в обратната посока
Бъдете сигурни,че сте информирани достатъчно преди да "хапвате"
Добре го каза.