Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

ПсихаделиксБг - PsychedelicsBg

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Ели написа: 19 Ное 2021, 13:36 Да, 100 %съм съгласна, но тук идва големия проблем, че нямам никаква представа от това.. Дори не съм опитвала 😃от три години и повече искам, но освен да си набера, друг начин не виждам 🙂
Защо искаш да ядеш гъби?

Опасно е да набереш и изядеш нещо от което си нямаш никаква представа от него. Не знаеш как изглеждат, къде да ги търсиш, а и не им е сезона в момента. Сигурна ли си, че е разумно ?

В Нидерландия има спори, гоукитове и готови трюфели.
Разбирам за желанието да си хапнеш гъби :D .
Но щом гъбите все още не са дошли в живота ти и щом не можеш да си ги намериш, значи не си все още готова за тях. Тези неща стават, когато им е дошло времето.

Дори и да са култивирани или ако ти си ги отгледаш, трябва да подходиш с уважение и внимание към гъбите.

Но има и приказни цветове и модели, други измерения, извънземни, ангели, демони и неща, които биха ти прозвучали, като пълни глупости или лудости, ако не са все още в житейския ти опит. :D
Ели
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Не мога да се съглася с теб напълно, но пък може и да е така.. Защо искам? Защото съм духовен човек, медитирам.. 🙂 обичам да научавам нови неща, да изпитвам нови емоции. И съм убедена, че едно "хапване" ще ми донесе интересно изживяване. 🙂
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Ели написа: 20 Ное 2021, 08:48 Не мога да се съглася с теб напълно, но пък може и да е така.. Защо искам? Защото съм духовен човек, медитирам.. 🙂 обичам да научавам нови неща, да изпитвам нови емоции. И съм убедена, че едно "хапване" ще ми донесе интересно изживяване. 🙂
Влизаш тук - https://www.magic-mushrooms-shop.com/ и си поръчваш каквото искаш - Кеф ти спори за гъби, кеф ти трюфели.
Доставки с наложен платеж до България НЯМА и то не само за конкретния сайт. Всичко се плаща онлайн.
Ели
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Даа, разбрах че няма. 😏 Искаше ми се да намеря оферта, без онлайн плащане, но както и да е🙂 от друга страна пък в сайтове като този избора е богат
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Ели написа: 20 Ное 2021, 08:48 Не мога да се съглася с теб напълно, но пък може и да е така.. Защо искам? Защото съм духовен човек, медитирам.. 🙂 обичам да научавам нови неща, да изпитвам нови емоции. И съм убедена, че едно "хапване" ще ми донесе интересно изживяване. 🙂
Едно "хапване" наистина може да ВИ донесе много повече от интересно изживяване. Но в обратната посока ;)
Бъдете сигурни,че сте информирани достатъчно преди да "хапвате" ;)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Ели написа: 21 Ное 2021, 21:19 Даа, разбрах че няма. 😏 Искаше ми се да намеря оферта, без онлайн плащане, но както и да е🙂 от друга страна пък в сайтове като този избора е богат
Моля ви, внимавайте какви оферти правите, защото при още един намек и акаунта ви ще бъде изтрит.

Ваше си е решението дали ще ядете магически гъби или не.

Ако медитираш правилно, нямаш нужда да ядеш гъби. Правилната Медитация и Крия ( дихателни практики ) те свързват с реалната ти същност в най-високото и Хармонично Измерение. (и го правят много по-силно, трайно и правилно от гъбите)
Гъбите отключват много , но са и опасни и могат много да те завъртят. Гъбите са външен прием, а това, което можеш да отключиш вътрешно без прием е много по-силно, много по-достъпно и е безплатно. Още от сега трябва да избереш, какъв алхимик на тялото да си. Мързелив алхимик и да правиш духовните процесите с външен прием или работлив алхимик и тялото ти само да произвежда веществата чрез Медитация и други процеси.

На мен субстанциите ми помогнаха да отключа специалните си умения и да се свържа Измерението и Твореца, но най-важното е че ме насочиха към Медитация и Йога при които усещам неща надхвърлящи ефекта на гъбите или други субстанции. Най-якото е че не трябва да хапвам нищо, не е нелегално, не е срамно деяние, не струва пари, мога да го направя навсякъде и по всяко време и е достатъчно да си затворя или отворя очите или да дишам съзнателно, или просто да наблюдавам и живея живота. Медитацията и Йога практиките развиват много по-правилно и установено специалните умения на човек и енергиите му, и връзката му до другото Измерение и Твореца. (Божественното )
Също така ще ти споделя, че съм имал освен прекрасни, а и много травмиращи и изпитателни изживявания от гъбите и други субстанции. Предупреждавам те, че гъбите не търпят безотговорно отношение към тях.
Гъбите са като майка, могат да те накърмят и да се грижат за теб в нежни обятия, но могат и да те набият ако си бил непослушен. Много зависи, как се отнасяш към гъбите и какво имаш в главата си и като информация, и какво имаш в ДНК-то си като генетичен код, и какво имаш в червата като бактериална флора и вещества.

Също така ако сте с лабилна психически, имате проблеми с черният дроб или имате история на психични заболявания в рода е хубава да избегнеш гъбите.

Медитацията и Йога практиките много ми помагат за психическото и за физическото ми здраве. (те ме лекуват и поддържат)

Незнам каква Медитация и духовни практики правиш, но щом не ти е достатъчна и търсиш психаделични гъби, значи не е достатъчно ефективна (не работи ) или ти правиш грешно нещата.
Много важно при духовните практики, практиките да се правят всеки ден и да се повтарят. Най-ефективно е сутрин още преди да ти е започнал деня и на празен стомах. Има определени периоди в който енергиите се засилват и е по-подходящо за практикуване на Йога, Медитация или ядене на пси. гъби.(например при Изгрева на Слънцето, при Залез или при Пълнолуние, Затъмнения и т.н. )

Най-силен и ефективен е човек, когато е в е състояние на чисто съзнание ( без приеми на гъби, алкохол, кафе и т.н.)
Focktor написа: 21 Ное 2021, 22:14
Едно "хапване" наистина може да ВИ донесе много повече от интересно изживяване. Но в обратната посока ;)
Бъдете сигурни,че сте информирани достатъчно преди да "хапвате" ;)
Добре го каза.
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”