Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Re: Съвети за отглеждане на Коноп/Гръсти сред Дивата Природа

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4004 times
Been thanked: 4813 times

Както Crazy Train ти е обяснил, ако не е влязло полен отвън семента стават.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
TpEBoMaH
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 51 times

Мерси хора супер сте....Винаги отзивчиви и в помощ на по назадналите от вас. А за семките от пет две да станат бомба
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Да понякога има изключения.....Ма рядко и винаги качеството пада....сега имам подобни да видим кво ще излезе.!?!!?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2120 times
Been thanked: 3743 times

TpEBoMaH написа: 04 Май 2020, 12:17 А за семките от пет две да станат бомба
Аз повече такива експерименти няма да си правя. До сега от 5 една ми е станала, вярно, че не знам как е станало точно опрашването, но според мен не си заслужава. Миналата година на вън имах 2 такива растения, едното нищо не ставаше от него, а другото имаше сила в него, не кой знае какво, но все пак.
И без това това с което се занимаваме, не е разрешено, ходиш през гори и тръни, да поливаш нещо цяло лято и накрая септември нищо да не излезе от него, затова по добре каквато и да е купена семка, от колкото такива опити.

Ако си имам основна градина с 3-4 китки, да може да тествам някоя, така и направих миналата година, но повече няма да го повторя.
Falcons79
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Здравейте търсих тема специално за съвети с пръскането но не намерих.искам да попитам мога ли маслото от нийм да го ползвам като фунгицид а пиретрума като инсектицид и да ги смесвам?
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3543 times

Falcons79 написа: 05 Май 2020, 10:30 Здравейте търсих тема специално за съвети с пръскането но не намерих.искам да попитам мога ли маслото от нийм да го ползвам като фунгицид а пиретрума като инсектицид и да ги смесвам?
Ползвал съм ги, но не съм ги смесвал. Можеш да ги редуваш така, че можеш да избегнеш смесването. Съвета ми е ако ги ползваш да пръскаш с тях предварително, като превенция, а не чак като имаш проблем.
С нийма пръскаш квото пръскаш до вегетацията. През цъфтежа не е препоръчително да се пръска с нийм. Просто не е ок да има нийм по смолите, а нийма се натрупва в растението и зависи колко си натрупал можеш да направиш и токсична реакция...
Нийма дълго време го ползвам особено аутдор, но спрях да го ползвам, защото има фунгицидни ефекти, които ми влият на гъбичните взаимоотношения между корените и микоризните гъби.

Просто ползвам няколко продукта на BetterOrganix, които ме пазят от вредните гъби и бактерии, но не вредят на полезните в корените ми.
Falcons79
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Благодаря за отговора.аз също си купих някои неща на BetterOrganix(амино,нано бреед и бетер Рут) миналата година ползвах на друга фирма но след като прочетох доста неща написани от вас реших да ги ползвам тази година.
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”