Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Re: Съвети за отглеждане на Коноп/Гръсти сред Дивата Природа
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4004 times
- Been thanked: 4813 times
Както Crazy Train ти е обяснил, ако не е влязло полен отвън семента стават.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3743 times
Аз повече такива експерименти няма да си правя. До сега от 5 една ми е станала, вярно, че не знам как е станало точно опрашването, но според мен не си заслужава. Миналата година на вън имах 2 такива растения, едното нищо не ставаше от него, а другото имаше сила в него, не кой знае какво, но все пак.
И без това това с което се занимаваме, не е разрешено, ходиш през гори и тръни, да поливаш нещо цяло лято и накрая септември нищо да не излезе от него, затова по добре каквато и да е купена семка, от колкото такива опити.
Ако си имам основна градина с 3-4 китки, да може да тествам някоя, така и направих миналата година, но повече няма да го повторя.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3543 times
Ползвал съм ги, но не съм ги смесвал. Можеш да ги редуваш така, че можеш да избегнеш смесването. Съвета ми е ако ги ползваш да пръскаш с тях предварително, като превенция, а не чак като имаш проблем.
С нийма пръскаш квото пръскаш до вегетацията. През цъфтежа не е препоръчително да се пръска с нийм. Просто не е ок да има нийм по смолите, а нийма се натрупва в растението и зависи колко си натрупал можеш да направиш и токсична реакция...
Нийма дълго време го ползвам особено аутдор, но спрях да го ползвам, защото има фунгицидни ефекти, които ми влият на гъбичните взаимоотношения между корените и микоризните гъби.
Просто ползвам няколко продукта на BetterOrganix, които ме пазят от вредните гъби и бактерии, но не вредят на полезните в корените ми.
-
Falcons79
- Нов Градинар

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Благодаря за отговора.аз също си купих някои неща на BetterOrganix(амино,нано бреед и бетер Рут) миналата година ползвах на друга фирма но след като прочетох доста неща написани от вас реших да ги ползвам тази година.
.png)