Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
МВР акция в бивше ткзс
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Майкооооо, това е огромно количество. Как се пласира толкова стока не знам. Ако е била за страната ще има голям дефицит скоро за канабис, хаха.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1521 times
- Been thanked: 1272 times
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Аз не ги вярвам много тия неща с плащанията, но това си е мое мнение.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1521 times
- Been thanked: 1272 times
Аз не ги вярвам много тия неща с плащанията, но това си е мое мнение.
Е нема как и аз да повервам, че некой е налял сумайти кинти без преди това да си е направил сметката. Требе си много наивен да вложиш толкова ресурс без да имаш гаранции. Най-вероятно нещо не са се разбрали за кинтите и ени по талавизията.
Е нема как и аз да повервам, че некой е налял сумайти кинти без преди това да си е направил сметката. Требе си много наивен да вложиш толкова ресурс без да имаш гаранции. Най-вероятно нещо не са се разбрали за кинтите и ени по талавизията.
completely mad
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Това ли са най-големите престъпници? Вече няма истински журналисти в България. Разследват баби и дядовци, докато се въртят далавери за милярди за които всички знаят.
.png)