Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Super Lemon Haze Auto

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: ↑28 Ное 2024, 11:44
Sicario00 написа: ↑28 Ное 2024, 01:47
Peggy Zina написа: ↑26 Ное 2024, 20:22

Добре дошъл във форума! Тук отиваме към тарифи и цени на тока като в Германия, но не и към легализация :x , ако ти стигат парите , не се връщай тук! Всичко много хубаво, но я ми обясни как до 50 грама у дома, аз дето не се имам за кой знай какъв спец в предишни индори от 1 растение мога да изкарам по толкова, и като си изкарам повече добив какво , ще дойдат куките да ми го приберат ганджата на "отговорно пазене " ли :D ? Ами тези , които гледат навън по дворове и съвсем спокойно могат да изкарат по кило от китка?
Добре заварили ! На всеки му е ясно че от едно растение може да излезне повече от 50г но имаш право на три закона е нов мисля че от април месец и мн хора не го разбират но всеки се възползва от него та реших и аз да се възползвам 😃 незнам какви са последствията ако те хванат с повече но не вярвам да е голям проблем сигорно ще я отнемат и глоба . Те даже направиха нов закон за водачите употребили марихуана зад волана първия път ако те хванат напушен да шофираш 1 месец без книжка и 500€ глоба 2ри път 2 месеца без книжка и няква по висока глоба беше и 3ти път 3 месеца без книжка и няква мн голяма глоба беше и 4ти път ти я вземат завинаги
IMG_9572.png
Сиреч приели са някакакъв закон, но той подлежи на модификации и промени, така ли да разбрам? Защото без да съм запознат с него в дълбочина , без да живея в Германия, виждам едни парадокси и безумия в него....
Друг колега беше обяснил по-подробно за шофирането , чети мерят някакво съдържание, което до определена стойност е допустимо , тоест не си пушил преди да седнеш зад волана , а ако надвишаваш тези стойности, то значи си пушил току що и тогава са тези глоби. Ако съм разбрала правилно? И на мен ми е много интересно как решават тези казуси най-удачно, че да препишем нещо подобно и при нас някога. Но може би да го обсъдим другаде с колегите от Германия и да ни разкажат всички подробности. Да видим защо там може, а в БГ институциите са в кататония и мозъчна смърт едновременно.... 🤦
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Peggy Zina написа: ↑26 Ное 2024, 20:22

Добре дошъл във форума! Тук отиваме към тарифи и цени на тока като в Германия, но не и към легализация :x , ако ти стигат парите , не се връщай тук! Всичко много хубаво, но я ми обясни как до 50 грама у дома, аз дето не се имам за кой знай какъв спец в предишни индори от 1 растение мога да изкарам по толкова, и като си изкарам повече добив какво , ще дойдат куките да ми го приберат ганджата на "отговорно пазене " ли :D ? Ами тези , които гледат навън по дворове и съвсем спокойно могат да изкарат по кило от китка?
Добре заварили ! На всеки му е ясно че от едно растение може да излезне повече от 50г но имаш право на три закона е нов мисля че от април месец и мн хора не го разбират но всеки се възползва от него та реших и аз да се възползвам 😃 незнам какви са последствията ако те хванат с повече но не вярвам да е голям проблем сигорно ще я отнемат и глоба . Те даже направиха нов закон за водачите употребили марихуана зад волана първия път ако те хванат напушен да шофираш 1 месец без книжка и 500€ глоба 2ри път 2 месеца без книжка и няква по висока глоба беше и 3ти път 3 месеца без книжка и няква мн голяма глоба беше и 4ти път ти я вземат завинаги
Сиреч приели са някакакъв закон, но той подлежи на модификации и промени, така ли да разбрам? Защото без да съм запознат с него в дълбочина , без да живея в Германия, виждам едни парадокси и безумия в него....
Явно е така но важното е че все пак мога да си отгледам растенията у дома без притеснения :)
IMG_9572.png
Sicario00
Градинар
Градинар

Inna написа: ↑28 Ное 2024, 12:09
IMG_9572.png
Друг колега беше обяснил по-подробно за шофирането , чети мерят някакво съдържание, което до определена стойност е допустимо , тоест не си пушил преди да седнеш зад волана , а ако надвишаваш тези стойности, то значи си пушил току що и тогава са тези глоби. Ако съм разбрала правилно? И на мен ми е много интересно как решават тези казуси най-удачно, че да препишем нещо подобно и при нас някога. Но може би да го обсъдим другаде с колегите от Германия и да ни разкажат всички подробности. Да видим защо там може, а в БГ институциите са в кататония и мозъчна смърт едновременно.... 🤦
Да мисля че тестваха нанограмите в кръвта и мисля че беше допустимо 1нанограм на милилитър кръв а в бг просто им е мерак да съсоиват животите на хората и да им вземат колите и парите че е пушил един два дни преди да се качи да шофира, което е тъжно….
Sicario00
Градинар
Градинар

Inna написа: ↑28 Ное 2024, 09:24
Sicario00 написа: ↑28 Ное 2024, 01:17
Inna написа: ↑27 Ное 2024, 09:45 А защо не напълни саксиите до горе? Това е няколко пръста почва, литър, два.. . Принципно се пълнят до ръба и се тръскат, те сами ще спаднат точно два пръста след време и така ще има място за топ дресинг(да насипеш нова почва/торове отгоре ако решиш). Да лампичката леко свали или усили, малко дългички вървят. Може да досипеш почва още два пръста и сега. Също така за поливането, като са бебета може да се поливат така, но в последствие ще трябва да го нагласяш спрямо тях, по-голямо количество по-рядко, да имат време да съхнат, а и да се мокрят навсякъде. Затова е по-удобно да се започва в малки саксии, но ти си с ауто и затова си директно в крайните предполагам. Внимавай значи с поливането занапред,в голям съд е малко по-сложно докато поотраснат и позапълнят с корени.
Здрасти , просто гледах клипчета на такива немски гроуъри и видях че те си оставят по 3/4 пръста място отгоре в саксиите за да има място отстрани за дупки с които ще ми служат за low stress training тъй като казват че по този начин може да увеличиш с 15-30% повече добив. В случая моите саксии са около 15 литра пълни и гледах отново клипче което казват нали като за начинаещ за пръв път е най добре направо в големите саксии за да не рискуваш да стресираш растенията .
Вече са на 7 ми ден днес увеличих лампата малко и я смъкнах на 50см от върха на растението и да изглеждат малко дългички чудя се дали да купя още един микс и да ги напълня малко …
До сега ги поливах в началото първия ден 50мл втория 100мл после 150мл и днес 7 ми ден ги полях с 200мл , сега започва вегетация и мисля 2/3 седмица когато изсъхне почвата 2/3 см 300/500мл с торове примерно пон: вода с тор / ср: само вода /пет: вода с тор / нед: само вода и после като мине към цъфтеж до към 8/9 седмица да ги вдигна леко полеко до 800мл накрая чак късен цъвтеж 1литър и после промиване 9 седмица по 1,5 литра . Изпращам ви снимки и ще ви държа в течение с моят първи опит надявам се успешен 😊✌️
По-скоро да не ги пресаждаш, защото са аутота, но иначе поливането на малко бебе в огромен съд е далеч по-трудно за начинаещ градинар от пресаждането. Но нищо де, добре са си. Да, дозарови ги с още почва да не седят голи спагетки и повечко светлина. Иначе всичко изглежда екстра. Успех!
Благодаря много за съвета и мнението ви , ще им сложа около 3/4см навлажнена почва утре . :)
Sicario00
Градинар
Градинар

Sicario00 написа: ↑28 Ное 2024, 20:44
Inna написа: ↑28 Ное 2024, 09:24
Sicario00 написа: ↑28 Ное 2024, 01:17
Здрасти , просто гледах клипчета на такива немски гроуъри и видях че те си оставят по 3/4 пръста място отгоре в саксиите за да има място отстрани за дупки с които ще ми служат за low stress training тъй като казват че по този начин може да увеличиш с 15-30% повече добив. В случая моите саксии са около 15 литра пълни и гледах отново клипче което казват нали като за начинаещ за пръв път е най добре направо в големите саксии за да не рискуваш да стресираш растенията .
Вече са на 7 ми ден днес увеличих лампата малко и я смъкнах на 50см от върха на растението и да изглеждат малко дългички чудя се дали да купя още един микс и да ги напълня малко …
До сега ги поливах в началото първия ден 50мл втория 100мл после 150мл и днес 7 ми ден ги полях с 200мл , сега започва вегетация и мисля 2/3 седмица когато изсъхне почвата 2/3 см 300/500мл с торове примерно пон: вода с тор / ср: само вода /пет: вода с тор / нед: само вода и после като мине към цъфтеж до към 8/9 седмица да ги вдигна леко полеко до 800мл накрая чак късен цъвтеж 1литър и после промиване 9 седмица по 1,5 литра . Изпращам ви снимки и ще ви държа в течение с моят първи опит надявам се успешен 😊✌️
По-скоро да не ги пресаждаш, защото са аутота, но иначе поливането на малко бебе в огромен съд е далеч по-трудно за начинаещ градинар от пресаждането. Но нищо де, добре са си. Да, дозарови ги с още почва да не седят голи спагетки и повечко светлина. Иначе всичко изглежда екстра. Успех!
Благодаря много за съвета и мнението ви , ще им сложа около 3/4см навлажнена почва утре . :)
Знам че не мога да разчитам напълно на chatgbt затова искам вашето мнение тъй като имам дилема с какво pH да поливам моите auto растения по време на целия процес , аз използвам Biobizz Light-Mix съдържа перлит:
1. Торф (Sphagnum и Humin).
2. Перлит (за дренаж и аерация).
3. Компост (богат на микроорганизми).
4. Органични хранителни вещества (с ниска EC стойност).
5. Саморегулиращо се pH (6.2–6.3).
IMG_9586.png
Sicario00
Градинар
Градинар

Приятели лоша новина , едно от 4-те растения тази сутрин го заварих паднало но леко го закрепих със пръстта вътре ,(снимка 1/2 е падналото растение) най вероятно според мен е заради това че станаха твърде дълги и може би им натежа , до сега чаках да отвори магазина и се запътвам да купя малко субстанд и да ги запълня за да не се случи същото и с другите макар че другите изглеждат добре само това единствено е клюмнало . Възможна ли е друга причина или най вероятно липсва субстанд. Днес сме 9ти ден и за първи път го наторих с • TNT Complex
•Wurzel Complex
• PowerZyme:
• SuperVit:
IMG_9592.jpeg
IMG_9591.jpeg
IMG_9590.jpeg
IMG_9593.jpeg
Прикачени файлове
IMG_9589.jpeg
Sicario00
Градинар
Градинар

Sicario00 написа: ↑29 Ное 2024, 11:27 Приятели лоша новина , едно от 4-те растения тази сутрин го заварих паднало но леко го закрепих със пръстта вътре ,(снимка 1/2 е падналото растение) най вероятно според мен е заради това че станаха твърде дълги и може би им натежа , до сега чаках да отвори магазина и се запътвам да купя малко субстанд и да ги запълня за да не се случи същото и с другите макар че другите изглеждат добре само това единствено е клюмнало . Възможна ли е друга причина или най вероятно липсва субстанд. Днес сме 9ти ден и за първи път го наторих с • TNT Complex
•Wurzel Complex
• PowerZyme:
• SuperVit:
IMG_9592.jpeg
IMG_9591.jpeg
IMG_9590.jpeg
IMG_9593.jpeg
Добавих още субстанд и мисля че овладяхме положението, дано да се възстанови и да се вдигне растението
IMG_9598.jpeg
IMG_9599.jpeg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Sicario00 написа: ↑29 Ное 2024, 12:44
Sicario00 написа: ↑29 Ное 2024, 11:27 Приятели лоша новина , едно от 4-те растения тази сутрин го заварих паднало но леко го закрепих със пръстта вътре ,(снимка 1/2 е падналото растение) най вероятно според мен е заради това че станаха твърде дълги и може би им натежа , до сега чаках да отвори магазина и се запътвам да купя малко субстанд и да ги запълня за да не се случи същото и с другите макар че другите изглеждат добре само това единствено е клюмнало . Възможна ли е друга причина или най вероятно липсва субстанд. Днес сме 9ти ден и за първи път го наторих с • TNT Complex
•Wurzel Complex
• PowerZyme:
• SuperVit:
IMG_9592.jpeg
IMG_9591.jpeg
IMG_9590.jpeg
IMG_9593.jpeg
Добавих още субстанд и мисля че овладяхме положението, дано да се възстанови и да се вдигне растението
IMG_9598.jpeg
IMG_9599.jpeg
Чудесно! Не мисля, че нещо му има, щеше да се е сдухало вече. Внимавай сега, не ги тори с основни NPK торове, те са бебета и аутото не обича прекалено да се тори, в тези саксии с тази почва те са наторени за много време, Единствено ти сега може да добавяш неща за корени, а може и без тях, просто да си поливаш с вода, докато пуснат повече двойки листа и направят коренова система. Преторяването може да бъде непоправимо, затова не бързай.
Sicario00
Градинар
Градинар

Inna написа: ↑29 Ное 2024, 13:35
Sicario00 написа: ↑29 Ное 2024, 12:44
•Wurzel Complex
• PowerZyme:
• SuperVit:
IMG_9592.jpeg
IMG_9591.jpeg
IMG_9590.jpeg
IMG_9593.jpeg
IMG_9598.jpeg
IMG_9599.jpeg
Чудесно! Не мисля, че нещо му има, щеше да се е сдухало вече. Внимавай сега, не ги тори с основни NPK торове, те са бебета и аутото не обича прекалено да се тори, в тези саксии с тази почва те са наторени за много време, Единствено ти сега може да добавяш неща за корени, а може и без тях, просто да си поливаш с вода, докато пуснат повече двойки листа и направят коренова система. Преторяването може да бъде непоправимо, затова не бързай.
Адски много съм ви благодарен за отделеното време следващия път ще ги полея с чиста вода pH6.00/6.50 , а според вас кога е момента в който трябва да започна да го торя аз следвах този принцип от комплекта торове които взех .
IMG_9268.png
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Е щом следваш таблица, нека да не те обърквам допълнително, но можеш да даваш всичко наполовина количество от посоченото и няма да сбъркаш и ще спестиш излушно натрупване.В почвата, дори да е лайт(слаба) все пак също има неща и те засега биха си карали идеално само на тези неща в нея. Чак като пораснат повечко и най-вече в цъфтеж, тогава ядат вече и може да се добавя повече тор.
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”