Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Моля да ми даде някой съвет и помощ относно пушенето

Бизнесът с индустриален коноп е един от най-бързо развиващите се в света
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Plesure82 написа: 20 Авг 2024, 15:56 Незнам дали тук е правилно да пиша и питам за това.. но все пак ще рискувам . Искам да си намирам свободно и да си пуша и не разбирам ,защо се оказва толкова трудно.Има толкова много поне в Бг, предполагам и в моя град който все пак не е малък ..Но се оказва много трудно за мен самата да си намирам …постоянно трябва да се моля на познати, което си е доста мъчително и дразнещо.Не съм в такава среда.не че има значение но съм майка на дете със проблеми в развитието и просто имам нужда от това .. Но се оказва много трудно…Някой може ли да ми даде съвет как и къде и просто да си взимам когато ми се иска.Не искам проблеми, опасности и тн .Просто моля за помощ някой да ми обясни..Извинявам се предварително ако всичко което написах не е уместно тук
Оказва се толкова трудно заради малоумните ни, остарели, реоресивни закони. Които ще ти преебат животаи ще те пишат "осъждан" за някаква си трева. Иначе всеки би помогнал. Но за жалост това ни излага на опасност и тук не можем да продаваме и разменяме готови продукти, само можем да помагаме със съвети за отглеждане, за които не могат да ни осъдят поне. 🤦
Публикувай отговор

Обратно към “Индустриален коноп в България”