Амии моето мнение е че ако имаш проблеми с дрогата последното място на което искаш да отидеш е Ниндерландия особено Amsterdam/ Rotterdam там още със слизането от гарата дрогата сама идва при теб и най добре е да се слееш с природата някъде в планината в България ако имаш тази възможност , имай вяра и бъди по силен от това гомно не ти е нужно в живота ! Ако търсиш някакви заместители като ксанакси и тн най добрия заместител според мен е тревата тва е билката с която се чувствам най добре и нямам нужда от абсолютно нищо друго освен вода и храна ! Един къс съвет от мен за чужбина (Европа) там не по лесно или хубаво от България там е възможно като го разбереш това и да се сдухаш че и в чужбина не става и тотално да се предадеш .Послушай и на всички други съветите и помисли добре какво искаш да правиш с живота си . Има два пътя в живота ти вярвам че ще избереш правилния !Inna написа: ↑27 Окт 2023, 18:20Да, смени средата или поне със същите не излизай. Или пък ако нямаш пари постой в РЕТО някое, от там пак може някви връзки за работа. Не е най-приятното, но за начало. Но и в чужбина да си и там още повече може да пропадне човек, много трябва да се внимава! Там пък още по-голям избор от дрога. Мои познати измряха и закъсаха из Испания, други тук и затова така ти говоря остро, съжалявам за което.И аз съм взимала неща........ Просто искам да чувам, че хората се оправят.HomeGrown написа: ↑27 Окт 2023, 15:07 Благодаря ти много Инкане се сърди, че ползвам по няколко юзърнейм-а ама ми омръзна да ме банват постоянно защото нямам за цел да се карам с никой или пък за слава да се занимавам пък и без това форума не е мой просто ме кефи че все пак го има и го подкрепям напълно ама все пак според мен е хубаво да се ползва даже и ВПН+ТОР и не, че ви нямам доверие ама знаеш ли кой каква връзка ще сподели примерно и т.н. вече загубих доверие в много от хората просто защото така аз лично съм в безопасност понеже когато се довериш залагаш всичко дето се вика и така вяра вече никому почти или "евала на никой в тоя живот" дет' се вика ама това е положението.
Иначе мисля малко да сменя средата и да бягам към НИДЕРЛАНДИЯ малко ама в момента съм я закъсал здраво финансово пък и тука ме мотаят за едни пари от "милицията" вече 5 месеца стана да ги чакам и всеки път ме мотаят само господата.
Пълен т*шак си е нашата "мила родино" и освен чудовищна корупция също и адската бюрокрация виж например "лалетата" са с 3 пъти повече население от нас пък са с 3пъти по-малко държавна администрация просто защото няма никакъв смисъл на всеки жив човек да сложиш по още един на врата му да го "проверява" и ако хората наистина са съвестни сами ще спазват закона аяма това при положение, че има такъв ама тука няма кой да го гласува щото не се прави лоби в парламента и няма кой да им дава още пари на онези хрантутници и там, ама темата става дълга и повече не ми се коментира.
УСПЕХ!!!Да разправяш как си направил ферма и тн някой ден!
И пак да кажа да внимаваш с медикаменти или ако ще ги ползваш за начало, ако не можеш иначе, поне ги ползвай точно както кажат и намаляй, гова е смисъла им както и колегата каза, че е пил. И друго, на някоя хижа може да идеш или някъде да помагаш на природа нещо или на село за малко.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Програми за лечение на зависимости
-
Sicario00
- Градинар

- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 119 times
.png)