Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Pablo's първи дневник

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Pablo написа: 26 Яну 2023, 13:03 Здравейте,

7-8 часа след като ги понамокрих има две три клюмнали: 20230126_120025 - Copy.jpg20230126_120006 - Copy.jpg20230126_115957 - Copy.jpg

Прави ми впечатление, че на клюмналите гъбата им е мокра (тъмното кръгче в средата).

Имам чувството, че тя издърпва водата от почвата и им държи влага на тях само... или пък просто са жадни.

Поздрави! Прекрасен ден на всички! :D
Малко е водата.
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 96 times

От толкова четене за грешката която масово се допуска с преполиването ще ги уморя... :(
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
:roll:
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Братле за да не допускаш грешки препрочети форума и виж съществуващите вече дневници моят дневник също има бебета и е описано по колко и как трябва да четеш и да не се притесняваш
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар

Здравейте Драги :)

След поливането както си трябва вчера, днес направо не можах да ги позная. Може би е нормално, но понеже ми е за пръв път ми излгежда, че са станали тройни за едно денонощие.

Има едно само с което имам проблем. Прикачил съм снимка

Поздрави и много здраве!
Прикачени файлове
20230128_071905 - Copy.jpg
"Ако А е успехът в живота, тогава А = X + Y + Z. Работата е Х; Забавлението е Y; а Z е да си държиш езика зад зъбите."
- Алберт Айнщайн
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Pablo написа: 28 Яну 2023, 08:03 Здравейте Драги :)

След поливането както си трябва вчера, днес направо не можах да ги позная. Може би е нормално, но понеже ми е за пръв път ми излгежда, че са станали тройни за едно денонощие.

Има едно само с което имам проблем. Прикачил съм снимка

Поздрави и много здраве!
Липса на светлина и издължаване което е породило тоя факт че е паднало вземи нещо и го подпри видя ли как се оправиха с водата 😀
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар

Даааа направо като ги видях много се изкефих. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Благодаря ти Гръстман, приятелю, че се занимаваш с мене и децата :geek:

А защо е станало така лампата е по-ниско 5см и по-силно с 7-8% от предписанията.... още от самото начало ли така са тръгнали или да усилвам и свалям? да не ги ипържи пък... 450w e... :ugeek:
- Алберт Айнщайн
Аватар
Pablo
Градинар
Градинар

Здравейте,

Всичко си се развива нормално - 55-60% влажност 24.5 температура на светло 22-23 на тъмно.

18/6... изглеждат добре листенцата цвета...

Днес ми направи впечатление, обаче, че по пръстта има нещо бяло и много ми прилича на мухъл :(

Стаята в която живеят е външна, има хубава дограма... отварям я два пъти дневно по 10тина минути за проветрение, и така. Сега като отворих за проветрениезабелязах, че има конденз по вратата на балкона и прозореца. Също така на самата стена са се появили малки тъмни петънца които също направо са си мухъл.

Моля за съвет какво да направя за да нормализирам нещата, защото дори сега да няма по листенцата и да си се развиват, то в по-късен етап със сигурност ще бъде голям проблем.

Поздрави!
Благодаря на всички и приятен уийкенд!
Прикачени файлове
20230128_183757 - Copy.jpg
20230128_183741 - Copy.jpg
- Алберт Айнщайн
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Pablo написа: 28 Яну 2023, 19:04 Здравейте,

Всичко си се развива нормално - 55-60% влажност 24.5 температура на светло 22-23 на тъмно.

18/6... изглеждат добре листенцата цвета...

Днес ми направи впечатление, обаче, че по пръстта има нещо бяло и много ми прилича на мухъл :(

Стаята в която живеят е външна, има хубава дограма... отварям я два пъти дневно по 10тина минути за проветрение, и така. Сега като отворих за проветрениезабелязах, че има конденз по вратата на балкона и прозореца. Също така на самата стена са се появили малки тъмни петънца които също направо са си мухъл.

Моля за съвет какво да направя за да нормализирам нещата, защото дори сега да няма по листенцата и да си се развиват, то в по-късен етап със сигурност ще бъде голям проблем.

Поздрави!
Благодаря на всички и приятен уийкенд!
За цъфтежа ти трябва максимум 40% влага...замисляй се за влагоуловител.
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Аз цъфтя на 55 до 62 процента не е проблем
Аватар
grustman
Градинар
Градинар

Това където се е появило е от прекалено овлажняване и липсва на циркулация на въздух
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”