Здравейте хора, искам да ви попитам нещо.:
2 семки са проблемни.
Има ли начин семката да пусне кълн и да не може да се покаже над земята 4 дни... След като не издържах разрових и видях че една от тях не е пуснала корен въобще... Кат съм я сложил със кълна така седи... Другата е почнала да прави корен но не може да се развие достатъчно....
Днес полях всичките цветя с около 300мл вода + 5-6 капки ризотоник. И 2те проблемни наръсих малко.
Да чакам ли да тръгнат или да пускам други семки?
Моля за мнение
Поздрави
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов Дневник 2
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
и при мен се беше случило така, едва ли ще тръгне
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
И аз имах такива и не тръгнаха , после от любопитство ги отоврих вътре беше черно като изгорена глава от клечка кибрит
-
SmokeMachine
- Градинар

Едната няма и следа от нея а другата виж как седи брат... Незнам що така... Дано поне тая от снимката тръгне... Ако не ще пусна др. семка и ще ги утаманявам във вегетацията
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 866 times
- Been thanked: 434 times
При мен първата ми семка ( след като пусна малко мустаче в салфетките) я сложих в пресованите торфени блокчета и седя там пет дни без да се покаже. Като го разрових си беше в същия вид, а като я стиснах леко, вътрешността изтече като кисело мляко.
Бях малко депресиран, защото ми беше първият опит, после сложих две м-у тампони за почистване на лице, изчаках ги да пуснат по големи (около 10мм) коренчета и директно в почвата. С тях нямаше проблем (сега си давам сметка, че първото съм го удавил, защото беше много подгознало блокчето).
Бях малко депресиран, защото ми беше първият опит, после сложих две м-у тампони за почистване на лице, изчаках ги да пуснат по големи (около 10мм) коренчета и директно в почвата. С тях нямаше проблем (сега си давам сметка, че първото съм го удавил, защото беше много подгознало блокчето).
-
SmokeMachine
- Градинар

Здравейте,
2те проблемни семки ги изхвърлих и пуснах нови две да покълват: 1 бери и 1 вдовица от подаръците.
Те ще бъдат може би без топиране за да стигнат другите ( и за опита как е без топиране)
6 цветя си поникнаха и днес ги полях.Тях със сигурност ще ги топирам.
Температура на светло 20-22° на тъмно 17-20°
Влажноста в едната палатка е 55-60% в другата 40-45% (поръчах си увлажнител за въздух и го чакам) надявам се да стане еднаква.
Лампата е на около 50см от цветята и в двете палатки на 45% мощност
Вътрешния вентилатор не работи.
На снимката се вижда едното как се е изпънало яко(незнам защо така) а другите си вървят добре за сега.
Поздрави
2те проблемни семки ги изхвърлих и пуснах нови две да покълват: 1 бери и 1 вдовица от подаръците.
Те ще бъдат може би без топиране за да стигнат другите ( и за опита как е без топиране)
6 цветя си поникнаха и днес ги полях.Тях със сигурност ще ги топирам.
Температура на светло 20-22° на тъмно 17-20°
Влажноста в едната палатка е 55-60% в другата 40-45% (поръчах си увлажнител за въздух и го чакам) надявам се да стане еднаква.
Лампата е на около 50см от цветята и в двете палатки на 45% мощност
Вътрешния вентилатор не работи.
На снимката се вижда едното как се е изпънало яко(незнам защо така) а другите си вървят добре за сега.
Поздрави
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
те още са малки и няма да имат много голяма разлика
-
SmokeMachine
- Градинар

Здравейте, днес става 1 седмица от както се показаха първите 6 цветя. 2 семки дадоха фира и пуснах други 2 на тяхното място ( 1 бери и 1 мимоза)
Днес и те се показаха над земята ( виждат се със найлон отгоре. Утре ще го махна да си тръгват като хората)
Инфо за параметрите :
Температура 16-20° тъмно 20-24° светло
Влажност 45-55% в едната
20-40% другата
Лампата е на около 50см от тях на 45-47% мощност.
В кофичките от кисело мляко са 2 gelato 1 бери и 1 мимоза.
В по големите саксий са 3 горили и 1 бери.
Едното бери (в кофичката от кисело мляко) е много клюмнало и сърдито. Gelato-то си вървят добре и мимозата днес се показа.
Горилите вървят супер високи и тънки ( незнам защо така), но са супер щастливи според мен. ако имате мнение как да спра растежа н горе кажете.
Поляти са с около 100мл саксийте и 70-80мл кофичките.
700мл +0.4мл rizhotonik
2 път поливам за 1 седмица по толкова.
Вентилатора вътре не работи.
Купих си увлажнител и той беше изгорял.... Та сега ще го сменя и ще оправя проблема с влагата и в 2те палатки.
Поздрави
Днес и те се показаха над земята ( виждат се със найлон отгоре. Утре ще го махна да си тръгват като хората)
Инфо за параметрите :
Температура 16-20° тъмно 20-24° светло
Влажност 45-55% в едната
20-40% другата
Лампата е на около 50см от тях на 45-47% мощност.
В кофичките от кисело мляко са 2 gelato 1 бери и 1 мимоза.
В по големите саксий са 3 горили и 1 бери.
Едното бери (в кофичката от кисело мляко) е много клюмнало и сърдито. Gelato-то си вървят добре и мимозата днес се показа.
Горилите вървят супер високи и тънки ( незнам защо така), но са супер щастливи според мен. ако имате мнение как да спра растежа н горе кажете.
Поляти са с около 100мл саксийте и 70-80мл кофичките.
700мл +0.4мл rizhotonik
2 път поливам за 1 седмица по толкова.
Вентилатора вътре не работи.
Купих си увлажнител и той беше изгорял.... Та сега ще го сменя и ще оправя проблема с влагата и в 2те палатки.
Поздрави
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
Братле , тия цветя са преполяти в кофичките от кис мляко
-
SmokeMachine
- Градинар

.png)