Ами аз съм ползвал по няколко начина най-добрия е наесен, октомври, ноември даже до февруари, да има един два месеца да поеме, да се прибави в гнездото една две шепи, наплитко обаче да отлежи зимата. Тогава цялото гнездо поема равномерно, като отгоре да има слама, мулч да работят микроорганизмите, да не замръзва. Сега само повърхностно половин шепа сухо или ако е накиснато във вода много да е рядко, прозрачен да е разтвора и то само първите два месеца май, юни. Като почне да цъфти аз не слагам вече, че е много алкално и изгаря корените. То и другите повече инфо ще дадат. И накиснатата коприва е желязо, добре е, но слагам пак малко на 10л вода примерно 100гр от накиснатото. Това е 1:100 или 1:150 концентрация в слънчева, престояла вода. Говорим за аутдор да знаеш, индора още по-внимателно. И пробвай първо на едно растение, ако му понесе и два, три дена не покаже лоши признаци тогава на другитеogeee777 написа: ↑31 Май 2020, 09:37 Здравейте,много се извинявам за спама и за това,че може да го има написано някъде,но просто не го открих.Бих искал да ви попитам как си приготвяте птичата тор,разредена в съотношение с водата? Същия въпрос имам и за копривата,макар,че за нея има повече информация.Ще съм много благодарен ако ми отговорите с рецепти от личен опит.Поздрави и успех.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1268 times
- Been thanked: 893 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Малките растения са/бяха в 4 литрови саксии.
Големите растения бяха в 20 литрови саксии.
Мутацията на листата е защото някой от клонингите започнаха за цъфтят след като бяха вкорененни.
Сега всички се върнаха в растеж и се развививат.
Мутацията на листата е защото някой от клонингите започнаха за цъфтят след като бяха вкорененни.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте отново.Пред дилема съм дали да правя нещата със саксии да ги засадя с по 40 литра горе долу.Въпросът ми е дали е добра идея това със саксиите,правя го с цел ако случайно се открие да мога да ги преместя.(ще разбера с камера ако ги открият).Мисля в почвата да сложа 30% някаква плодородна почва да изкопая отнякъде,останалото ще е перлит,пилешка тор,телешка тор,малко заешка,свинска малко и ми е останал един чувал от стартовата почва която е купена за разсада ще я сложа и нея.
Саксиите ще ги сложа в парник
как ви се стеува?
Саксиите ще ги сложа в парник
Здравейте. Нов съм в отглеждамето. Искам да пробвам на терасата да си отгледам ауто амнезия. Колко часа слънце на ден са нужни. И в колко литра саксия да ги преместя. Мисля да сложа биохумус от калифорнийски червеи
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Слънце - колкото повече толкова повече
саксия - до 10литра
към хумуса и калифорнийския трябва да добавиш кокос и перлит, защото няма да има ареация без тях.
от ауто на балкона не чакай повече от 15г
саксия - до 10литра
към хумуса и калифорнийския трябва да добавиш кокос и перлит, защото няма да има ареация без тях.
от ауто на балкона не чакай повече от 15г
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Ужас!:0Дайте нещо д а направим,хората в Мичиган например можели да гледат по 12 броя без никакви проблеми!:(Това нешето е терор!:(
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
И на мен на Лошия Гъз ми се появи нещо подобно на твоята мутация, дано се оправят!Sofia Cannabis написа: ↑01 Юни 2020, 05:22 Малките растения са/бяха в 4 литрови саксии.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
.png)