Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Голямото Четене

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Майстор е! Но му иде от вътре. Можеш да се пръснеш от смях като четеш за бандата от тортила флет и да се просълзиш като дойде ред да гръмне Лени от мишките и хората.
completely mad
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

"Змията от Светлина" автор Друнвало Мелхизедек. Много мъдра и духовна книга. Аз я изтеглих от сайта на spiralata _ net
Ето малко от глава 1
"...Като индианец в тялото на бял човек, аз следвам древ­
ните традиции, тъй като те ми разкриха тайните на Сътво­ рението. Гениалността не е в ума, а в Светлината на света, която струи от сърцето. Сътворението винаги започва от него и чак след това се изпраща към ума. Ние сме забравили истинската си същност и ако не си я спомним много скоро, нашият велик технологичен ум ще ни отведе в една дейст­ вителност на всеобща разруха и огромни страдания. Светът без сърце е механичен свят, откъснал се от Реалността..."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Zafor19 написа: 25 Май 2020, 22:33 "Змията от Светлина" автор Друнвало Мелхизедек. Много мъдра и духовна книга. Аз я изтеглих от сайта на spiralata _ net
Ето малко от глава 1
"...Като индианец в тялото на бял човек, аз следвам древ­
ните традиции, тъй като те ми разкриха тайните на Сътво­ рението. Гениалността не е в ума, а в Светлината на света, която струи от сърцето. Сътворението винаги започва от него и чак след това се изпраща към ума. Ние сме забравили истинската си същност и ако не си я спомним много скоро, нашият велик технологичен ум ще ни отведе в една дейст­ вителност на всеобща разруха и огромни страдания. Светът без сърце е механичен свят, откъснал се от Реалността..."
Ти знаеш ли,че аз се побърках след онзи клип и всичките изгледах на Елеазар Хараш !:DАдски се изкефих и той все споменаваше именно Мелхизедек,също и някои други,които си отбелязах да видя кои са.Това са много напредничави мисли,направо така ме кефят,нямам думи!От там като подхванах тия ми ти Богомили!!!!:D
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

А иначе сега чета за Коко Шанел:)но тя е в човешките дребнавости,сравнено с това и все пак голяма дама,моделиерка и търговка!:)
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 25 Май 2020, 22:41 Ти знаеш ли,че аз се побърках след онзи клип и всичките изгледах на Елеазар Хараш !:DАдски се изкефих и той все споменаваше именно Мелхизедек,също и някои други,които си отбелязах да видя кои са.Това са много напредничави мисли,направо така ме кефят,нямам думи!От там като подхванах тия ми ти Богомили!!!!:D
Много се радвам. И аз така правя, набелязвам си имена, книги и после ги търся. Обаче когато тотално се загубя и няма изход и посока, и буцата стои на гърлото и не се маха си пускам ей тия аудио лекции на Христо Вътев. Най-хубавото е, че винаги намирам по някое изречение точно за конкретния си случай да ме насочи. Също доста често има неща, които съвпадат това което е казал Учителя и това, което е написал Мелхизедек в неговите книги, а разликата във времето е 70 години. Мисля, че сме на прав път :)

https://www.youtube.com/playlist?list=P ... TXR_pgMcqO
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

"Също доста често има неща, които съвпадат това което е казал Учителя и това, което е написал Мелхизедек в неговите книги, а разликата във времето е 70 години. Мисля, че сме на прав път :)"Нали?И не само те,ами от всички религии и мислители истинските неща и стойностни мисли съвпадат:)Аз откривам такива мисли и в романите,явно и писателите имат този усет за истинските неща,някои от тях де.От преди Христа до ден днешен има хора,които усещат и го казват и предват мъдростта,но все няма кой да ги чуе,ако пък тръгнат много да ги слушат я на кръст ще ги разпънат,я на клада ще ги изгорят я ще ги обявят за сектанти или луди,да не би да променят реда случайно.
Интересното е,че истинските неща се препокриват и с науката,както Петър Дънов дава примери с много науки,физика,химия и ги свързва по изключителен начин с духовното и всичко се връзва перфектно,а не науката да противоречи на духовното,такова противопоставяне не би трябвало да с е получава.Ако противоречи науката,значи нещо учените бъркат или все още не знаят:)Петър Дънов казва,че истинското,дълбоко чувство у човека е винаги правилно и аз знам,че това е вярно и на него се осланям винаги!
И аз си пусках от тях,един път имах махмурлук,загасих си лампата,вейпнах си и на тъмно си слушам лекции и така си заспах,всичко ми мина,че и си сънувах по темата разни неща:)Да и като седна да се тревожа и сдухвам за някакви глупости(те ужким важни,натрапчиви такива,работа,задължения) и се поразмисля за тези неща после изобщо забравям за какви тъпотии чак пък толкова съм се притеснявала и те ми се решават като по вода:)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Hitler ми отнема 3 седнмици. Много трудно се чете, но е много интересна.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
new vilager
Градинар
Градинар
Has thanked: 495 times
Been thanked: 223 times

Аз пък захванах книгите на Токораз Исто - Огън и меч. Вчера приключих първата от 5 - Еничар. Впечатлен съм. Около 820 страници ги "глътнах " за по-малко от 2 седмици. Впечатли ме стила на този нов и млад автор. Смятам да прочета всичките му книги. Силно препоръчвам за тези, които обичат друг прочит на историята !
"Освен сега, има и после !"
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар

Здравейте, днес започнах нова книга, прочетох няколко глави. Страхотна е и реших да ви я споделя.
Друнвало Мелхизедек "Да живееш в сърцето"
Практически приложения на медитацията Мер-Ка-Ба
https yadi__sk/d/R2HkstWVcoxPT -- от тук можете да я изтеглите
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

След Хитлер прочетох

Thinking, Fast and Slow

Book by Daniel Kahneman

Сега съм на половината на

Maya to Aztec: Ancient Mesoamerica Revealed
Book by Edwin Lawrence Barnhart and Vejas G. Liulevicius
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор