Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар
Has thanked: 63 times
Been thanked: 46 times

По-назад в темата съм написал, че няма да е аутдор и помолих администраторите да променят заглавието, ако е възможно?
Be the change you wish to see in the world.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Приемам всякакви критики.. И аз чакам да видя
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

На колко място ще се случи?50 може би да не ги слагаш всичките,а според мястото и план.Прецени колко ще растат,разгледай начини и манипулации.Защото и 4,6,8 и тн могат да запълнят мястото ,а да си оставиш резервни семки?Или може всичките(но пак са дооста,според мястото ти виж и в какви саксии и тн,трябва малко да се планира гроуа) да ги намяташ в малки саксийки и да цъфват скорострелно(SoG-sea of green виж за инфо),това е по принцип доста удобно з а много бройки,но пак не трябва да са прекалено сгъчкани,когато цъфнат.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Благодаря за това, че се включваш Ина.. На около 22 квадрата мисля да ги сложа и да не ги чакам много във вегетативния период.. Зависи колко ще дръпнат.. Ще чакам и съвети след като обновя темата
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

gorilazoe178 написа: 09 Май 2020, 20:54 Благодаря за това, че се включваш Ина.. На около 22 квадрата мисля да ги сложа и да не ги чакам много във вегетативния период.. Зависи колко ще дръпнат.. Ще чакам и съвети след като обновя темата
Тия 22 квадрата с какво ще ги осветяваш? За един приятел питам.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Josep92 написа: 09 Май 2020, 21:04
gorilazoe178 написа: 09 Май 2020, 20:54 Благодаря за това, че се включваш Ина.. На около 22 квадрата мисля да ги сложа и да не ги чакам много във вегетативния период.. Зависи колко ще дръпнат.. Ще чакам и съвети след като обновя темата
Със фенерче и още 5-6 x 600hps
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

gorilazoe178 написа: 09 Май 2020, 22:03
Josep92 написа: 09 Май 2020, 21:04
Със фенерче и още 5-6 x 600hps
Сакън, please.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

За критика няма място, по-скоро ще получиш различни мнения от различните градинари. С течение на времето ще осъвършенстваш всичко и ти също ще помагаш на други градинари?

Звучи интерсно всичко което си започнал. Каква площ (от 22кв. м.) мислиш да използваш за отглеждане, какви саксии, колко растения на квадратен метър, какъв климатик мислиш да използваш, какво ще използваш за контролиране на влагата, напоителна система?

Виждам ще си сложил семената да покълват. Показаха ли се вече, всички ли се показаха, какво използваш за началната фаза на развитие?

Не винаги имаме нужда от помощ, но когато имаш ако спазваш няколко елементарни практики, ще е много по-лесно да ти помогне някой.
- снимка на проблемната
- описание на проблема, от колко време е проблема и как се развива
- какво си правил или мислиш да правиш за да решиш проблема.

Ще следя темата.
Успех с проекта!
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Благодаря за пожеланието.. Всички семки покълнаха и не съм им давал никакви препарати все още, само микориза директно на корена при слагането им в чашки. Какво би ми препоръчал за следваща фаза? Помещението ми е 5х4м на 2 високо.. За климатизация се надявам да смогна с два турбинни вентилатора(един да вкарва и др да изкарва) + няколко за циркулацията вътре. За влагата ще взема овлажнител а напояването на ръка ще е за сега.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 10 Май 2020, 19:14 За критика няма място, по-скоро ще получиш различни мнения от различните градинари. С течение на времето ще осъвършенстваш всичко и ти също ще помагаш на други градинари?

Звучи интерсно всичко което си започнал. Каква площ (от 22кв. м.) мислиш да използваш за отглеждане, какви саксии, колко растения на квадратен метър, какъв климатик мислиш да използваш, какво ще използваш за контролиране на влагата, напоителна система?

Виждам ще си сложил семената да покълват. Показаха ли се вече, всички ли се показаха, какво използваш за началната фаза на развитие?

Не винаги имаме нужда от помощ, но когато имаш ако спазваш няколко елементарни практики, ще е много по-лесно да ти помогне някой.
- снимка на проблемната
- описание на проблема, от колко време е проблема и как се развива
- какво си правил или мислиш да правиш за да решиш проблема.

Ще следя темата.
Успех с проекта!
Още не мога да свикна да отговарям с цитат.. За препаратите имам бегла идея.. Само от това което съм чел в сайта
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”