Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)
- gorilazoe178
- Градинар

- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 46 times
По-назад в темата съм написал, че няма да е аутдор и помолих администраторите да променят заглавието, ако е възможно?
Be the change you wish to see in the world.
- gorilazoe178
- Градинар

Приемам всякакви критики.. И аз чакам да видя
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
На колко място ще се случи?50 може би да не ги слагаш всичките,а според мястото и план.Прецени колко ще растат,разгледай начини и манипулации.Защото и 4,6,8 и тн могат да запълнят мястото ,а да си оставиш резервни семки?Или може всичките(но пак са дооста,според мястото ти виж и в какви саксии и тн,трябва малко да се планира гроуа) да ги намяташ в малки саксийки и да цъфват скорострелно(SoG-sea of green виж за инфо),това е по принцип доста удобно з а много бройки,но пак не трябва да са прекалено сгъчкани,когато цъфнат.
- gorilazoe178
- Градинар

Благодаря за това, че се включваш Ина.. На около 22 квадрата мисля да ги сложа и да не ги чакам много във вегетативния период.. Зависи колко ще дръпнат.. Ще чакам и съвети след като обновя темата
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Тия 22 квадрата с какво ще ги осветяваш? За един приятел питам.gorilazoe178 написа: ↑09 Май 2020, 20:54 Благодаря за това, че се включваш Ина.. На около 22 квадрата мисля да ги сложа и да не ги чакам много във вегетативния период.. Зависи колко ще дръпнат.. Ще чакам и съвети след като обновя темата
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- gorilazoe178
- Градинар

Със фенерче и още 5-6 x 600hpsJosep92 написа: ↑09 Май 2020, 21:04Тия 22 квадрата с какво ще ги осветяваш? За един приятел питам.gorilazoe178 написа: ↑09 Май 2020, 20:54 Благодаря за това, че се включваш Ина.. На около 22 квадрата мисля да ги сложа и да не ги чакам много във вегетативния период.. Зависи колко ще дръпнат.. Ще чакам и съвети след като обновя темата
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Сакън, please.gorilazoe178 написа: ↑09 Май 2020, 22:03Със фенерче и още 5-6 x 600hpsJosep92 написа: ↑09 Май 2020, 21:04Тия 22 квадрата с какво ще ги осветяваш? За един приятел питам.gorilazoe178 написа: ↑09 Май 2020, 20:54 Благодаря за това, че се включваш Ина.. На около 22 квадрата мисля да ги сложа и да не ги чакам много във вегетативния период.. Зависи колко ще дръпнат.. Ще чакам и съвети след като обновя темата
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
За критика няма място, по-скоро ще получиш различни мнения от различните градинари. С течение на времето ще осъвършенстваш всичко и ти също ще помагаш на други градинари?
Звучи интерсно всичко което си започнал. Каква площ (от 22кв. м.) мислиш да използваш за отглеждане, какви саксии, колко растения на квадратен метър, какъв климатик мислиш да използваш, какво ще използваш за контролиране на влагата, напоителна система?
Виждам ще си сложил семената да покълват. Показаха ли се вече, всички ли се показаха, какво използваш за началната фаза на развитие?
Не винаги имаме нужда от помощ, но когато имаш ако спазваш няколко елементарни практики, ще е много по-лесно да ти помогне някой.
- снимка на проблемната
- описание на проблема, от колко време е проблема и как се развива
- какво си правил или мислиш да правиш за да решиш проблема.
Ще следя темата.
Успех с проекта!
Звучи интерсно всичко което си започнал. Каква площ (от 22кв. м.) мислиш да използваш за отглеждане, какви саксии, колко растения на квадратен метър, какъв климатик мислиш да използваш, какво ще използваш за контролиране на влагата, напоителна система?
Виждам ще си сложил семената да покълват. Показаха ли се вече, всички ли се показаха, какво използваш за началната фаза на развитие?
Не винаги имаме нужда от помощ, но когато имаш ако спазваш няколко елементарни практики, ще е много по-лесно да ти помогне някой.
- снимка на проблемната
Ще следя темата.
Успех с проекта!
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- gorilazoe178
- Градинар

Благодаря за пожеланието.. Всички семки покълнаха и не съм им давал никакви препарати все още, само микориза директно на корена при слагането им в чашки. Какво би ми препоръчал за следваща фаза? Помещението ми е 5х4м на 2 високо.. За климатизация се надявам да смогна с два турбинни вентилатора(един да вкарва и др да изкарва) + няколко за циркулацията вътре. За влагата ще взема овлажнител а напояването на ръка ще е за сега.
- gorilazoe178
- Градинар

Още не мога да свикна да отговарям с цитат.. За препаратите имам бегла идея.. Само от това което съм чел в сайтаSofia Cannabis написа: ↑10 Май 2020, 19:14 За критика няма място, по-скоро ще получиш различни мнения от различните градинари. С течение на времето ще осъвършенстваш всичко и ти също ще помагаш на други градинари?
- снимка на проблемната
Ще следя темата.
Успех с проекта!
.png)