Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Special KUSH , вътрешен проект
-
Royalgorillaa
- Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 108 times
Малко снимки и от днес вече на месец от показване над почва и мисля още седмица и да ги пускам 12/12 че има растения който са по 30 см да не им стане тесничко после )))))
-
Royalgorillaa
- Градинар

Здравейте имам нужда от малко помощ , на снимката която съм сложил се вижда подвиване на края на листото от какво се получава това нещо, вчера съм ги торил с домашен тор от бидон 200 л в който събирам цяло лято пилешка тор , риба , коприва и остатъци от различни зеленчуци който остават от масата а пропорцията е 1/10 л, дали им не е много торта , поливам само когато саксията олекне и няма никаква влага , ще се радвам ако някой ме светне къде бъркам
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Топло им е на растенията.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Темп,влага на въздуха?Може и от суша,жега,може и от доста тор или някаква комбинация..........
Според мен си прави отделни торове-пиле отделно,риба отделно и тн за да знаеш кога какво слагаш и защо.А от масата остатъците най-добре да станат на компост,макар че някои зелени салати,коприва,магданоз и тн могат да се накиснат.Доста изхранени изглеждат,може малко на обилно поливане с чиста вода да карат.Иначе си изглеждат яко.
-
Royalgorillaa
- Градинар

Благодаря Ина , растат доста мощно вече и от утре вече са на режим 12/12 че вече има някой по 50 см
-
Royalgorillaa
- Градинар

Може ли да ми препоръчате на коя фирма да ползвам торовете за цъфтежа и кой точно , благодаря ви предварително и ако някой е взимал от Seedsmafia да ми каже качествени ли са им нещата защото поръчах lsd и се чудя дали не се прецаках с тези
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
General Hydroponics са добър избор за цената на която се продават. Seedsmafia никой не ги харесва, какво си поръчал какво са ти пратили са две отделни неща.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Royalgorillaa
- Градинар

Христос возкресе , весели празници , вече втора седмица цъфтеж и ми се искаше мнение от вас как се развиват за това време , малко ги изтървах и има растения по 1 м ,няма много пистили все още дали всичко е нормално или бъркам някъде , благодаря ви предварително
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Здравей,за цъфтежа какъв тор избра?Послуша ли София Канабис?
-
Royalgorillaa
- Градинар

Да послушах го разбира се поръчани са но имам останали topmax i biobloom на биобиз и ги използвам в момента тях
.png)