Темп: мин 17.3 макс 29.1
Влажност мин 39% макс 75%
Здравей те колеги
Абсолютно същата схема на поливане и пръскане като новото е че се поливат обилно вече.... явно азота от кал/маг-а им дошъл мношко щото на доста листа връхчета та им жълтеят за всеки случай в следващата поливка няма да го дам също и ензимите като изключим тва от 2-3 дена си избухват здраво не меря с по колко на ден но някаде с по 5см постоянно им дигам лампата сутрин и вечер държа я на по 30см от върховете и от такова разстояние е ги огрява доста плътно като се има предвид че лампата е колкото самата палатка даже мисля че е твърде близо и ги форсира доста което не знам до колко ще е хубаво и дали ще мога да се справя в смисъл да реагирам адекватно на нуждите им.....
Друго за плановете който имам силно се надявам да ги запазя що годе на една височина и разклоненията да достигнат общата височина... някаде в средата на 3та седмица 12/12 ще започна полека да ги захранвам с цъфтежните а меласата я почвам от следващата поливка втори шанс и давам предния проект с минералните торове меко казано не останах очарован но го отдавам на минералките и ще и дам шанс
Др др не се сещам
.png)