Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Имаше малко промяна в плана при нас. Времето тази година е доста топло и решихме новите видове да ги отглеждаме директно отвън с малки светлинни интервенции за да ги държим в растеж.
Времето ще е хладно следващите две седмици и няма да позволява да направил клонинги, което е Ок защото не всички растения са достатъчно големи. След две седмици ще режем нови клонинги и ще махнем тези растения които се виждат.
На снимката малките саксии са 4 литра, големите са 20 литра. Почвата е готова fox farm ocean forest, имаме много опит с тази почва и сме много доволни. Заредена е достатъчно за фазата на растеж, поливаме с дъждована вода (Има резервоар 20 хиляди литра) след като свърши дъждовната ще поливаме от подземни води с помпа.
Прикачени файлове
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Здравейте колеги тази година ще отглеждам за пръв път,но иначе съм запознат със доста от начините за отглеждане от приятели,но имам 1 проблем и един въпрос! Проблема е че нямам възможност като за начало да ги отглеждам вътре и мисля само да ги покълна вътре и директно да ги засадя в малки саксийки на вън и известно време да слагам отгоре изрязани 10л. туби против измръзване дали ще бъде успешно? А истинския въпрос ми е как започват да цъфтят големите разстения от самосебеси ли,или трябва да се поливат с нещо...не знам надявам се да ми дадете добри съвети и за двете неща.. Благодаря предварително!
Последно промяна от Moby Dick на 02 Апр 2020, 21:28, променено общо 1 път.
Moby Dick написа: ↑23 Мар 2020, 11:48
Здравейте колеги тази година ще отглеждам за пръв път,но иначе съм запознат със доста от начините за отглеждане от приятели,но имам 1 проблем и един въпрос! Проблема е че нямам възможност като за начало да ги отглеждам вътре и мисля само да ги покълна вътре и директно да ги засадя в малки саксийки на вън и известно време да слагам отгоре изрязани 10л. туби против измръзване дали ще бъде успешно? А истинския въпрос ми е как започват да цъфтят големите разстения от самосебеси ли,или трябва да се поливат с нещо...не знам надявам се да ми дадете добри съвети и за двете неща.. Благодаря предварително!
Здравей колега...аз лично съм си покривал китките със 10л туби ама мн бързо става тясно в тях...миналата година бях им направил нещо като парник от найлонов човал...даже сняг валя и нямаше проблеми..растенията цъвтят от самосебеси....към август месец почват поне при мен...и да трябва да ги поливаш със торове за цъвтеж...прочети във форума за домашни био торове за цъвтеж...или някоя химия...всичко е въпрос на избор...някой тук беше ми казал "колкото повече вложиш толкова повече ще получиш"
Успех колега!
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!