Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Don Marijuan's homegrown

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 806 times

Поникна,обаче беше все още с черупчицата си и аз,в опита си да и помогна да се освободи от нея,май я преебах с моите свински пръсти.Fuuuuuck,умирам от яд...
new vilager
Градинар
Градинар
Has thanked: 495 times
Been thanked: 223 times

абе, аз съм нов тук и по принцип в отглеждането.... не съм "профи" като твърдящите за себе си такива и никому неизвестни, нито съм супер нагъл като некой, но ми прави впечатление,...не ви ли се струва, че току-що регистриран член е на път да ви скара ...ей така от нищото ?
Доказани авторитети за всички нас - учещите се, ще станат на кълбета заради едната кавга ?
Момчета ? Моля ви, не се връзвайте на псевдо -разбирачи....
На Дон МариХуан, ще си позволя да препоръчам да спазва елементарно възпитание и да пази авторитета на знаещите и създателите (не само) на този форум и общност, защото демонстрацията на излишно самочувствие и голямо его (освен ако не са чиста провокация) могат да му донесат много разочарования....
Приятел, дай да не си правим забележки за писането и думите, за да не се изпитваме :-) Мога да си говоря с теб на повече от 6 езика, а ти можеш ли ? Не знаеш кой кой е тук и нека си остане така. Черпи знания и споделяй опит, не провокирай кавги и дразги, спазвай авторитетите ...или си тръгвай.
Егати...няма български форум, който да не се осира от олигофрения и комплекси ....аман....
"Освен сега, има и после !"
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

new vilager написа: 17 Фев 2020, 23:38 абе, аз съм нов тук и по принцип в отглеждането.... не съм "профи" като твърдящите за себе си такива и никому неизвестни, нито съм супер нагъл като некой, но ми прави впечатление,...не ви ли се струва, че току-що регистриран член е на път да ви скара ...ей така от нищото ?
Доказани авторитети за всички нас - учещите се, ще станат на кълбета заради едната кавга ?
Момчета ? Моля ви, не се връзвайте на псевдо -разбирачи....
На Дон МариХуан, ще си позволя да препоръчам да спазва елементарно възпитание и да пази авторитета на знаещите и създателите (не само) на този форум и общност, защото демонстрацията на излишно самочувствие и голямо его (освен ако не са чиста провокация) могат да му донесат много разочарования....
Приятел, дай да не си правим забележки за писането и думите, за да не се изпитваме :-) Мога да си говоря с теб на повече от 6 езика, а ти можеш ли ? Не знаеш кой кой е тук и нека си остане така. Черпи знания и споделяй опит, не провокирай кавги и дразги, спазвай авторитетите ...или си тръгвай.
Егати...няма български форум, който да не се осира от олигофрения и комплекси ....аман....
Споко брат, свий един качак и не се връзвай. В повечето време всички тука сме на черешата, така че го имай на ум.
Мир :passj:
completely mad
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Айде пак за това писане...абе,хора,просто споделих какво ми направи впечатление като чета и разглеждам форума.Не съдя никого.Колкото до чуждите езици явно отново не ставам,защото владея само два(и не,не са македонски и сръбски...).
Аватар
rastafaska
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 98 times
Been thanked: 167 times

Всеки уважаващ себе си,трябва да пише правилно.Но не сме в литературния форум.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

За огромно мое съжаление не успях да реанимирам Panama-та и понеже ми беше последната семчица в момента,сложих тези за ревегетация на 16\8(+клонинги във вода),за да си ги отгледам на тераската после.Полях ги леко със слаб разтвор с NPK 20-20-20+micro.Ами това е засега.Happy growing and good luck на всички.
Прикачени файлове
20022020135.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

A week later...е,ами ревегетацията си е по-бавен така процес,но все пак започваме полека...при клонингите корени още няма(във вода са).
Прикачени файлове
27022020144.jpg
27022020138.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Sorry за качеството на снимките,ама още съм на 3G.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Don Marijuan написа: 20 Фев 2020, 09:56 За огромно мое съжаление не успях да реанимирам Panama-та и понеже ми беше последната семчица в момента,сложих тези за ревегетация на 16\8(+клонинги във вода),за да си ги отгледам на тераската после.Полях ги леко със слаб разтвор с NPK 20-20-20+micro.Ами това е засега.Happy growing and good luck на всички.
За "ревегетация" 16/8 е много малка разлика и става много бавно. Можеш да ускориш процеса на 24/0.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

16\8 е фотопериода,защото после ще ходят навън.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”