Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Don Marijuan's homegrown

Публикувай отговор
Семена марихуана
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

kingpin написа: 14 Фев 2020, 14:16 През вег. влагата се вдига с листно подхранване, т.е. като пръскаш с Nitrozyme, Nano Breath и други, но не прекалявай с пръсканията... примерно 3-4 пъти в седнмицата или поне през ден, като поливането.

Успех ти желая, ще следя темата с интерес!

:passg:
Влажността се вдига с овлажнител за въздух.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 806 times

kot написа: 14 Фев 2020, 21:25
kingpin написа: 14 Фев 2020, 14:16 През вег. влагата се вдига с листно подхранване, т.е. като пръскаш с Nitrozyme, Nano Breath и други, но не прекалявай с пръсканията... примерно 3-4 пъти в седнмицата или поне през ден, като поливането.

Успех ти желая, ще следя темата с интерес!

:passg:
Влажността се вдига с овлажнител за въздух.
Така е,но бюджетът ми винаги е оскъден,а когато има предпочитам да ги дам за добра генетика,пък съм и привърженик на DIY подхода.Иначе влажни кърпи,съдинки с вода и прочие-всичко е изпробвано.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Don Marijuan написа: 12 Фев 2020, 22:28 Ами общо взето тук ще показвам какво отглеждам в момента,горе-долу е perpetuum,засега все още indoor,а скоро ще почне и outdoor-а.Сега тъкмо приключвам две бонзайчета Orient Express на Ace seeds,докато чакам да поникне една Panama,пак тяхна и тя докато стане и ще е време за навън!!!Иначе форума много ми харесва,аз съм long time lurker,както се казва,само една забележка имам-абе,много неграмотен народа,бе!Ами нали уж канабис общество,нали ужким сме умни и интелигентни...Щом е общество,значи ние като негови членове и представители носим отговорността за имиджа му...Еми т'ва е засега,утре като светна на растенията ще направя снимки и ще ги кача,а дотогава ето нещо от предишния grow-Malawi(Ace seeds).malawi.jpg
Don Marijuan добре дошъл в Гръсти. Прав си за неграмотното писане и за обществото, но приеми, че аз и голяма част от другите пишем неграмотно, защото сме нонстоп качен на черешката на тортата по един или друг начин и не сме чели достатъчно книги.
Кефя се на ентусиазъма ти и че си падаш по самоделките, но това не оправдава факта, че растенита ти са изстрадали.
Аз също съм по самоделките и 85% от форума са любители на самоделките. Неграмотен съм, мога и да не мога да пиша, но не видях от теб 1 нормално отгледано растение.
Хубавото е че си в Гръсти, защото си на правилното място, където ще се научиш как да отглеждаш щастливи растения .

#БГКоноп
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Мислех,че тук всички ''сме на черешата''нонстоп(аз поне съм).Колкото до книгите,мисля,че принципът и житейска философия на Мечо Пух е най-добре да се прилага. P.S. Моля те,покажи ми едно ''нормално отгледано'' растение(ако може твое).
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Don Marijuan написа: 15 Фев 2020, 20:49 Мислех,че тук всички ''сме на черешата''нонстоп(аз поне съм).Колкото до книгите,мисля,че принципът и житейска философия на Мечо Пух е най-добре да се прилага. P.S. Моля те,покажи ми едно ''нормално отгледано'' растение(ако може твое).
Тая философия на Мечо Пух я избягвам. Радвам, че съм неук и че не съм чел книги, защото съм предпочел да чета от Първоизточника.
Няколко ненормални мой растения брани в ден 45 цъфтеж, защото на ден 20 цъфтеж заварих зломаджии и ускорих брането:
Прикачени файлове
flo21.jpg
flo22.jpg
flo24.jpg
flo26.jpg
flo30.jpg
flo39.jpg
flo40.jpg
flo41.jpg
flo42.jpg
flo225.jpg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Растенията по-горе са торени с чиста органика, а почвата е бъркоч микс. Имаха капково и под капково разбирай 140 литра бидон с канелка сложен на висок стол и най-тъпия маркуч за капково. Когато полеех растенита и пълнех бидона растенията можеха по 14+ дни без наглеждане. Обаче предпочитах по-често грижи за да се правят промени в торенето. Другото е че след злома 25 дни пазех неотлъчно растенията. Това беше голям стрес за мен.

С такива растения, като твойте дори не бих си цапал дробчето. Дори дивият жмел изглежда по-добре...
Каква генетика бе пич, ти дори 10% не вадиш от това, което генетиката на тези растения може да покаже. При теб растенията са изстрадали и на оцеляване. Борят се за живота си. Бих предпочел да отгледам 1 ама както трябва.
Преди да ми кажеш АБ... ще ти кажа, че дори първият ми индор изглеждаше в пъти по-добре, които беше със семена от пушен коз, кашон, вентилатори от PC със зарядни от телефони, ползвани CFL-ки (5 вата, 15, 20, 25, и 2х 35 в ), с изкуствени торове и купешка почва от цветарския. За съжаление не мога да ти покажа тяхна снимка, защото по онова време нямах телефон с камера, нямах и с какво да снимам, защото и нямах пари за фотоапарат, въпреки че всичко беше пълната самоделка нещата изглеждаха в пъти по-добре. Просто разликата е видима.

Май ти трябва да четеш, незнад дали книги за отлеждане, учебници по ботаника, дневници на колеги от форума ли или клипове ама вземи подобри нещо в отглеждането ти. Че само фиросваш семената и рискуваш напразно.

Знаеш ли, че Дон е титла? Хахах Ти с какво заслужи титлата? Не разбирам от къде това самочувствие, че с 1 ти пост във форума и почна с рогата напред, кой как пишел и със заключения за общоността.

Знам, че звуча много грубо и арогантно, ама кот такова. Ще свикнеш.

Бих изхвърлил лампите, които ползваш.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Браво,чудесни са,обещавам занапред да се старая повече,а засега мога само такива да ги докарвам:Blue haze на Zativo seeds,Sour diesel на Zativo seeds,G13 haze на Barney farms.
Прикачени файлове
g13 haze.jpg
sour diesel.jpg
blue haze.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Оооп,да се броят снимките отзад напред.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

firstcitizen написа: 15 Фев 2020, 22:32 Растенията по-горе са торени с чиста органика, а почвата е бъркоч микс. Имаха капково и под капково разбирай 140 литра бидон с канелка сложен на висок стол и най-тъпия маркуч за капково. Когато полеех растенита и пълнех бидона растенията можеха по 14+ дни без наглеждане. Обаче предпочитах по-често грижи за да се правят промени в торенето. Другото е че след злома 25 дни пазех неотлъчно растенията. Това беше голям стрес за мен.

С такива растения, като твойте дори не бих си цапал дробчето. Дори дивият жмел изглежда по-добре...
Каква генетика бе пич, ти дори 10% не вадиш от това, което генетиката на тези растения може да покаже. При теб растенията са изстрадали и на оцеляване. Борят се за живота си. Бих предпочел да отгледам 1 ама както трябва.
Преди да ми кажеш АБ... ще ти кажа, че дори първият ми индор изглеждаше в пъти по-добре, които беше със семена от пушен коз, кашон, вентилатори от PC със зарядни от телефони, ползвани CFL-ки (5 вата, 15, 20, 25, и 2х 35 в ), с изкуствени торове и купешка почва от цветарския. За съжаление не мога да ти покажа тяхна снимка, защото по онова време нямах телефон с камера, нямах и с какво да снимам, защото и нямах пари за фотоапарат, въпреки че всичко беше пълната самоделка нещата изглеждаха в пъти по-добре. Просто разликата е видима.

Май ти трябва да четеш, незнад дали книги за отлеждане, учебници по ботаника, дневници на колеги от форума ли или клипове ама вземи подобри нещо в отглеждането ти. Че само фиросваш семената и рискуваш напразно.

Знаеш ли, че Дон е титла? Хахах Ти с какво заслужи титлата? Не разбирам от къде това самочувствие, че с 1 ти пост във форума и почна с рогата напред, кой как пишел и със заключения за общоността.

Ами аз си мислех,че всеки има право да отглежда според възможностите си,sorry,че нямам средства за да постигна по-висок процент от възможните за растенията.Не предполагах,че nickname-а ми е такъв проблем,веднага ще го сменя,ако трябва.P.S.Такава дума ''злом'' няма.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Don Marijuan написа: 15 Фев 2020, 22:55
firstcitizen написа: 15 Фев 2020, 22:32 Растенията по-горе са торени с чиста органика, а почвата е бъркоч микс. Имаха капково и под капково разбирай 140 литра бидон с канелка сложен на висок стол и най-тъпия маркуч за капково. Когато полеех растенита и пълнех бидона растенията можеха по 14+ дни без наглеждане. Обаче предпочитах по-често грижи за да се правят промени в торенето. Другото е че след злома 25 дни пазех неотлъчно растенията. Това беше голям стрес за мен.

Ами аз си мислех,че всеки има право да отглежда според възможностите си,sorry,че нямам средства за да постигна по-висок процент от възможните за растенията.Не предполагах,че nickname-а ми е такъв проблем,веднага ще го сменя,ако трябва.P.S.Такава дума ''злом'' няма.
Аз също нямах средства и ползвах ползвани цфл-ки, но толкова зле отглеждащи растеният не съм имал. Всичко ми беше от нищо, нещо. Жена ми се подиграваше, че правя от кашон завод. Какво от това, че не мога да пиша, поне растенията ми не са изглеждали така измъчени, като твойте. Неук и тъп съм, но знам, че няма няма не мога, а има НЕ ИСКАМ!
Аз също нямах средства и знаеш ли какво направих? Спрях да си купувам трева, спрях да пуша цигари (тютюн - отказах ги и това беше мега бонус за дроба ми и за целото ми съществуване), спях да пия твърд алкохол и за известно време спрях да пия алкохол изцяло (дори и бира) и си намерих по-добра платена работа. По едно време ползвах стари HPS 70 w и стари hps крушки, купих си една крушка за 10 лв и ми беше Уау ъпгрейда. Събрах парички и си купих механичен HPS дросел 400 в за 35 лв, след това лампа 400 в, след това украински турбинен вентилатор, почнах да си правя торове и да си бъркам почва и т.н.. Тоя мач съм го играл.

Да, всеки има право да отглежда според възможностите си, НО никой няма право да обижда потребителите на форум на Гръсти и Каннабис Общността.
Ако няма такава дума ще сътворя. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”