Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Зимен експеримент

Публикувай отговор
Семена марихуана
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Здравейте.
Тъй като съм от зелените в тази сфера реших да експериментирам с една семка от пушен коз.
Целта ми беше да стигна до топиране. Обеден съм, че нещо пак съм сбъркал, но се получи някакво недъгаво красиво растение.
Както споменах - уча се, затова и няма как да Ви кажа точно на колко дни е китката, но е в режим 12/12 от седмица (пак в името на науката)
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (1).jpg
ПП: Ще си използвам този дневник и за по-нататъшни мои проекти, за да не спамя из дневниците на колегите :)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Защо да е недъгаво,не е лошо цветето:)Само че малко светло ми седи.Виж как поливаш,дали изсъхва достатъчно преди следващо поливане?Понякога в долните части се задържа нежелателна влага за твърде дълго.Може да му се пробият дупки отстрани на саксията да влиза повече въздух на корените.Каква е почвата,какво яде,дали добавяш достатъчно?Сега навлиза в цъфтеж,трябва да го направим макс свежо преди това:)Влажността на самия въздух не забравяй да поглеждаш,както и темп,там виси някакъв датчик виждам.....
xploder
Градинар
Градинар

Поливам само с вода и от вчера меласа. Почвата е купешка. С нея отгледах последните китки и бях доволен. Това за водата ми е пределно ясно. За съжаление когато го пресявах нямах възможност да му поставя камъчета в долната част и затова нарязах две ябълки на по-големи парчета и ги поставих тях. :D :D :D Влажността е ниска - от 40% до 55%. Температурата в тъмната част е 20, а в светлата 26 градуса.
Както казах, целта ми не беше да го изкарвам до край защото е от пушен коз, но ми е жал да го изхвърля :Х

Пуснал съм си две автота - ден трети са над почвата...
Това горе ще го държа докато стане време да ги изместя в големия шкаф. Ще си позволя да пресея автоматиците след седмица, само да се закрепят, че са си бебенца още ... Дано не ги стресирам много.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Ябълки?!:D Дали ще се отрази добре това,те няма ли да станат на каша?То може и без камъчета отдолу,но може дупки по саксията или просто почвата да е много рохкава.Ами концентрирай се върху аутотата тогава,да от пушен понякога е съмнително,дано излезе яко.Само меласа може би няма да стигне,пробвай и малко азотец все още му трябва като го гледам ,както и вече някои цъфтежни...Все повтарям,но все пак да го кажа-пресаждай ги своевременно аутотата,защото на мен постоянно ми остават джуджета така,цъфват дребни дори в голяма саксия като им забавиш пресаждането.Затова и не ги пресаждат,а направо в крайните,но аз пък така не обичам:)
xploder
Градинар
Градинар

Ами... предполагам, че стават на каша :D Затова и по едно време почвата беше следнала доста, че досипвах. Но пък в това има плюс, че добавям нови микроелементи и прочие...
Сложих лястовича тор, дано да се подобри тази липса на азот.
Кефи ме как с всеки ден главичките почват да едреят :D
Сърце не ми дава да го изхвърля баси....
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Здравей, няма защо да го изхвърляш! Красиво си го оформил, но трябва да му дадеш торове. Дамата е гладна! Макро и микро елементи... сега преди цъфтежа му дай N, Cal, Mag и Fe. Преди това си го изгорил малко, но й няма нищо. Дай и торове, особено важни в момента са ти Cal, Mag и Fe. След това като напредне цъфтежа започвай да даваш P и K в комбинация с меласа. Семката какъв сорт е ? От пушен материал ли е? Важно е че се учиш и придобиваш опит и знания, но аз бих експеиментирал с евини регулари. Има такива 10 семки за 10$-20$. 5 женски да имаш от тях пак ще си много доволен.
Можеше да разчистиш още от долу.

Успех с проекта.
xploder
Градинар
Градинар

Здравей!
Не искам да си маносвам малкото останали торове (коноп, коприва, яйчени черупки, англ. сол, тор от лястовички) за това растение, тъй като е от пушен коз. Нито го знам какво ще е, нито нищо.
Ще наблегна на автотата които са вече 5 дни над почвата. Тях поне ги знам, че са си окей.
Лошото в момента е, че в големия бокс, където ще сложа бебетата тия дни ще трябва да променя времето, за да им е комфортно на тях и реално от 12/12 ще го вдигна на 20/4 което няма да се отрази добре на голямото момиче.
Идеята за регуларите ми харесва. Ще разгледам офертите на някои банки ;-)
Много благодаря за съветите.
Успешна седмица!
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Ще влезе отново във вегетация като промениш режима. Най-добре го приключвай.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Него можеш да го прибираш на тъмно,в смисъл оставяш го с тях 12 часа и после в някой почистен шкаф,а те да си светят:)Аз това упражнение съм го правила,но трябва все да си си у вас или ако не си тогава по-добре да остане на тъмно докато си дойдеш ,а не на светло:)Малко е досадно,но става.Да ревегетира тъкмо сега няма смисъл.
xploder
Градинар
Градинар

Нямам възможност. Всичките са на 18/6, каквото стане. От два дни започна да понамирисва... дали цъфтежа продължава и няма да се върне във вегетация :?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”