Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Нов и зелен, но с голямо желание. Първи гроу индоор

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Jah
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

60/60 е добре за до 4 растения. Успех!
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

TpEBoMaH, приятелю.... 17 пъти ти казахме, че тази почва не е ОК и ти новите семки в нея сложи... Тази почва след 2 седмици, ще е на камък и нищо няма да видее в нея, купи си почва, в която има кокос и перлит. Когато я пипнеш трябва да е лека и не трябва да се спластява.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Jah написа: 02 Фев 2020, 18:11 60/60 е добре за до 4 растения. Успех!
Тясно ще им е на 4 на това пространство (60х60).
Гледал 60х80 3 растения в по 7 литра геотекстилени торби домашно правени, на 400 в механичен дросел и им беше много тясно.
WDScorpio написа: TpEBoMaH, приятелю.... 17 пъти ти казахме, че тази почва не е ОК и ти новите семки в нея сложи... Тази почва след 2 седмици, ще е на камък и нищо няма да видее в нея, купи си почва, в която има кокос и перлит. Когато я пипнеш трябва да е лека и не трябва да се спластява.
Напълно те подкрепям. Тая почва е за смяна дори и след чкч-то. Ако ще я ползвам, поне сам да й добави зеолит, перлит и кокос.
Една тухла кокос е 2-3 лева.

Обаче той си знае неговото въпреки, че ти му го каза 2 пъти, Ина му го каза и аз му го казах... .
Sofia Cannabis написа: В моите книги тези са занимали, ако имаш други семена, купи хубава почва и започвай отначало. Не си губи времето в плащане на сметка за ток с тези.
На същото мнение съм.

#БГКоноп
TpEBoMaH
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 51 times

Ма моля ви се хаххаха аз забравих да кажа за перлита взел съм измил съм го добре и е в почвата просто като сложих новата семка за да допълня още малко саксията и поръсих леко отгоре с ЧКЧ така че и перлит има.Сори за недоразумението аз винаги се вслушвам в вас без вас няма смисъл да правя каквото и да е...А и утре ще им наредя бели камъчета отгоре да пазят влагата.Кокос търсих тука в нашия малък град по агроаптеките но не намерих.Малии 3 пъти го редактирам май бая съм се гръмнал в почвата има и 10процента речен пясък ако и важно де
TpEBoMaH
Градинар
Градинар

Колеги мнение за тая фракция...Едри стърготини взел съм ги от близката детска площадка и мисля да е 40/40/20 почва ЧКЧ и тая фракция....Тва за новите 2 семки които днес пуснаха фитила отдолу
Прикачени файлове
image.jpg
TpEBoMaH
Градинар
Градинар

Тт
Последно промяна от TpEBoMaH на 16 Мар 2020, 00:36, променено общо 2 пъти.
Аватар
WDScorpio
СЕО

тези дърва за подпалки ли ще ги ползваш, защото за друго не става?
Не прави глупости, а си поръчай почва или поне тухла кокос

Цена 30лв плюс доставката = 40лв

https://www.urbanbotaniks.com/product/7 ... x-50l.html
TpEBoMaH
Градинар
Градинар

Да да отказах се вече почвата ще е моята купешка перлит речен пясък и чкч. Брат 4 човека живеем с 360 кинта майчински засега 30 кинта са ми много да ти кажа затова се мъча от нищо нещо да прая. Лампата с рефлектора ми я подари един дето замина за ук вентилатора изкарах от банята бокса сглобих. Знам сак става с пари просто съм налял всичко в земеделски бизнес който тая година беше нулевата и аз съм на нулата. Но другата зима ще се оборудвам стабилно с палатките му и всичките ишерети. Предполагам ме разбрахте и не ми предлагайте моля тва 30 кинта тва 50 кинта гледах ги аз ама засега само ги гледам. А и относно запитването ми за филтъра комина може ли някой да сподели дали ще мирише така както съм го замислил.А и тоя кокос казах че обиколих тука 100 агроаптеки никъде нема в малък град живея
Аватар
WDScorpio
СЕО

Добави торф към тази смес и не слагай много пясък.
Марихуаната мирише МНОГО! Можеш да опиташ, но като знам, че от къща с 4 растения без филтър, смърди на 30-40 метра, а по посока на вятъра и на повече
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Като духа вятър ще връща въздуха особено последна розетка........и по надолу дори и затворени....пак ще се усеща особенно накрая.Изпробвано.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”