Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Паяци на наркотици ( Кофеин, Марихуана, Амфетамин, LSD, Мескалин и сънотворни хапчета )

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Дрогирани паяци...
WEB-min.jpg
WEB-min.jpg (56.48 KiB) Преглеждано 1097 пъти
През 1948 година немският зоолог Х.М. Петърс ( H.M. Peters ) изучавал в лабораторни условия как градинските паяци плели мрежи. Ученият обаче имал проблем... Паяците Araneus diadematus, които могат да се намерят във всеки дом в Европа, започвали работа винаги в точно опрелено време от денонощието, между 2 и 5 сутринта и така Петърс трябвало да става прекалено рано, което хич не му се нравело. Злощастният учен се обърнал с молба към колегата си, фармакологът Петър Вит ( Peter N Witt ), да направи нещо и да промени “работното им време“. На Вит му дошла бляскавата идея да дрогира насекомите... Започнал да им дава сладка вода примесена с амфетамин, кофеин, марихуана, LSD, мескалин и сънотворни хапчета. Планът на учените обаче се провалил, те не успели да променят времето за плетене, но за сметка на това забелязали огромна промяна във формата и големината на паяжините.
Паяците не се кефили особено на кофеина. Под негово въздействие паяжините били хаотично изплетени и неорганизирани, липсвал дори характерният им център. Марихуаната пък много ги разконцентрирала, изплитали до някъде и после заебавали всичко. Сходен бил и ефектът от сънотворните хапчета, с разлика, че плетенето им писвало дори по-бързо. Под въздействието на амфетамини паяците се трудили доста енергично и усърдно, но оставяли огромни дупки в паяжината и не обръщали внимание на детайлите. При почти всички дроги се наблюдавало намаляване на големината, липса на ред и хаотичност. Изключение имало при ЛСД-то и мескалина. При тях геометрията на паяжината оставала прецизна, въпреки намалената ѝ площ.
През 1995г. учени от НАСА повторили експеримента на Петър Вит и резултатите били сходни. Колкото по-токсичен бил химикалът, толкова по-прецакана била паяжината
webs-min.jpg
Nasa.png
Nasa.png (242.72 KiB) Преглеждано 1097 пъти
#БГКоноп
#bulgaria #weed #cannabis #sativa #indica #marijuana #БГКоноп #канабис #коноп #марихуана #легализация #българия #парти #party #sex #секс #трева #наркотици #отглеждане #лечение #Мескалин #дрога #LSD #ЛСД #кофеин #амфети #амфетамин #сънотворнихапчета #mescaline #лекарства #изследване #час

Reference:
ПсихаделиксБг - PsychedelicsBg
psi.png
psi.png (172.13 KiB) Преглеждано 1097 пъти
web.archove
Nasa Tech Briefs
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Въпреки всичко, най-ефективна и най-добра ми изглежда мрежата ( паежината ) на не надрусаните паяци. (тези в чисто състояние - съзнание)
Въпреки това, обичам ЛСД-то и ми е помогнало много в себеизследването, в разбирането на смисъла на живота ми ("мисията ми тук" или моето нещо поради което съм тук, което да правя), както и подобри съвместният ми живот с човека до мен, настроението ми, възрпиятията ми, 6-то ми чувство, свърза ме с Природата, даде ми познания и информация, как да помогна здравословно на мой роднини и куп други чудеса. Може никога повече да не употребя отново ЛСД, но няколкото пъти в които съм го направил са били достатъчни да променят гледната ми точка и възприятията ми от Егоизъм към Екоизъм...

#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”