Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Goshkata1997 Дневник Начинаещ

Публикувай отговор
Семена марихуана
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Кои видове препоръчвате от сиидсман за вътрешно и отделно външно, разбира се с приемлива цена, добра реколта и качество?
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Здравейте, как става регулирането на пх на водата с която поливам? Как да го измервам и как да го регулирам ?
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 91 times

първо си купи pH тест може електронен може и течен с който се оцветява течността водата след това ще ти трябва pH down ако ползваш вода от чешмата най-вероятно е с pH 7 А на теб ти трябва 5,5 6 0 затова ти трябва pH down Слага се съвсем малко една капачка на 10 литра вода успех
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Най-оптималното pH ти е 6.5 силно препоръчвам да си около този диапазон! Това 5.5пх е супер смешна история! Е, разбира се на 5.5 се усвоявят едни елементи на 7пх други. Но на 6.5 се усвояват най-много елементи и в най големи количества. Мир

Слушай по опитните градинари какво ти казват(crazy train, vetrushka, scorpio, firstcitizen, sofia cannabis, kot и други за които не се сещам вмомента) нито мен слушай, нито тоя псевдо разбирач сатива ловер ли е мловер ли е..

Едит: влез в youtube и напиши "how to setup cannabis grow tent" там хората обесняват и показват целия процес със свързването на палатката. Елементарно е 180-200лв ти е готова палатка. Закво да блъскаш хамалогия да сглобяваш от картон? 21век сме... Както си прецениш все пак, мое мнение! Успех
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

5.5 -5.8 e за hydro мойте торове са на това рН,
Повечето хора тук използват някакъв вид почва, за такава среда най-добре да е 6.2-6.5рН.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Goshkata1997
Градинар
Градинар

пак проблеми с сиидсман не мога да поръчам.. не ми дава и снимка да кача тук.. въвежда. Си адреса и кликам към плащане и ми излиза една Бяла страница на която пише: there has been an error processing your request: exception printing is disabled by default for security reasons. Error log record number и някакъв номер тук
Magento is a trademark of Magento inc. ?????
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Поръчах си най накрая blue dream, платих ги получих и подарък white widow, пише че ще ми пратят имейл за да ги следя. Написах си личния адрес и номер. Сега като пристигнат как ще ме уведомят? Поздрави!
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Мамка му дръпнаха ми парите преди 4 дни и сега като се логна в тъпия им сайт пише blue dream is out of stock. Нито мейл някскъв са ми пратили нито пари са върнали..
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Goshkata1997 написа: 04 Яну 2020, 10:30 Мамка му дръпнаха ми парите преди 4 дни и сега като се логна в тъпия им сайт пише blue dream is out of stock. Нито мейл някскъв са ми пратили нито пари са върнали..
Приятелю, провери си имейла. Понякога съобщенията са в Спам папката. Също така покрай Нова Година много фирми не работеха. Seedsman обявиха на сайта си в кой дни ще почиват и работят, в кой дни ще изпращат пратки.
Как плати? С карта или банков превод? В превода за причина на превода трябва да напишеш, като основание номера на твоята поръчка. Примерно причина за плащане: 1010101010101 или там какъвто ти е номера за да знаят, че тая поръчкана е платена с тези пари.
Банковият превод понякога е 3 работни дни в зависимост какъв Вальор си дал (веднага, 1 ден или 3 дни)
Платил ли си ги, вече си ги имаш.
Със сигурност трябва да получиш няколко имейла. Единият, че парите са получени и плащанаето е успешно за което ти благодарят. Другият с тракинг номера за проследяване. Когато пристигнат, ако не ги ги следиш на тракинга и не ги вземеш предварително. Ще ти се обадят по телефона, когато куриера е там или ще ти оставят бележка/покана за получаване на пратката.
На тракинг номера можеш да си ги следиш, кога са влизат в държавата в която си и до къде са стигнали.

Има малка вероятност да са ти тръпнали парите и чак като пристигнат при теб да ти пишат.

Най-добре пиши на съпорта, като на тях им пратиш номера на поръчката ти. Както и снимка на банковото ти извлечение. Така ще потвърдиш плашането си. Сигурен съм, че като им пишеш нещата ще се оправят.

Търси си правата и ще си получиш семената.

#БГКоноп
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Оставих номера на картата и ми дръпнаха парите, пратиха ми съобщение че семената ми са запазени, но не са ми пратили тракинг код. Ще чакам
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”