Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Goshkata1997 Дневник Начинаещ
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте ето една снимка прясна, с новата лампа се чувстват много добре, скоро ще имат и дългоочакваният бокс. Все пак много са им тънки стъблата като клечки за зъби, предполагам сега трябва да наддадът, както и да започнат да изкарват повече листа отстрани? Гледах ЛСТ, но няма смисъл да го правя сега защото нямат листа, ще ги чакам.. поздрави и весела Коледа!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Човек може да набута толкова растения,колкото саксии могат да се набият ХаХаНо стига да има смисъл и ако може да предвиди колко ще е най-удобно и ефективно при него.Аз съм гледала 15 по 7 литра на по малко от квадрат,но доста сбутани.....Може и едно огромно,така не съм проБвала индор.Или пък 4,6 средни............ВсякаК може,помисли ти за при теб кое е най удачно,да не е претъпкано,но и да не гори ток за два стръка
Хубаво е хоризонталното пространство НА ФИНАЛА да е по запълнено с глави,а вертикално да са възможно по-къси.....Трябва да се има предвид колко ще пораснат до финала,в какви саксии колко вегетация......Лампата им е далеч затова стават на спагети,трябва да са възможно по-къси.
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
Стеблата ще заякнат. Ако можеш подреди саксиите на квадрат ( 3х3 ) и постави лампата точно в средата.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1521 times
- Been thanked: 1272 times
Браво за лампата!Goshkata1997 написа: ↑25 Дек 2019, 10:59 Здравейте ето една снимка прясна, с новата лампа се чувстват много добре, скоро ще имат и дългоочакваният бокс. Все пак много са им тънки стъблата като клечки за зъби, предполагам сега трябва да наддадът, както и да започнат да изкарват повече листа отстрани? Гледах ЛСТ, но няма смисъл да го правя сега защото нямат листа, ще ги чакам.. поздрави и весела Коледа!ABB7CB76-4AEC-4FD0-A1D7-9212A4734E93.jpeg
Не виждам вентилатор. Без вентилация няма да стане, трябва ти поне един обдухващ за сега. Пускаш го така, че леко да се клатят листата. Това ще им закали стеблата и ще предпази от редица болести.
Взимай си палатката дето ти я препоръча сатива ловър. Идеална е за 600В. и се замисли сериозно за филтър, че ако знаеш как миришат като се обърка нещо...ако си в блок, във цеия вход ще се усеща.
ПС- Нагласи лампата на 70-80 см и наблюдавай как им понася.
Весела коледа!
completely mad
-
Goshkata1997
- Градинар

Нагласил съм я да, ще им сложа утре вентилатора. Купил съм турбинен вентилатор, ще си направя бокс самоделка. Да правя ли и дупка най долу да влиза свеж въздух ии предполагам от нея ще излиза миризма? И филтър ще взема още малко, само се чудя с какво да ги топля през деня като не им свети нищо. Беше затворен сайта супер плант там има всичко таблици кое кога и по колко да слагаш, мисля живот и здраве за следващия гроу всичко като е подготвено да си взема и семе от сиидсман и да действам както трябва, поздрави !
- Crazy Train
- Баш Градинар

Дупката от долу е да взима чист въздух а горе се монтира изкарващия. Филтъра го монтирай като почнат да цъфтят, възможно най-горе в бокса. Трябва ти обикновен вентилатор за вътре в бокса, спешно! Каква е температурата в тъмния период? Ако пада под 12-15 С* тогава.
completely mad
-
Goshkata1997
- Градинар

Това за филтъра го разбрах, на него отвътре ще сложа турбинни я вентилатор, ами дупката в долу няма ли да излиза миризма от нея? В тъмния период тебпературата е около 14
- Crazy Train
- Баш Градинар

Недей слага турбото да духа в китките, че ще ги отнесе! Турбиният го монтирай да смуче над лампата, и да вади горещия въздух през оттелен отвор от долу пробиваш и слагаш мрежа за комари.. Няма как да излиза миризма от долу докато работи турбината. За вътре си вземи един за стая, с регулируеми обороти и ако се върти на страни още по-добре! Неде да топлиш за сега, но следи да не пада под 12, че ще ти заключи фосфора. Можеш да подложиш по едно парче стиропор под саксиите.Goshkata1997 написа: ↑25 Дек 2019, 13:06 Това за филтъра го разбрах, на него отвътре ще сложа турбинни я вентилатор, ами дупката в долу няма ли да излиза миризма от нея? В тъмния период тебпературата е около 14
completely mad
-
Goshkata1997
- Градинар

Благодаря ти, турбинния знам ще го сложа отгоре към тръбата да духа, имам и такъв стаен обикновен върти се настрани но е висок, предполагам не е проблем. Ще видя какво ще правя, че като паднат градусите вън и с тия вентилатори ще изстива.. благодаря ви много момчета, ще пиша пак като мине малко време, живот и здраве! Весело на всички и живи и здрави!!
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
Бокса ако ще го правиш с фолио най-добре използвай такова....
https://www.urbanbotaniks.com/product/2 ... -x-1m.html
Или може и както ти казаха колегите направо да минеш стените с бяла боя.
https://www.urbanbotaniks.com/product/2 ... -x-1m.html
Или може и както ти казаха колегите направо да минеш стените с бяла боя.
.png)