Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Goshkata1997 Дневник Начинаещ

Публикувай отговор
Семена марихуана
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравейте ето една снимка прясна, с новата лампа се чувстват много добре, скоро ще имат и дългоочакваният бокс. Все пак много са им тънки стъблата като клечки за зъби, предполагам сега трябва да наддадът, както и да започнат да изкарват повече листа отстрани? Гледах ЛСТ, но няма смисъл да го правя сега защото нямат листа, ще ги чакам.. поздрави и весела Коледа!
ABB7CB76-4AEC-4FD0-A1D7-9212A4734E93.jpeg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Човек може да набута толкова растения,колкото саксии могат да се набият ХаХаНо стига да има смисъл и ако може да предвиди колко ще е най-удобно и ефективно при него.Аз съм гледала 15 по 7 литра на по малко от квадрат,но доста сбутани.....Може и едно огромно,така не съм проБвала индор.Или пък 4,6 средни............ВсякаК може,помисли ти за при теб кое е най удачно,да не е претъпкано,но и да не гори ток за два стръка😁Хубаво е хоризонталното пространство НА ФИНАЛА да е по запълнено с глави,а вертикално да са възможно по-къси.....Трябва да се има предвид колко ще пораснат до финала,в какви саксии колко вегетация......Лампата им е далеч затова стават на спагети,трябва да са възможно по-къси.
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 91 times

Стеблата ще заякнат. Ако можеш подреди саксиите на квадрат ( 3х3 ) и постави лампата точно в средата.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

Goshkata1997 написа: 25 Дек 2019, 10:59 Здравейте ето една снимка прясна, с новата лампа се чувстват много добре, скоро ще имат и дългоочакваният бокс. Все пак много са им тънки стъблата като клечки за зъби, предполагам сега трябва да наддадът, както и да започнат да изкарват повече листа отстрани? Гледах ЛСТ, но няма смисъл да го правя сега защото нямат листа, ще ги чакам.. поздрави и весела Коледа!ABB7CB76-4AEC-4FD0-A1D7-9212A4734E93.jpeg
Браво за лампата!
Не виждам вентилатор. Без вентилация няма да стане, трябва ти поне един обдухващ за сега. Пускаш го така, че леко да се клатят листата. Това ще им закали стеблата и ще предпази от редица болести.
Взимай си палатката дето ти я препоръча сатива ловър. Идеална е за 600В. и се замисли сериозно за филтър, че ако знаеш как миришат като се обърка нещо...ако си в блок, във цеия вход ще се усеща.

ПС- Нагласи лампата на 70-80 см и наблюдавай как им понася.

Весела коледа! :passj:
completely mad
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Нагласил съм я да, ще им сложа утре вентилатора. Купил съм турбинен вентилатор, ще си направя бокс самоделка. Да правя ли и дупка най долу да влиза свеж въздух ии предполагам от нея ще излиза миризма? И филтър ще взема още малко, само се чудя с какво да ги топля през деня като не им свети нищо. Беше затворен сайта супер плант там има всичко таблици кое кога и по колко да слагаш, мисля живот и здраве за следващия гроу всичко като е подготвено да си взема и семе от сиидсман и да действам както трябва, поздрави !
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Дупката от долу е да взима чист въздух а горе се монтира изкарващия. Филтъра го монтирай като почнат да цъфтят, възможно най-горе в бокса. Трябва ти обикновен вентилатор за вътре в бокса, спешно! Каква е температурата в тъмния период? Ако пада под 12-15 С* тогава.
completely mad
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Това за филтъра го разбрах, на него отвътре ще сложа турбинни я вентилатор, ами дупката в долу няма ли да излиза миризма от нея? В тъмния период тебпературата е около 14
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар

Goshkata1997 написа: 25 Дек 2019, 13:06 Това за филтъра го разбрах, на него отвътре ще сложа турбинни я вентилатор, ами дупката в долу няма ли да излиза миризма от нея? В тъмния период тебпературата е около 14
Недей слага турбото да духа в китките, че ще ги отнесе! Турбиният го монтирай да смуче над лампата, и да вади горещия въздух през оттелен отвор от долу пробиваш и слагаш мрежа за комари.. Няма как да излиза миризма от долу докато работи турбината. За вътре си вземи един за стая, с регулируеми обороти и ако се върти на страни още по-добре! Неде да топлиш за сега, но следи да не пада под 12, че ще ти заключи фосфора. Можеш да подложиш по едно парче стиропор под саксиите.
completely mad
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Благодаря ти, турбинния знам ще го сложа отгоре към тръбата да духа, имам и такъв стаен обикновен върти се настрани но е висок, предполагам не е проблем. Ще видя какво ще правя, че като паднат градусите вън и с тия вентилатори ще изстива.. благодаря ви много момчета, ще пиша пак като мине малко време, живот и здраве! Весело на всички и живи и здрави!!
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 91 times

Бокса ако ще го правиш с фолио най-добре използвай такова....

https://www.urbanbotaniks.com/product/2 ... -x-1m.html

Или може и както ти казаха колегите направо да минеш стените с бяла боя.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”