Толкова е топло и уютно при тях , че котката недоумява как така не я оставям там.

- А как помага само като окачваш найлони и слагаш габърчета.. мило да ти стане..

- GirlScoutCookie CaliConnection

- GreenPoison Sweet Seeds

- Снимах тотално набързо
Трудно си контролирам котя

- Пак GSC

- GP
Ами дадох им храната ама в мой стил в последния момент реших че им е много и дадох на половина на което бях приготвил. Доста се усмихнах като ги видях. Ще ги ударя много сериозно с храненето но понеже съхнат вече доста бързо пак са за поливане мисля да ..
ги поливам няколко дни по много малко през малко време(няколко часа) с много силен разтвор. Ще наблюдавам и ако си потвърди ефекта (за 3ти път) дори и при силни дози определено това ще ми е бъдещото торене.. Подпочвени води , рибешки отпадъци(покривна слуз, отделяне, растежни опилки - всичко преработено през водорасли и изгнило в добре пригоден от мен варел. Оцветява доста и се разтваря перфектно, определено сменя състава и консистенцията дори с 50 мл на 10 литра.
Положих доста усилия по друг проект . Та чакам там да стартира. Сега ще им обърна внимание .
Поради гъстота (пффф направо не пробива обдухващия дори през едно растение) ще ги разчекна и леко може някое листо да изчезне в процеса.
Абе нещо май липсват 2 снимки а едната съм я сложил 2 пъти ама тотално се стичам от стола - kot такоз.