Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
White Widow SoG 100x100x200cm 600W HPS
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
Отвън ще пусна печка, когато започне да става много студено. Не искам мин. темп. вечер да пада под 20 градуса. Мислих да инсталирам печката вътре в бокса, но се отказах. Иначе вентилатора работи нон-стоп, но пак не може да смъкне влагата като лампата.... най-много пада влажността от топлината.
- SativaLover
- Градинар

Ъпдейт:
Ден 28 от 12/12 ... остават още 28 дни!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Всичко хубаво, но съвета ми е не казвай, колко време остава до бране, не си прави такива сметки, без кръчмар. Смешно е да кажеш: "Остават още 28 дни", като незнаеш, какво ще се случи още утре.
Просто има неща, които не зависят от теб.
Давам пример: Преди известно време имах 1 стая с вегетиращи растения в саксии и 1 стая с цъфтящи отглеждани в легло no-till. На ден 20 от цъфтежа хванах 2-ма зломаджии в къщата посред бял ден. Това рязкоооо ми промени неща и идеите ми. Наложи се да форсирам грола и едва издържах още 20-на дни и ги обрах по-рано въпреки, че им трябваше още 2 седмици...
Давам друг пример: Наскоро пътувах до място до където не знам оринтировъчно за колко време се стига и питам шофьора, кога ще пристигнем и той ми вика час Х и след малко казва, а не ще пристигнем 30 минути по-рано. А аз му казвам "Когато, тогава". ( всмисъл буквално не ми пукаше в конректният случай дали ще е 30 минути по-рано, по-късно или 5 минути, по-рано, по-късно и т.н.) Шофьора потегли и в един участък имаше невроятна мъгла включително на моменти нямаше видимуст на 1 метър. Шофьора се движеше много бавно със съобразен скорост, като при единият завой за малко да вземем мантинелата, добре че се движеше с 20 км в час и имаше време за реакция. След това грейна Слънце и се оправи всичко, но даречем, че закъсняхме с графика на шофьора. В интерес на истината шофьора ми заслужаваше похвала, заради реакцията и това, че съобрази скороста с пътното платно. Тъпото е беше, че имаше глупаци, които на никаква видимост изпеварваха на аварийки
хаха
Другото е, ти гледаш от семка, а не от колонинги, това значи, че ще имаш няколко фенотипа, което почти при всички случайне всички растения ще са готови в 1 ден. Едното може да стане 3 дни преди другите, а някое да му трябва 1 седмица отгоре.
Най-малко проблема, които имаш може и ще ти забави цъфтежа със сигурност при няколко от растенията.
Другото е да не вярваш, какво дават брийдърите за готов сорт. Незъбравяй, че те го дават в оптимални условия, които повечето градинари нямаме. При някой растение/банка/брийдър може да са готови точно по указания на банката, а в друг случай може да им трябват 2 седмици отгоре от това, което казва брийдъра.
#БГКоноп
Давам пример: Преди известно време имах 1 стая с вегетиращи растения в саксии и 1 стая с цъфтящи отглеждани в легло no-till. На ден 20 от цъфтежа хванах 2-ма зломаджии в къщата посред бял ден. Това рязкоооо ми промени неща и идеите ми. Наложи се да форсирам грола и едва издържах още 20-на дни и ги обрах по-рано въпреки, че им трябваше още 2 седмици...
Давам друг пример: Наскоро пътувах до място до където не знам оринтировъчно за колко време се стига и питам шофьора, кога ще пристигнем и той ми вика час Х и след малко казва, а не ще пристигнем 30 минути по-рано. А аз му казвам "Когато, тогава". ( всмисъл буквално не ми пукаше в конректният случай дали ще е 30 минути по-рано, по-късно или 5 минути, по-рано, по-късно и т.н.) Шофьора потегли и в един участък имаше невроятна мъгла включително на моменти нямаше видимуст на 1 метър. Шофьора се движеше много бавно със съобразен скорост, като при единият завой за малко да вземем мантинелата, добре че се движеше с 20 км в час и имаше време за реакция. След това грейна Слънце и се оправи всичко, но даречем, че закъсняхме с графика на шофьора. В интерес на истината шофьора ми заслужаваше похвала, заради реакцията и това, че съобрази скороста с пътното платно. Тъпото е беше, че имаше глупаци, които на никаква видимост изпеварваха на аварийки
Другото е, ти гледаш от семка, а не от колонинги, това значи, че ще имаш няколко фенотипа, което почти при всички случайне всички растения ще са готови в 1 ден. Едното може да стане 3 дни преди другите, а някое да му трябва 1 седмица отгоре.
Най-малко проблема, които имаш може и ще ти забави цъфтежа със сигурност при няколко от растенията.
Другото е да не вярваш, какво дават брийдърите за готов сорт. Незъбравяй, че те го дават в оптимални условия, които повечето градинари нямаме. При някой растение/банка/брийдър може да са готови точно по указания на банката, а в друг случай може да им трябват 2 седмици отгоре от това, което казва брийдъра.
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Растенията се готвят бавно от високата температура. Ако не свалиш дневните температури ще ги препечеш преди бране.SativaLover написа: ↑30 Ное 2019, 08:19 Ъпдейт:
IMG_20191130_080715-min.jpg
IMG_20191130_080646-min.jpg
IMG_20191130_080630-min.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Sofia Cannabis написа: ↑01 Дек 2019, 01:53 Растенията се готвят бавно от високата температура. Ако не свалиш дневните температури ще ги препечеш преди бране.
Лампата идва малко близко до върховете, но не е проблем.
Темп. през деня е 27-28 градуса. Влажност под 50%
Вечер темп. е 18-19 градуса. Влажност 60-70%
Последно промяна от SativaLover на 01 Дек 2019, 11:00, променено общо 2 пъти.
- SativaLover
- Градинар

Аз на брийдърите много не им вярвам като цяло... но си прав, че различните фенота ще станат по различно време. За някои ще има бонус седмица цъфтеж. Трябва да си взема джобен микроскоп и да следя трихомите за 60-70% узряване. Ама вече ще вегетирам 4 седмици, вместо 5 и цъфтежа ще е 9 седмици, вместо 8... бонус седмица цъфтеж за по-бавните, като всичко трябва да стане пак за 3 месеца общо.firstcitizen написа: ↑30 Ное 2019, 20:53
#БГКоноп
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Почна ли ги с блумбастика вече?
- SativaLover
- Градинар

От вторник почвам блумбастик + хортигроу + био бууст
- SativaLover