Лафа NOT 4 TOBACCO ONLY много ми харесва.
Не свих най-красивия джойнт, туй е от свивача, но и така ще се изпуши
#Spens
#БГКоноп

Листчетата Rap and Roll са по 130 ммSativaLover написа: ↑28 Ное 2019, 14:48 Преди имаше едни "GOLDEN WRAP" кафяви (направени са от тютюн) 120мм, подобни на блънтове, много добри! Всичките вкусове са ми любими![]()
Тези листчета RAP & ROLL 120mm ли са на дължина?

Само ги слагат в пакетчето в България,firstcitizen написа: ↑28 Ное 2019, 14:27 Безценно е да си свиеш в лисчета Rap and Roll, докато слушаш СпенсМного удобни листчета за свиване и са български.
Лафа NOT 4 TOBACCO ONLY много ми харесва.)))
Не свих най-красивия джойнт, туй е от свивача, но и така ще се изпуши))) Хах
#Spens
#БГКоноп
filtri1-min.JPG
filtri2-min.JPG

Да, като на Seedsman ... доскоро се търкаляха вкъщи. Добра е идеята, кефи ме. Добре ще е ако някой се захване да направи един "HEAD SHOP" с всичко необходимо - листчета, блънтове, лули, бонгове и т.н. и да го рекламира тук. Как ви се струва идеята?Sofia Cannabis написа: ↑28 Ное 2019, 19:43 Само ги слагат в пакетчето в България,
Хартията за свиване в почти всички случаи идва от Франция Republic Technologies International (OCB).
Единственото което се прави в БГ е пакетчето с надписите и дизайна.

Ок, но пак предпочитам да давам парите си на български артист, които на всичкото отгоре се бори за легализацията на билката. Всеки си има начин за пушене, които предпочита.Sofia Cannabis написа: ↑28 Ное 2019, 19:43
Само ги слагат в пакетчето в България,
Хартията за свиване в почти всички случаи идва от Франция Republic Technologies International (OCB).
Единственото което се прави в БГ е пакетчето с надписите и дизайна.
Многооооо як гриндер! Изкефи ме на макс.Sho написа: Ето една 120-ка от мена 130-та е най - добра за купони и стват много хубави като ги напълниш до край !